Panenky omyjeme a osušíme, do masa vetřeme sůl, pepř a papriku. Polovinu plátků šunky rozložíme vedle sebe, poklademe masem, zakryjeme zbylou šunou a...
více o Vepřové panenky se šunkou
Osm zelných listů povaříme 3 minuty v osolené vodě, zchladíme studenou vodou a necháme okapat. Maso omyjeme, osušíme, opečeme ze všech stran na lžíci...
více o Vepřová panenka v zelném závitku na víně
Maso nakrájíme na velmi tenké nudličky, posypeme moukou a vegetou, dobře promícháme, mírně osolíme a na rozpáleném oleji zprudka opečeme. Přidáme...
více o Moravský flamendr
Omyté maso nakrájíme na stejně velké kostičky. Rajčata spaříme, oloupeme a dužinu nakrájíme na kostičky. Brambory a mrkev také nakrájíme na kostičky,...
více o Katalánská polévka
Maso nakrájíme na 16 kousků, lehce naklepeme, okořeníme, přidáme lístek šalvěje, kousek šunky a pevně zavineme do plátku anglické slaniny. Závitky po...
více o Korsické závitky
Citron omyjeme horkou vodou, osušíme a ostrouháme z něj 1 lžíci citronové kůry. Citron pak nakrájíme na plátky. Smícháme jemně nasekanou petželku,...
více o Plněné medailonky