• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Tymián

Tymián

Podobné ingredience

  • Citronový tymián
  • Snítka tymiánu
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Zelené fazolky na tymiánu a česneku

Zelené fazolky na tymiánu a česneku

Pokud použijeme fazolky čerstvé, nejdříve je 6-10 min. povaříme v osolené vodě a necháme okapat. Mražené fazolky dáváme rovnou, ani nemusí být extra... více o Zelené fazolky na tymiánu a česneku

Chléb co máme rádi (co dům dal)

Chléb co máme rádi (co dům dal)

Dodržujte postup tak, aby tekutina byla vždy dole. Droždí nahoře. Peču na program KLASIK. Barva tmavá. Těsto popřípadě zahustěte trochou mouky, nebo... více o Chléb co máme rádi (co dům dal)

Hovězí maso na zelenině II.

Hovězí maso na zelenině II.

Maso nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na tuku. Pak přidáme nakrájenou mrkev, petržel, cibuli, pórek na kostky a... více o Hovězí maso na zelenině II.

Jehněčí kýta na tymiánu s omáčkou z nivy

Jehněčí kýta na tymiánu s omáčkou z…

Osolené maso dám do pekáčku, podleju vodou, přidám nakrájenou cibui a česnek. Přiklopim a dusím v troubě. Během pečení maso polévám vydušenou sťávou.... více o Jehněčí kýta na tymiánu s omáčkou z nivy

90 minut
Rychlá a výborná ryba

Rychlá a výborná ryba

Filety necháme rozmrazit, na másle zpěníme menší množství cibule (stačí jen půlka menší cibule) a poklademe citrónem zakapané a osolené filety.... více o Rychlá a výborná ryba

"Low Temperature" - Roastbeef

"Low Temperature" - Roastbeef

Představím zde velmi jednoduchý a fantastický recept na roastbeef (nebo chcete-li: rostbíf), upravený podle ne zcela všední metody vaření při nízké... více o "Low Temperature" - Roastbeef

Dokonalý sendvič na 100 chutí

Dokonalý sendvič na 100 chutí

Příprava koření: v mixéru mixujeme všechno koření 2 min., až je vše velice dobře smícháno, nebo utřeme vše přes jemnější síto. Používáme 30 g koření... více o Dokonalý sendvič na 100 chutí

Falešná želví polévka - hovězí

Falešná želví polévka - hovězí

Maso zprudka opečeme v rozpálené troubě jen co chytne barvu (cca 1/2 hodiny). Současně opečeme všechnu neloupanou, na polovic rozkrojenou cibuli,... více o Falešná želví polévka - hovězí

Avignonský Rumpsteak s cibulí

Avignonský Rumpsteak s cibulí

Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé kousky roztrhaný bobkový list,... více o Avignonský Rumpsteak s cibulí

Pangasius v kapse

Pangasius v kapse

Na pečící papír položíme pangase, na který naklademe česnek, tymián, máslo. Zakápneme citronem. Pečící papír po jedné straně filety přeložíme a... více o Pangasius v kapse

Garnely na tymiánu a česneku

Garnely na tymiánu a česneku

Zmrazené garnely necháme rozmrazit. Na pánvičce necháme rozehřát olej, do kterého vložíme nakrájený (může být i prolisovaný) česnek. Necháme ho... více o Garnely na tymiánu a česneku

Domácí bramborové hranolky

Domácí bramborové hranolky

Brambory umyjeme, osušíme a podélně rozkrojíme na osminky, vložíme do misky, pokapeme olejem a promícháme. Smícháme strouhanku, papriku, římský kmín,... více o Domácí bramborové hranolky

Masový nákyp s rajčaty a lilkem

Masový nákyp s rajčaty a lilkem

Cibuli zpěníme na oleji, přidáme mleté maso a osmahneme, dokud nezačne tvořit hrudky. Pak přidáme nakrájená rajčata, rajský protlak, lžíci papriky,... více o Masový nákyp s rajčaty a lilkem

Kuře po řecku s cibulí (Stifado)

Kuře po řecku s cibulí (Stifado)

Kuře umyjete, rozporcujete. Jestli máte malé cibulky, tak je očistíte tak, aby byly vcelku, a jemně je prosmahněte v oleji (jinak velké cibule... více o Kuře po řecku s cibulí (Stifado)

