V hluboké pánvi rozehřejte olej a přidejte najemno nakrájené zelí, prolisovaný česnek a zázvor. Restujte asi 6 minut a poté přendejte do mísy.... více o Dim Sum knedlíčky
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, dáme do mísy, osolíme, opepříme, pokapeme polovinou sójové i ústřicové omáčky, promícháme a necháme marinovat.... více o Thajské kuře s vaječnými nudlemi
Do pyramidy nebo do kovového vajíčka si připravíme všechno koření V hrnci si rozpustíme máslo a přidáme cibuli, mletý badyán, česnek, skořici, zázvor... více o Pho Bo polévka
Nudle uvařte podle návodu na obalu. Brokolici rozeberte na růžičky, ty větší překrojte, mrkev očistěte a pokrájejte na kolečka, lusky podélně... více o Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prso potřete olejem, opepřete a zasypejte mletou paprikou. Maso zprudka opečte na pořádně rozehřáté pánvi z obou stran, z každé asi 2 minuty.... více o Smažená rýže Nasi Goreng
Kuřecí prsa pokrájejte podélně na proužky asi 1 cm silné. Ze sójové omáčky, ústřicové omáčky, limetkové šťávy a medu umíchejte marinádu a maso do ní... více o Kuřecí satay
POZN.: Je to velmi rychlé, doporučuji předem vše nakrájet, rozpustit masox, mléko + mouka, vše dopředu, pak to půjde velmi rychle ;) Rozpálíme si... více o Čína s kuřecím masem
Smíchejte ingredience na marinádu a nechte hovězí namarinovat, nejlépe přes noc. Připravte si i dressing. Cibuli a papriky nakrájejte na tenké plátky... více o Hovězí s nudlovým salátem
V hrnci smíchejte vývar, kari pastu, útřicovou omáčku, limetkovou šťávu a většinu kůry z limetky. Přiveďte k varu, přidejte nakrájené houby a... více o Thajská kuřecí polévka s houbami
Maso nakrájíme na nudličky, poté ho okořeníme solí a kari kořením. Přidáme sójovou a ústřicovou omáčku s kapkou oleje. Necháme odležet. Během smažení... více o Čína s kuřecím
Prsní řízky nakrájíme na nudličky, které je dobré lehce obalit ve škrobu, případně mouce. Mrkev nakrájíme na tenká kolečka, pórek také. Cibuli na... více o Čína s kuřecím masem ve WOKU
Kousky kuřete obalíme v mouce ochucené pepřem a solí a opékáme zhruba 4 minuty na velké pánvi se silným dnem a vyšším okrajem na oleji po obou... více o Kuřecí frikasé
Nejdříve si dáme vařit vodu na čínské nudle. Na olivovém oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli do sklovata. Přidáme pokrájené kuřecí maso na... více o Čínské nudle s kuřecím masem, žampiony a kukuřicí
Srdce dáme vařit cca na hodinu. Osmahneme cibulku, česnek, slaninu a poté zalijeme vodou. Vložíme kostku bujonu a nakrájené srdce na menší kousky.... více o Vepřové srdce na slanině
Maso umleté hodně najemno ochuťte jednou, nadrobno nakrájenou chilli papričkou. Do směsi přidejte sambal, rozmačkaný banán a ústřicovou omáčku. Vše... více o Bolachan (grilované mleté hovězí maso)
Nudle uvaříme podle návodu v mírně osolené vodě. Maso nakrájíme na tenké nudličky, pórek na kolečka. Dobře omyté čínské zelí nakrájíme na nudličky -... více o Čínské nudle s kuřecím masem II.
Jidášovo ucho namočíme na půl hodiny do vody, aby houba nabyla na objemu. Potom ji pokrájíme na menší kousky. V hrnci uvaříme silný vývar z kousků... více o Čínská polévka se skleněnými (rýžovými) nudlemi
Pro asijské tajmenství anebo kuřecí kousky po sečuánsku nejprve dáme oba druhy sušených hub [I.a) – viz vysvětlivky] do hrnku a zalijeme horkou vodou,... více o Asijské tajemství
Připravíme si vývar, přidáme bujon. Zeleninu nakrájíme na kostičky a na kolečka - chvíli podusíme v trošce vody a přidáme lžíci kari, dáme do vývaru s... více o Kuřecí polévka po čínsku
Kuřecí maso nakrájené na nudličky a na oleji osmažíme, přidáme sojovou omáčku a ústřicovou omáčku. Poté přidáme kešu oříšky a chvíli restujeme. Po... více o Kešu chilli čína
Kuřecí kousky posypeme a ochutíme solí a pepřem a poskládáme kůží dolů na lehce vymazaný pekáček. V předehrřáté troubě na 200 °C pečeme bez obracení a... více o Kuře s ústřicovou omáčkou
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, na woku nebo hluboké pánvi na sezamovém oleji za stálého míchání opečeme do zlata. Přidáme cibuli, česnek, zázvor a... více o Thajské kuře II.
Rozšleháme každé vejce zvlášť se 2 lžičkami vody a usmažíme omelety, které nakrájíme na čtverečky cca 2 cm. Uvaříme zvlášť rýži. Na rozpáleném oleji... více o Smažená rýže s plody moře
Na olej dáme pomleté maso, 1/2 pokrájeného pórku, žampiony malinko osolíme, popepříme a přidáme čubricu a necháme dusit. Když je potřeba podlijeme... více o Čína pro babičku
Na oleji prudce opečeme kostky masa, přidáme nakrájenou cibuli, papriky, celé houby (pokud jsou větší, rozkrojíme je na poloviny), kostky ananasu.... více o Dračí oheň
Špekáčky nakrájíme na čtvrtkolečka a na sucho osmažíme na pánvi. Poté přidáme pórek, popřípadě na půlkolečka nakrájenou cibuli a necháme ji... více o Špekáčková čína
Maso, cibuli a česnek nakrájíme na kostičky, dáme do mísy, zalijeme olejem, přidáme ústřicovou omáčku, trochu vegety. Vajíčka rozklepneme do směsi,... více o Krůtí vejmysl
Maso smícháme se sójovou omáčkou, brandy, škrobovou moučkou, solí a pepřem. Nahřejeme wok, vlijeme olej a přidáme česnek. Smažíme asi 1 minutu, aby... více o Kuřecí maso s ořechy a řapíkatým celerem
Svíčkovou krájíme napříč na 2 cm dlouhé a 0,5 cm silné plátky, přidáme sůl, wej-su, vejce, alkohol, škrob a promícháme. Česnek, zázvor a pórek... více o Hovězí plátky s ústřicovou omáčkou