Maso nakrájíme na menší plátky, osolíme, dáme do pekáčku, ve kterém jsme rozehřáli tuk a dáme dusit do trouby. Podušené maso vyjmeme a přendáme na... více o Valašské kousky
Vepřové maso nakrájíme na plátky a obalíme ve škrobové moučce. Osolíme a opepříme. Na rozehřáté sádlo vložíme připravené maso a za stálého míchání ho... více o Vepřové maso na pivu
Maso nakrájíme na nudličky. Koření rozmícháme s několika lžícemi oleje a v této směsi necháme maso marinovat asi 2 hodiny. Potom osmahneme maso do... více o Gyros s tzatziky
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme. Rozšleháme vejce s 1 lžící Solamylu a 1 lžící oleje a do této směsi maso min. na 1 hodinu naložíme.... více o Subuta
Maso nakrájíme na hrubší proužky a orestujeme zprudka na oleji, osolíme a opepříme. Zalijeme vodou, přidáme masox a dusíme. Když je maso téměř měkké,... více o Vepřové maso s hráškem na smetaně
Na oleji zpěníme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájené maso, zprudka orestujeme, osolíme, přidáme hořčici a na proužky nakrájené... více o Ohnivé maso
Maso nakrájíme na řízky, osolíme, opepříme, osmažíme na oleji a vyjmeme. Na výpeku orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme na kolečka nakrájený pórek,... více o Vepřové řízky na slivovici
Kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, posolíme, posypeme červenou paprikou, obalíme v mouce a osmažíme na rozpáleném oleji. Potom plátky naskládáme na... více o Kýta v sýrovém oblečku
Kýtu nakrájíme na kostky a osmažíme na rozpáleném oleji společně s cibulí. Přidáme dušené houby, nebo předem namočené sušené (přidáme i s vodou, ve... více o Vepřové kostky kari-houbové
Maso nakrájíme na drobné kousky, osolíme, opepříme a společně s cibulí osmahneme na trošce oleje. Podlejeme trochou vody a dusíme pod poklicí doměkka.... více o Bílé špagety
Kýtu pokrájíme na nudličky, osolíme, okořeníme a opečeme na oleji, postupně přidáme na kolekča nakrájenou cibuli, párky, očištěné na plátky nakrájené... více o Husitská směs
Z masa nakrájíme medailonky, mírně naklepeme, osolíme, posypeme drceným pepřem a chilli kořením. Opečeme na horkém oleji z obou stran, před dopečením... více o Krakonošův oheň
Cibuli nakrájíme a opražíme na trošce oleje. Vklepneme vejce a uděláme smaženici. Maso rozkrojíme na plát, natenko ho naklepeme, potřeme olejem,... více o Velikonoční kotouč
Vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek, sójovou omáčku a necháme cca 3 hodiny v chladničce uležet. Pak... více o Zbojnická mladosť
Maso rozkrojíme na plát, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, posypeme na nudličky nakrájenou šunkou a slaninou. Vejce rozmícháme se solí a... více o Vepřová roláda II.
Maso nakrájíme na plátky a ty na kostičky (plátky lze lehce naklepat). Smícháme se solamylem a vejcem nebo bílkem (vejce lze vynechat). Ananas... více o Sladkokyselé vepřové s ananasem
Vepřovou kýtu protkněte klínky šunky nebo slaniny a opečte jí na troše tuku. Vydejte a na zbylém tuku opečte nakrájenou zeleninu. Vraťe maso, podlijte... více o Hamburská vepřová kýta
Maso naklepeme, osolíme, okořeníme, potřeme lisovaným česnekem, olejem a dáme do chladničky alespoň na 24 hodin odležet. Potom na každý plátek... více o Falešné ražniči
Maso nakrájíme na malé kostičky, přidáme všechno sypké i tekuté koření, rozšlehaná vejce a asi 2 lžíce pokrájeného pórku. Vše promícháme a necháme asi... více o Vepřoví čerti
Vymažeme prostředek alobalu. Naklepaný plátek položíme na alobal, osolíme, potřeme hořčicí, poklademe cibulí, na ni plátky uzeniny, potřeme trochou... více o Obložený biftek
Rozkvedlat žloutky s maizenou. Maso nakrájet na kostky a promíchat v žloutcích, aby se obalily. Rozpálit olej, kostky masa v něm osmažit. Na pánvičku... více o Francouzské vepřové na žampionech
Maso nakrájíme na plátky, po obou stranách osolíme, z jedné strany hodně posypeme drceným kmínem, trochou vegety a mletého pepře. Plátky zprudka... více o Vepřové maso "načerveno"
Kotlety osolíme, opepříme, zprudka opečeme z obou stran na rozpáleném oleji, mírně podlijeme, zakapeme pár kapkami worchestru a maggi dle chuti.... více o Bifteky na smetaně
Cibuli necháme na oleji zesklovatět, vložíme na nudličky nakrájenou kýtu a trochu prudčeji opečeme ze všech stran. Osolíme a opepříme, mírně podlijeme... více o Katův šleh pro nenáročné
Na velké pánvi s vysokým okrajem rozpálíme olej, do kterého vložíme na nudličky nakrájené, prosolené a ve škrobu obalené maso a trochu osmahneme. Po... více o Masová směs na pánvi
