• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Vepřová játra

Vepřová játra

Podobné ingredience

  • Drůbeží játra
  • Husí játra
  • Játra
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Bůčková pomazánka II.

Bůčková pomazánka II.

Bůček uvařit do poloměkka. Játra syrová. Cibuli jemně osmahnout. Všechno pomeleme na masovém strojku, přidáme sůl a pepř. Naplníme zavařovací... více o Bůčková pomazánka II.

Kanadská játra

Kanadská játra

V hlubší pánvi (ideální je wok) dáme pórek na tuku změknout a po minutě ho posypeme cukrem, aby trochu zkaramelizoval. Mezitím nakrájíme játra na... více o Kanadská játra

Lyonská roštěná

Lyonská roštěná

Plátky masa, naklepeme, osolíme, opepříme, nařízneme, potřeme olejem a dáme na chvilku do lednice. Poté na tuku orestujeme drobně nakrájenou cibulku,... více o Lyonská roštěná

Obrácené mleté řízečky

Obrácené mleté řízečky

I.varianta: do masa přidáme všechny ingredience a uděláme klasickou sekanou. Z ní děláme menší řízečky, které nejdříve obalíme ve strouhance, pak ve... více o Obrácené mleté řízečky

30 minut
Andaluzská játra

Andaluzská játra

Na oleji zpěníme na plátky nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky pokrájená vepřová játra, chvíli restujeme, můžeme trochu podlít vodou. Pak přidáme... více o Andaluzská játra

Srdíčka na smetaně

Srdíčka na smetaně

Srdíčka uvaříme v tlakovém hrnci v osolené vodě s bobkovým listem a novým kořením. Cibuli nakrájíme najemno, na oleji usmažíme do měkka, zaprášíme... více o Srdíčka na smetaně

60 minut
Vepřová srdíčka v omáčce

Vepřová srdíčka v omáčce

Srdíčka uvaříme do měkka ve vodě (asi 1,5 l) se solí, rozpůlenými cibulemi, kořením a kouskem citronové kůry. Potom je vyjmeme a vývar přecedíme. Z... více o Vepřová srdíčka v omáčce

Labužnický bramborák

Labužnický bramborák

Bramborák: brambory nastrouháme na jemné nudličky, necháme ustát a vodu slejeme, přidáme mléko, prosátou hladkou mouku, vejce, koření a vše důkladně... více o Labužnický bramborák

Vepřové maso a játra se zelím

Vepřové maso a játra se zelím

Maso a játra nakrájet na nudličky. Na sádle zpěnit cibuli, přidat pouze vepřové maso, osmahnout, nesolit, přisypat dle chuti mletou papriku, chilli... více o Vepřové maso a játra se zelím

Husitská směs

Husitská směs

Kýtu pokrájíme na nudličky, osolíme, okořeníme a opečeme na oleji, postupně přidáme na kolekča nakrájenou cibuli, párky, očištěné na plátky nakrájené... více o Husitská směs

120 minut
Moskevský řízek

Moskevský řízek

**Náplň: **nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme na plátky nakrájené žampiony a necháme vydusit vodu. Potom přidáme rozšlehaná vejce a necháme... více o Moskevský řízek

Tlačenka ala čína

Tlačenka ala čína

Bůček a játra nakrájíme na kostičky, přidáme ostatní suroviny a smícháme. Směsí naplníme salámový nebo tlačenkový sáček (v nouzi použijeme mikrotenový... více o Tlačenka ala čína

Játra jako řízek

Játra jako řízek

Játra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Ty obalíme v trojobalu a důkladně osmahneme z obou stran na oleji. Poté osolíme a opepříme. Podáváme... více o Játra jako řízek

Játra na kyselo

Játra na kyselo

Na olej dáme nadrobno pokrájenou cibuli a necháme smažit dozlatova. Potom přidáme na kostičky nakrájená játra, opeříme, přidáme na plátky nakrájený... více o Játra na kyselo

Italský špíz

Italský špíz

Na 8 kovových jehel nebo dřevěných špejlí předem na hodinu namočených ve vodě střídavě napichujeme maso, játra a rajčátka se šalvějí. Posypeme... více o Italský špíz

Tatranský špíz

Tatranský špíz

Maso, sýr a játra nakrájíme na kostky, klobásu na kolečka a střídavě napichujeme na jehly. Špíz potřeme olejem s paprikou a každý zvlášť zabalíme do... více o Tatranský špíz

45 minut
Játra s pomerančovou omáčkou

Játra s pomerančovou omáčkou

Játra osušit, zalít mlékem a nechat ležet. Oloupat 1 pomeranč, nakrájet na plátky, zbytek pomerančů vymačkat. Oloupat cibuli, nakrájet na drobné... více o Játra s pomerančovou omáčkou

Smažená játra přelévaná

Smažená játra přelévaná

Játra nakrájíme na slabší plátky, obalíme je v bílku a Solamylu. Osmažíme na tuku. Na osmažená játra přeléváme omáčku a podáváme se suchou rýží.... více o Smažená játra přelévaná

