Dýni nastrouháme na jemném struhadle. Bílky vyšleháme na sníh.
Ostatní ingredience smícháme a na konec vmícháme sníh.
Osladíme podle vlastní chuti...
více o Dýňová bábovka
**Tvarohová směs:** tvarohy (nejlépe z vaničky) smícháme s cukrem a pudinkem. Pokud je tuhá a nedala by se rozetřít, naředíme ji trochu mlékem nebo...
více o Drobenkový vanilkovo-tvarohový koláč
Na lžičce másla osmažíme nasekané ovesné vločky-dokřupava.
Z mouky,vloček,cukru,van.extraktu,kůry,másla a žloutků vypracujeme těsto,které necháme v...
více o Linecké cukroví z ovesných vloček
**Korpus:**
1: Sušenky nastrhouhám nebo rozmixuju na jemnou drť a přidám rozehřáté máslo - promíchat, aby sušenková drť byla úplně rozvlhčená.
2:...
více o Zuzančin úžasný cheesecake II
**Korpus:**
1: Sušenky nastrhouhám nebo rozmixuju na jemnou drť a přidám rozehřáté máslo - promíchat, aby sušenková drť byla úplně rozvlhčená.
2:...
více o Zuzančin úžasný cheesecake
Nejdříve si připravte chuťové buňky, tehle koláč je opravdu bomba. Ale budete si na něj muset chvíli počkat. Tak si mezitím dejte třeba dvojku vína...
více o Tvarohovo-smetanový koláč de luxe
Předehřejeme troubu na 150 °C, formu na dort vymažeme máslem, vyložíme pečícím pergamenovým papírem, znovu vymažeme a vysypeme cukrem. Zvenčí formu...
více o Sytý čokoládový dort
Sušenky rozdrtíme, přelijeme rozpuštěným máslem a pak navrstvíme do dortové formy, předem vyložené pečícím papírem. Dobře uhňácat! Plátky želatiny...
více o Ostakaka - islandský sýrový dort
Troubu předehřejeme na 180 °C, formu na pečení (cca 20x20 cm) lehce vymažeme tukem a dno vyložíme papírem na pečení.
Datle pokrájíme na větší kousky,...
více o Vláčný datlový chlebíček
Vymažte tukem pekáč o přibližných rozměrech 30x20x5. Nařežte veku či bagetu na silnější plátky (3 cm) a položte je v jedné vrstvě do pekáče těsně...
více o Snídaně na druhý den
Mouku smícháme s práškem do pečiva, přidáme na kousky nakrájenou Heru a promneme. Pak přidáme najemno nastrouhané brambory, sladidlo, žloutek a...
více o DIA koláč z bramborového těsta s tvarohem
V robotu s metlami šleháme na nejvyšší rychlost celá vejce, vanilkový cukr a tresti. Šleháme do pěny. Použijeme nejhustší metlu.
V kastrolku...
více o Vynikající vídeňská čokoláda
Na těsto zpracujeme všechny uvedené suroviny dohromady a rozválíme na plech velikosti čtverce 23 cm. Pečeme asi 10 minut. Mezitím na pánvi smícháme...
více o Mandlové čtverce