Rýži nejlépe připravíme ve vysoké pánvi (wok). V pánvi rozehřejeme máslo, lehce osmažíme cibulku a nasypeme rýži, kterou necháme smažit dokud nebude... více o Vepřové plátky s ochucenou rýží a sýrovou omáčkou
Slaninu nakrájíme na kostky, částečně ji roztavíme, přidáme žampiony, krátce podusíme a spojíme s vejci a osolíme. Plátky plníme touto směsí zabalíme... více o Vepřový závitek Hukvaldský
Maso omyjeme, osušíme, neklepeme, orestujeme na olivovém oleji, sundáme z pánve udržujeme v alobalu teplé. Na oleji zpěníme česnek, orestujeme rajčata... více o Mexický vepřový steak
Maso nakrájíme na plátky a zprudka na oleji krátce osmahneme. Maso vložíme do pečící mísy, osolíme, opepříme, potřeme česnekem a přidáme nakrájený... více o Zapečená kýta na česneku se smetanou
V hluboké pánvi, osmahnout nasekanou cibuli, za občasného míchání vložit mleté maso a vydusit doměkka. Přidat kmín, lžíci kečupu, špetku pálivé... více o Fazolový guláš s mletým masem
Maso (už nejlépe ve skleněné zapékací míse) potřeme obyčejnou hořčicí, pak posolíme, popepříme, posypeme paprikou, kari kořením a tymiánem, zasypeme... více o Skvělé maso na tymiánu
Maso si necháme naříznout na plát a naklepeme na placku silnou asi 5 milimetrů, osolíme, opepříme a potřeme rozetřeným česnekem. Dáme ochucené mleté... více o Roláda mňam-mňam
Játra nakrájíme na nudličky, osmahneme na zpěněné cibulce, opepříme, smícháme s lečem. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, lehce... více o Čertova kapsa
Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, nakrájíme na jemnější nudličky, osolíme, zakapeme olejem a necháme chvíli odležet. Na pánvi rozehřejeme... více o Hustopečský flamendr
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme. Formu na srnčí hřbet vymažeme olejem, a řízky ji vyložíme (i boční části). Mléko smícháme s... více o Mramorové maso
Kýtu nakrájíme na řízky (já raději menší kusy) a naklepeme. 2 vejce rozšleháme se solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Soli dáváme kávovou lžičku,... více o Povedené řízky z kýty
Na 24 hodin naložíme maso do připravené marinády. Na oleji podusíme pórek a papriku asi 2 minuty, přidáme maso a restujeme.... více o Vepřové kostky s pórkem a paprikou
Vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky, zprudka opečeme na oleji a zakapeme kečupem. Osolíme, opepříme, přidáme rozetřený česnek, podlijeme a necháme 10... více o Pivovarská bašta
Kýtu nakrájíme na medailonky, cibuli nakrájíme na plátky, přidáme sojovou omáčku, vejce, solamyl, bílé víno, cukr a vypracujeme polořídké těstíčko. Do... více o Štubnácká pochoutka
Maso nakrájíme na nudličky a zprudka osmahneme na trošce oleje, přidáme na velké kostky nakrájenou cibuli, osolíme a opepříme. Jakmile maso pustí... více o Portugalský guláš
Z masa nakrájíme medailonky, které zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Necháme v lednici alespoň 3 hodiny odležet. Pak nakrájíme... více o Kondelíkův špíz
Maso z kýty a jater pokrájíme na nudličky, dáme do misky a smícháme s rozšlehaným vejcem, škrobovou moučkou a pepřem. Uložíme asi na jednu hodinu do... více o Maso dvou barev
Vše promícháme, maso nakrájíme na nudličky a necháme v lednici uležet 24 hodin. Pak pečeme na pánvi s olejem asi 20 minut. Podáváme s hranolkami.... více o Námořnické maso
Maso 2x nameleme (poprvé a pak po druhé, aby bylo co nejjemnější). Při druhém mletí, přidáme do mlýnku i šunku. Směs osolíme, opepříme a přidáme... více o Fantozziho bavorské karbanátky
Plátek z kýty naklepeme, osolíme, potřeme česnekem, hořčicí a přidáme plátek šunky, na talířek rozklepneme vejce, rozšleháme a v něm maso obalíme z... více o Švýcarský řízek
Maso protáhneme slaninou (polovina množství), mrkví (1 ks) a okurkami (2 ks). Opepříme a opečeme na pánvi z obou stran. Přendáme do hrnce i s... více o Pikantní vepřové na zelenině
Maso nakrájíme na proužky, mrkve oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. V hrnci rozpálíme olej, přidáme maso a mrkev, osmahneme, na to prolisujeme... více o Vepřové na olivách
Plátky z vepřové kýty naklepeme, osolíme, okmínujeme a opaprikujeme, na másle opečeme z obou stran. Jablka oloupeme, vykrojíme jadřince a nakrájíme na... více o Vepřová kýta na jablku a česneku
Vepřové maso nakrájíme na kostky, uzené na plátky a cibuli na měsíčky. Vše střídavě napichujeme na špejli nebo špíz, lehce osolíme, opepříme a opečeme... více o Masový špíz s nivovou omáčkou
Maso nakrájíme na menší kostičky okořeníme pepřem a vegetou, dáme do mísy, přidáme 2 vejce a zasypeme solamylem, tím vznikne na mase bílý obal.... více o Pikantní směs pana Porybného