Pytlácká topinka

Pytlácká topinka

Mleté maso smícháme s kořením a utřeným česnekem - není na závadu i jemně posekaná cibulka - pomalu osmahneme na trošce oleje (nepřehánět, maso si... více o Pytlácká topinka

Bylinkoví kuřecí šnečci na grilu

Bylinkoví kuřecí šnečci na grilu

Z oleje, prolisovaného česneku, soli, pepře, medu a bylinek uděláme v malé misce marinádu. Kuřecí prsa omyjeme, nakrájíme podélně (jedno kuř. prso na... více o Bylinkoví kuřecí šnečci na grilu

Zámecké kuře a la holoubě

Zámecké kuře a la holoubě

Na másle zpěníme cibuli, omyjeme a osolíme kousky kuřete. Pod každý kousek kuřete dáme slaninu,přidáme koření, mezi kousky masa 4 lžičky cukru, trochu... více o Zámecké kuře a la holoubě

"Meruňkové" kuře po anglicku

"Meruňkové" kuře po anglicku

Smíchejte meruňkový džem s hořčicí a tymiánem a touto směsí potřete kuře cca 20 minut před jeho dopečením. Hořčice s džemem zní divně, ale je to vážně... více o "Meruňkové" kuře po anglicku

Borůvková kuřecí stehna

Borůvková kuřecí stehna

Normálně okořenit stehýnka, dát zprudka opéci, dochutit pepřem, solí a tymiánem - tím malinko. Pak podlít (já prakticky masox nepoužívám, ale tady... více o Borůvková kuřecí stehna

Houbovecký králík

Houbovecký králík

Králíka naporcujeme, rozpálíme tuk a zpěníme cibuli, můžeme přidat i slaninu (není nezbytná), opepříme, osolíme, přidáme kmín a prudce opečeme. Pak... více o Houbovecký králík

Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem

Naložený hermelín s rybízem a…

Nálev: podle receptu vyrobím 2 nálevy ze sáčků Pikanta, nebo Labeta (složení je totéž, jen jiná firma), sama do něj přidám půlku sáčku koriandru,... více o Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem

Nejoblíbenější celozrnný tousťák

Nejoblíbenější celozrnný tousťák

Všechny ingredience dáme v obvyklém pořadí do pekárny, semínka můžeme pro výraznější chuť opéct na pánvi. Pečeme na programu Basic/Základní/White... více o Nejoblíbenější celozrnný tousťák

Brambory v ohni

Brambory v ohni

Neloupané brambory podélně rozpůlíme, kulatou stranu můžeme párkrát lehce naříznout, poté brambory uvaříme ve slané vodě doměkka, opatrně vyjmeme z... více o Brambory v ohni

Králík na roštu - grilování

Králík na roštu - grilování

Králíka omyjeme, vytrháme zevnitř jeho sádlo, do stehen a hřbetu našpikujeme slaninu (pozor, má být schovaná v mase), osolíme a okmínujeme jak zevnitř... více o Králík na roštu - grilování

30 minut
Skvělá ryba se zeleninou

Skvělá ryba se zeleninou

Na plátek zmrzlé ryby dáme rozmačkaný nebo rozetřený česnek (na jeden plátek jeden větší stroužek), okořeníme rukou podrceným tymiánem, troškou pepře... více o Skvělá ryba se zeleninou

Kuře na houbách II.

Kuře na houbách II.

Sušené houby přelijeme vařící vodou, necháme chvíli odstát, vodu slejeme a zalijeme ještě jednou vařící vodou a opět scedíme. Na pánvi rozehřejeme... více o Kuře na houbách II.

Francouské škvarečky

Francouské škvarečky

Ořez z vepřové krkovičky upečeme. Měkké maso dáme na prkénko přikryjeme mikrotenovou folií a paličkou na maso roztlučeme. Maso vložíme do mísy přidáme... více o Francouské škvarečky

Svíčková na smetaně podle mojí maminky

Svíčková na smetaně podle mojí maminky

Maso očistíme a prošpikujeme špekem. Očistíme a nakrájíme kořenovou zeleninu. Na pánev dáme trochu sádla, kořenovou zeleninu, plátek nakrájeného špeku... více o Svíčková na smetaně podle mojí maminky

