Vývar z uzeného kolene scedíme do jiného hrnce, kam přidáme i zbylé obrané a pokrájené maso. Přidáme pokrájenou očištěnou mrkev, celer a brambory....
více o Česnečka z uzeného kolene
Koleno opláchneme a dáme vařit pod pokličku s cibulí, česnekem a kořením. Když je maso měkké, tak ho vytáhneme a vykostíme. Vývar scedíme.
Vykoštěné...
více o Pečené uzené koleno
Uvaříme uzené maso. Do hrnce dáme nakrájené brambory, kysané zelí a kusy uvařeného uzeného. Uvaříme ve vývaru z uzeného do měkka.
Vyjmeme na talíř a...
více o Horehronské koleno
Uzené koleno vykostíme a umeleme na masovém strojku na jemno i s vejci, přidáme změklé máslo a hořčici. Popřípadě můžeme přisolit a přidat pepř....
více o Mňam pomazánka
Cibuli oloupat a nakrájet nadrobno, osmažit na sádle nebo oleji, přidat maso z uzeného kolene nakrájené na kostičky, a chvíli podusit.
Pak přidat...
více o Rumcajzův guláš
Uzené koleno dáme do římského hrnce nebo jakéhokoliv pekáčku, Moravanky vylejeme kolem masa včetně nálevu!!! A pečeme zakryté v troubě až to měkka....
více o Uzené koleno
Koleno nakrájíme na kostky, přidáme ostatní ingredience, osolíme, opepříme. Mouky dáme tolik, abychom měli polotuhou masu. Uložíme ji do vymazaného...
více o Velikonoční nádivka II.