Křehká vepřová játra k vínu

Křehká vepřová játra k vínu

Česnek rozetřeme v hmoždíři se solí. Játra nakrájíme na menší tenké plátky, obalíme v mouce a usmažíme na oleji. Přendáme do nahřáté mísy, opepříme,... více o Křehká vepřová játra k vínu

30 minut
Restovaná játra s celerem

Restovaná játra s celerem

Nakrájenou cibuli opražíme na oleji, přidáme nakrájenou zeleninu, orestujeme, osolíme, podlijeme trochou horké vody a dusíme (zbytečně dlouho nedusíme... více o Restovaná játra s celerem

Domácí prejt

Domácí prejt

Maso uvaříme do měkka. Hrubě umeleme, přidáme jemně umletá játra a v mléce namočené a rovnějž rozemleté žemle. Okořeníme a pečlivě rozmícháme, dle... více o Domácí prejt

60 minut
Maminčino kuře

Maminčino kuře

Celé kuře očistíme, opláchneme a rozčtvrtíme. Posypeme grilovacím kořením, špetkou soli a pepře. Vložíme do pekáčku, podlejeme trochou vody a dáme... více o Maminčino kuře

Řeznický guláš

Řeznický guláš

Maso i droby pokrájíme na kousky, jazyk spaříme a povrch sloupneme. Na sádle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme, promícháme... více o Řeznický guláš

Játřinec

Játřinec

Vepřová játra nakrájíme na nudličky, dáme na zpěněnou cibuli, přidáme na plátky nakrájené žampiony, podusíme a zalijeme smetanou. Nakonec ochutíme... více o Játřinec

30 minut
Maso dvou barev

Maso dvou barev

Maso z kýty a jater pokrájíme na nudličky, dáme do misky a smícháme s rozšlehaným vejcem, škrobovou moučkou a pepřem. Uložíme asi na jednu hodinu do... více o Maso dvou barev

30 minut
Rychlá játrová paštika

Rychlá játrová paštika

V kastrolu mícháme na kostky pokrájené sádlo od bůčku až zesklovatí. Potom přidáme cibuli pokrájenou na kostičky, necháme zpěnit. Přidáme játra také... více o Rychlá játrová paštika

30 minut
Játra na slanině a tymiánu

Játra na slanině a tymiánu

Brambory uvaříme skoro do měkka, pak je slijeme, pokrájíme a ve velké (nejlépe těžké litinové, ale není podmínka) pánvi dozlatova opečeme. Přendáme na... více o Játra na slanině a tymiánu

Játra naprudko

Játra naprudko

Játra lehce opláchneme a rozložíme na větší prkénko. Jemně z každé strany poklepene nožem (jako bychom chtěli naklepat). Pozor, ať moc neporušíme a... více o Játra naprudko

Bramborová paštika (1922)

Bramborová paštika (1922)

Vařené brambory oloupeme a prolisujeme, játra odblaníme, nožem dobře utřeme nebo 2x umeleme na masovém strojku (v současné době rozmixujeme). Obojí... více o Bramborová paštika (1922)

Vepřová játra na celeru

Vepřová játra na celeru

Játra pokrájíme na nudličky a obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji osmahneme na tenká kolečka pokrájenou cibuli s utřeným česnekem, přidáme játra a ze... více o Vepřová játra na celeru

Masový kotlík II.

Masový kotlík II.

Pánev wok rozpálíme s olejem a vložíte maso, chilli, česnek a za stálého míchání orestujeme do měkka. Pak přidáme ostatní suroviny a vše pod poklicí... více o Masový kotlík II.

Játrová paštika z vepřového masa

Játrová paštika z vepřového masa

Bůček uvaříme s přísadami. Játra nakrájíme na nudličky a spaříme horkou vodou. Vše rozemeleme a přidáme 4 žloutky, sůl, pepř, česnek a kousek cibule.... více o Játrová paštika z vepřového masa

Játra ála Alcron

Játra ála Alcron

Nakrájená, opepřená játra rychle opečeme, vyndáme, na zbylý olej na pánvi dáme plátky česneku a zpěníme (nesmí zhnědnout, zhořkl by). Přidáme... více o Játra ála Alcron

Játra na česneku

Játra na česneku

Játra očistíme a odblaníme, opláchneme je a nakrájíme na menší kousky (např. na menší nudličky). Všechnu cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme ostrým... více o Játra na česneku

Srdce po myslivecku

Srdce po myslivecku

Srdce omyjeme, ořežeme cévy a blány (použijeme do polévky), nakrájíme na tenké plátky. Na sádle orestujeme cibuli do zlatava, vsypeme papriku, krátce... více o Srdce po myslivecku

Játra v alobalu

Játra v alobalu

Z alobalu utrhneme 4 čtverce asi 30 cm dlouhé. Každý přeložíme na polovinu a zase ho otevřeme. Na polovinu alobalu ke středu nalejeme lžičku oleje,... více o Játra v alobalu