30 minut
Asopovo řecké Saganaki

Asopovo řecké Saganaki

Fetu několikrát otočíme v Ouzu a necháme v něm ležet asi 10 min. Během této doby smícháme strouhanku s pepřem a bylinkami. V této směsi obalíme fetu... více o Asopovo řecké Saganaki

Afroditina řecká sekaná plněná fetou

Afroditina řecká sekaná plněná fetou

Do mísy dáme v mléce rozmočenou natrhanou housku společně se všemi ingrediencemi kromě fety. Tuto směs řádně prohnětáme. Kvádr fety podelně rozkrojíme... více o Afroditina řecká sekaná plněná fetou

Asklepiovo řecké Souvlaki

Asklepiovo řecké Souvlaki

V míse smícháme všechny ingredience, maso nakrájíme dle možnosti nejprve na plátky a poté krájíme z těchto plátků zhruba stejně velké kusy ve tvaru... více o Asklepiovo řecké Souvlaki

Voňavá šavle

Voňavá šavle

Do hrnce dáme olivový olej a kousek másla, přidáme česnek a cibuli na drobno a lístečky tymiánu (trochu si odložíme na posypání hotové polévky na... více o Voňavá šavle

Bylinkovo-sýrový chléb bez pekárny

Bylinkovo-sýrový chléb bez pekárny

V míse smícháme mouku, prášek do pečiva, brambory, sůl, pepř, nasekané bylinky. Zvlášť si rozšleháme vejce, hořčici, mléko (víno) a olej. Vzniklou... více o Bylinkovo-sýrový chléb bez pekárny

Kuře po myslivecku III.

Kuře po myslivecku III.

Očištěné a omyté kuře osušíme a rozdělíme na 4 porce. Mouku smícháme se solí a pepřem a tuto směs vetřeme do porcí kuřete. Osmažíme je po obou... více o Kuře po myslivecku III.

120 minut
Hovězí na divoko

Hovězí na divoko

Všechnu zeleninu nakrájíme na kostičky nebo můžeme nastrouhat na hrubo a rozložíme ji v míse na maso i s kořením. Vodu svaříme s octem a po vychlazení... více o Hovězí na divoko

40 minut
Arruba

Arruba

Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a chilli papričku též nadrobno, později přidáme nadrobno nasekaný česnek. Přidáme veškerou zeleninu ... více o Arruba

120 minut
Burgundská

Burgundská

Nadrobno nakrájenou cibuli vhodíme na rozpálený olej a smažíme do zlatova. Přidáme maso a uzený bok (oboje nakrájené) a smažíme dalších cca 5 minut.... více o Burgundská

60 minut
Středomořské kuře

Středomořské kuře

Připravíme si vyšší pánev nebo hrnec. Kuřecí čtvrtky rozkrojíme na horní a spodní stehno, osolíme, lehce opepříme a osmahneme z obou stran do zlatova... více o Středomořské kuře

150 minut
Hovězí daube

Hovězí daube

Na olivovém oleji osmahneme na velké kousky nakrájenou cibuli, vyjmeme, krátce osmahneme celer a papriku. Maso obalíme v mouce se solí a pepřem,... více o Hovězí daube

Hovězí na tymiánu

Hovězí na tymiánu

Cibuli nakrájíme na kolečka, česnek prolisujeme, přidáme ostatní suroviny, a připravíme marinádu. Maso pokrájené na nudličky marinujeme 48 hodin.... více o Hovězí na tymiánu

Zeleninová omáčka na těstoviny

Zeleninová omáčka na těstoviny

Pórek nakrájený na kolečka osmahneme na olivovém oleji, přidáme nadrobno nakrájená rajčata, mrkev a brokolici, osolíme a podusíme. Utřeme česnek a... více o Zeleninová omáčka na těstoviny

Špagety pro nenáročné

Špagety pro nenáročné

V kastrůlku rozehřejeme omastek (ceres-soft), přidáme na drobno krájenou cibulku, osmahneme, přidáme drodně krájené klobásky, koření, kečup, sůl dle... více o Špagety pro nenáročné

Filé na zelenině II.

Filé na zelenině II.

Na olivovém oleji s máslem posmažíme do sklovata na měsíčky nakrájenou cibuli a na proužky nakrájenou mrkev a petržel, přidáme filé, česnek a papriku... více o Filé na zelenině II.

Editina myslivecká svíčková

Editina myslivecká svíčková

Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso vložíme do kastrolu, ve kterém... více o Editina myslivecká svíčková

Těstoviny Carbonate

Těstoviny Carbonate

Na oleji zesklovaníme cibuli, přidáme anglickou slaninu a orestujeme. Zalijeme smetanou, přidáme tavený sýr, který v omáčcce rozvaříme. Přidáme... více o Těstoviny Carbonate

Mozzarellovo-nivová omáčka

Mozzarellovo-nivová omáčka

Magi, worchestr, jogurt, hořčice, pepř, paprika pálivou, koření na grilované kuře, tymián, majoránka - to je marináda. Maso nakrájíme na čtverečky a... více o Mozzarellovo-nivová omáčka

Naložená pikantní vejce

Naložená pikantní vejce

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a uložíme do sklenice, kterou můžeme uzavřít. Připravíme si marinádu. Víno, ocet a sůl přivedeme prudce k varu. Pak... více o Naložená pikantní vejce

Mexická rajčatová polévka

Mexická rajčatová polévka

Na rozpáleném oleji zesklovatíme cibuli a jemně osmahneme česnek (nesmí zhnědnout, zhořkl by!). Přidáme nahrubo pokrájená rajčata a necháme je chvíli... více o Mexická rajčatová polévka

Vánoční Cinzano

Vánoční Cinzano

Rýži 12x propereme (důležité) a dáme do 5 litrové lahve. Posypeme rozdrobeným droždím, přidáme kůru a ostrouhaný na kolečka nakrájený citron. Na to... více o Vánoční Cinzano

Brokolice zapečená s houbami a těstovinou

Brokolice zapečená s houbami a…

Do osolené vody dáme vařit těstoviny al dente. Mezitím osmahneme v zapékacím pekáči na oleji na kostičky nakrájenou cibuli. K ní přidáváme na růžičky... více o Brokolice zapečená s houbami a těstovinou

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • ...
  • 19
  • Další stránka

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

Poslední sledované recepty

199
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
49
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
37
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
35
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
33
Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky s vejcem

Zajímavé články

Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen na chroupání. Vyrobíte z nich pomazánku, pesto nebo mléko
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen…
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho připravit, aby byl dokonalý?
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho…
Výborný bezový sirup: Vyzkoušejte recept herečky Ivy Hüttnerové alias bylinkářky Alžběty ze seriálu Slunečná
Výborný bezový sirup: Vyzkoušejte recept herečky…
Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět krásně křupavé
Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět…
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové kůry přírodní a chutnou cestou
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové…
AHA.cz Mišík je minulost! Kubelková už do rodiny přivítala nového fešáka

Mišík je minulost! Kubelková už do rodiny přivítala nového fešáka

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Souboj kostýmků v soudní kauze Hanychová a Soukup: Tajné signály i doplňky mimo mísu!

Souboj kostýmků v soudní kauze Hanychová a Soukup: Tajné signály i doplňky mimo mísu!

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz Syn Venduly Pizingerové a Karla Svobody (†68) oslavil 20: Neměl to jednoduché...

Syn Venduly Pizingerové a Karla Svobody (†68) oslavil 20: Neměl to jednoduché...

SportRevue.cz FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a sex v přírodě: Kdo miluje lesní dobrodružství a kdo zůstává věrný ložnici?

Znamení zvěrokruhu a sex v přírodě: Kdo miluje lesní dobrodružství a kdo zůstává věrný ložnici?

Nedávno navštívené recepty:

Selské brambory Couračka Hrnečková paštika
Jablečno-pudinkové řezy - super Výborná holandská omáčka ala svíčková Rafaelo IV.
Houbová bramboračka Cizrnová polévka Pečené kuře s rýží
Rozmarýnový cheesecake Bublanina z remosky Vrstvený koláč

Další doporučené ingredience:

Tvaroh z vaničky Tvarohová náplň Tvarohový sýr Tvrdý sýr Tvrdý tvaroh
Twix Tyčinka Daim Tyčinky Tyčinky ledové kaštany Tykev
Tzaziki Ubrousek Uherský salám Uhličitan amonný Úhoř
Ulity Umělá střeva Umělé sladidlo Uncle - Benns omáčka Upečené neslepené linecké cukroví
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Tymián
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact