Příjemná změna pro zdravou snídani. WHOLE WHEAT (celozrnná mouka) BAKE RAISIN (pečení s rozinkami) 5 hodin.
Zdroj: Panasonic...
více o Chléb s banány a műsli - střední
Jáhly spaříme vařicí vodou. V nové vodě přivedeme k varu, mírně vaříme bez míchání 15 minut.
Necháme 30 minut dojít na vypnuté plotně pod utěrkou.
Po...
více o Jáhlová (pohanková) kaše nasladko
Tento sortiment pekařských výrobků vždy na kvásek nebo všech surovin zamícháním najednou.
Nejobvyklejší způsob: 1/3 tekutiny pro zadělání těsta,...
více o Karlovarský rohlík
Do vychladlého rozpuštěného tuku přidáme moučkový cukr, sušené mléko a nastrouhané sušenky. Uděláme těsto, z kterého tvoříme kuličky, uvnitř s mandlí...
více o Raffaelo ze sušenek Vlnky
Sušenky rozdrobit a smíchat s cukrem, sušeným mlékem, vodou , Herou a kokosem tak, aby těsto drželo dobře pohromadě. Necháme odležet. Z těsta vyválíme...
více o Výborné Raffaelo - bezlepkové
Vše, až na 5 g mandlí, které necháme na ozdobení uděláme těsto. Pokud je řídké, tak přidáme mandle, pokud husté, tak likér. Dáme do fólie a necháme...
více o Marcipánové kuličky
Ingredience na vále smícháme, zpracujeme těsto a necháme v chladu odpočinout. Těsto vyválíme na plát, ze kterého vykrajujeme hvězdičky. Polovinu...
více o Lekníny
Všechny ingredience vložím do kastrůlku a ve vodní lázni (pro začínající hospodyně to znamená, že tento kastrůlek vložíme do velkého s vodou a tuto...
více o Bílá čokoláda do formiček
Vypracujeme těsto, vmačkáváme do cukrem vysypaných formiček a lepíme rybízovou marmeládou na linecká kolečka, vrch zdobíme čokoládou....
více o Marcipánové cukroví
Upečeme piškoty stejným způsobem: vyšleháme bílek do tuha, postupně přidáváme žloutky a mouku s práškem do pečiva. Do kakaového piškotu přidáme kakao,...
více o Martin koláč
Vše smícháme a pečeme v pánvi na lívance. Pečeme na másle, dokud nejsou placičky zlatavé.
Na toto množství vyjdou asi 4 placičky, takže jestli chcete...
více o Sladké placičky
Piškotové těsto: bílky vyšleháme, přidáme krystalový cukr a došleháme. Do sněhu zamícháme žloutky a polohrubou mouku. Vlejeme do vymazané a moukou...
více o Mořský dort z marcipánu
Mléko, sušené mléko, kakao, máslo a cukr dáme do kastrůlku a zahříváme (nevaříme!) až máslo roztaje.
Přidáme tolik kokosu, aby se hmota dala tvarovat...
více o Čokoládové hrudky II.
Suroviny v tomto pořadí dáme do pekárny (nakrájenou klobásu do zásobníku na semínka). Pečeme na program základní, velikost malý, kůrka střední ...
více o Grahamový s klobásou
Rohlík sladký patří do skupiny jemného pečiva pro vysoký obsah cukru a tuku. Je to sortiment sladkého pečiva vhodný ke snídani nebo dětem na...
více o Sladký rohlík
Sušenky rozdrobíme, přidáme cukr, sušené mléko, vodu a Heru. Uděláme těsto, které necháme cca 1/2 hod. v lednici.
Potom z toho uděláme kuličky, které...
více o Výborné Raffaelo II.
Tuk necháme rozpustit ve vodní lázni a smícháme s ostatními ingrediencemi. Lijeme do formiček a necháme v chladu ztuhnout. Po ztuhnutí vyklopíme....
více o Mléčná čokoláda
Tuk rozpustíme na mírném ohni, přidáme cukr, promíchaný se solamylem a dobře promícháme. Nakonec vmícháme sušené mléko. Hmotu nalijeme do formiček,...
více o Bílá čokoláda
Sušenky rozdrobíme, přidáme cukr, sušené mléko, vodu a Heru. Uděláme těsto, které necháme cca 1/2 hod. v lednici. Potom z toho uděláme kuličky, které...
více o Výborné Raffaelo
Suroviny na hmotu se rozmíchají v páře. Ingredience na nádivku se smíchají. Suroviny na polevu se nahřejí a smíchají. Na dno umělohmotných dolíků...
více o Sandokanovo oko
Na vále zpracujeme sušené mléko, cukr, olej, med, tresť a opatrně trošku vody. Pokud je těsto řídké, přidáme cukr nebo sušené mléko. Vyválíme tužší...
více o Nepravý marcipán II.
Vše na vále zpracujeme.
Můžeme barvit a tvořit různé tvary.
Nebo vysypu formičku kytky mletým cukrem, vtláčím a vyklopím, nechám do druhého dne...
více o Nepravý marcipán
Na vále zpracujeme těsto, které vyválíme na 3 mm a vykrajujeme formičkou čtyřlístky. Z těstem se lépe pracuje mezi fóliemi. Pečeme na papíře.
Na...
více o Marcipánové čtyřlístky
Na papír přesijeme moučkový cukr, sušené mléko, vanilkový cukr a kakao. Necháme rozpustit tuk a odstavíme z plotny, aby se nám čokoláda nepřipálila....
více o Domácí čokoláda II.
Předem si připravíme bulflery - jednu třetinu mouky, pudinkový prášek, žloutky a vodu smícháme. Bílky vyšleháme v tuhý sníh, zašleháme cukr, lehce...
více o Brambory
Cukr prosijeme do mísy, smícháme s mlékem, tukem a medem. Vypracujeme hmotu, která se bude podobat plastelíně. Nachystáme kousky sušeného ovoce a...
více o Marcipánová vajíčka
Zpracujeme vše ve vodní lázni.
Dá se použít jako čokoláda pro děti nebo do formiček, ale taky se dá použít i na vánoční cukroví....
více o Bílá čokoláda II.
Do vychlazeného, rozpuštěného tuku zamícháme sušené mléko, moučkový cukr a vodu. Vypracujeme těsto. Na prkénku z něj vyválíme váleček, který nakrájíme...
více o Rafaelo IV.
Kakao, sušené mléko a prosátý cukr rozmícháme v rozpuštěném tuku ve vodní lázni (dno hrnce je ponořené ve vřelé vodě).
Potom naléváme do formiček....
více o Čokoláda
Do vychladlého rozpuštěného tuku zamícháme sušené mléko, moučkový cukr a vodu. Vypracujeme těsto, na prkýnku z něj vyválíme váleček, který nakrájíme...
více o Kuličky "Raffaelo" III.