45 minut
Vepřová nebo drůbeží játra po čínsku

Vepřová nebo drůbeží játra po čínsku

Játra odblaníme a nakrájíme na tenké nudličky. Škrobovou moučku rozmícháme se lžičkou vody, vejcem a zázvorem, přidáme játra a necháme chvíli odležet.... více o Vepřová nebo drůbeží játra po čínsku

Plněná kotleta s houbami

Plněná kotleta s houbami

Do silněji nakrájených kotlet uděláme nožem kapsu, osolíme a opepříme. Na plátek slaniny klademe plátek jater, plátek cibule, trochu uvařených... více o Plněná kotleta s houbami

45 minut
Masová směr s játry a žampiony

Masová směr s játry a žampiony

Kýtu a játra nakrájíme na nudličky. Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso a játra. Krátce osmahneme, zasypeme mletou paprikou,... více o Masová směr s játry a žampiony

Špindlerovské masíčko

Špindlerovské masíčko

Kýtu a játra nakrájíme na nudličky. Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso a játra. Krátce osmahneme, zasypeme mletou paprikou,... více o Špindlerovské masíčko

prejt

prejt

Vepřové dobře opereme, opálíme chlupy a vaříme v osolené vodě doměkka. Měkké maso obereme z kostí a umeleme na masovém strojku. Rovněž umeleme syrová... více o prejt

paštika z divočiny

paštika z divočiny

Zvěřinové maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli nasekáme a necháme zpěnit na oleji, přidáme maso, sůl, část koření a podusíme ve vlastní šťávě.... více o paštika z divočiny

Světlá tlačenka

Světlá tlačenka

Veškeré maso dáme vařit do mírně osolené vody, přidáme celou cibuli. Po uvaření nakrájíme maso na kostky, podle druhu na různé velikosti. Kůže... více o Světlá tlačenka

srdce na divoko

srdce na divoko

Srdíčka rozřízneme na polovinu a opláchneme, vložíme do vařící vody s přidáním soli a cibule a 10 minut srdce vaříme. Vyjmeme, necháme vychladnout a... více o srdce na divoko

játra na víně II.

játra na víně II.

Játra nakrájíme asi na 1cm silné plátky, obalíme je v mouce a po obou stranách prudce opečeme. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, petrželku a mícháme... více o játra na víně II.

Játrové řízky v jablečném těstíčku

Játrové řízky v jablečném těstíčku

Játra očistíme, omyjeme a nakrájíme na řízky, opepříme. Vejce v misce rozšleháme, přidáme víno, hladkou mouku, sůl, vše důkladně rozšleháme vidličkou.... více o Játrové řízky v jablečném těstíčku

Neapolská játra

Neapolská játra

Na oleji orestujeme plátky česneku. Játra nakrájíme na plátky, obalíme v mouce a zprudka opečeme na oleji s česnekem. Poté játra opepříme, zakapeme... více o Neapolská játra

Zbojnická pečínka

Zbojnická pečínka

Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Játra také nakrájíme na plátky opepříme, ale nesolíme. Cibuli a... více o Zbojnická pečínka

Maďarská játra

Maďarská játra

Játra zbavíme blan a žilek, nakrájíme na plátky a opečeme na rozehřátém oleji po obou stranách. V průběhu pečení přidáme nasekaný česnek a na tenké... více o Maďarská játra

Játrová sekaná

Játrová sekaná

Játra umeleme, přidáme všechny ingredience, dobře promícháme a dáme do dobře vymazané a strouhankou vysypané formy (srnčí hřbet). Pečeme v mírné... více o Játrová sekaná

  • Předchozí stránka
  • 1
  • 2
  • 3
  • Další stránka

Doporučujeme

15 minut
Papriková frittata

Papriková frittata

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

Poslední sledované recepty

56
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
42
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
37
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
33
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
31
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže vyspat se dorůžova
Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže…
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte si svůj oblíbený opilý dezert
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte…
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to pískorky?
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to…
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
AHA.cz Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Hvězda světového formátu Anna Geislerová ovládla červený koberec v Cannes!

Hvězda světového formátu Anna Geislerová ovládla červený koberec v Cannes!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Nývltová po bojích s figurou o lásce se syrským podnikatelem: Chci svatbu i děti

Nývltová po bojích s figurou o lásce se syrským podnikatelem: Chci svatbu i děti

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Lilií Khousnoutdinovou

Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Lilií Khousnoutdinovou

Nedávno navštívené recepty:

Chlebové placky Maso na pánvi Šlehačková bábovka
Sýrová omáčka s brokolicí Těstoviny s brokolicí, nivou a kysanou smetanou Vepřové nudličky na žampionech
Zapékané brambory Tatarka Pribiňáčkové řezy
Veganský thajský sójový guláš Celerový krém s celerovými lupínky Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone

Další doporučené ingredience:

Vařené maso Vařené zelí Vařící voda Vdolky Vegeta
Vejce Veka Velké mušle Vepřová bránice Vepřová hlava
Vepřová klobása Vepřová krev Vepřová krkovice Vepřová kýta Vepřová panenka
Vepřová pečeně Vepřová pečeně Vepřová plec Vepřová slanina Vepřová šunka
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Vepřová játra
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact