Dáme vařit sojový granulát (je vhodné jej vařit např. s přírodním bujónem) a těstoviny.
Připravíme omáčku: Nakrájíme celer a mrkev na velmi velmi...
více o Zapečené těstoviny se sojovým granulátem
Jedná se o obdobu receptu na klasickou italskou omáčku "carbonara". Celou přípravu je třeba dobře načasovat. Je to jednoduché, hotové za chvilku, ale...
více o Špagety se slaninou a smetanovou omáčkou
Z cizrny slijeme nálev a propláchneme ji v čisté vodě. Smícháme s na kostičky nakrájenými rajčaty a sýrem (nezapomeneme z něj ostranit povoskovaný...
více o Rajčatový salát s cizrnou a sýrem
Máslo rozpusťte na střední teplotu, přidejte mouku, promíchejte a poté za stálého míchání vlijte mléko tak, aby se neutvořily žmolky. Dochuťte...
více o Suflé Gran Moravia