Těsto na lívance: droždí rozetřeme s cukrem, přidáme lžíci mouky, lžíci mléka a těsto na lívance necháme kynout. Pak přidáme vejce, sůl, rozmícháme a...
více o Lívance
Maso ostrým nožem rozřízneme na 1-2 cm silný plát. Plát masa rozložíme na prkénko a navlhčenou paličkou jej rovnoměrně naklepeme. Maso osolíme,...
více o Roláda z vepřového masa
Oloupaná vejce podélně rozpůlíme a žloutky vyjmeme. Změklé máslo utřeme se smetanou, smícháme s prolisovanými žloutky, ochutíme pepřem, mírně osolíme...
více o Ďábelská vejce
Rýži několikrát propláchneme horkou vodou a uvaříme v osolené vodě doměkka. Vařenou rýži dáme do mísy, přidáme hladkou mouku, všechna vejce, pórek,...
více o Smažené rýžové placičky
Kuřecí prsa nakrájíme na tenké plátky, mírně naklepeme, osolíme, obalíme ve vejcích rozšlehaných se škrobovou moučkou a po obou stranách opečeme na...
více o Kuřecí prsa se žampiony