Nejprve si zvážíme vejce i se skořápkou a podle váhy vajec si odměříme váhu cukru a mouky.
Žloutky vyšleháme s cukrem do husté pěny, vmícháme olej,...
více o Studentský piškot
Tuk vyšleháme s cukrem do pěny, vmícháme žloutky, rum, rozemleté nebo nastrouhané perníky, mouku s kypřidlem, nasekanou čokoládu a nakonec i tuhý sníh...
více o Čokoládová bábovka z máčených perníků
Marcipán si připravíme 1 až 2 dny předem zabalený ve folii, uložený a poté odležený v chladu. Ve vodní lázni si rozpustíme nalámanou Studentskou pečeť...
více o Dezertík Marcipollo
Heru utřeme s cukrem a žloutky do pěny a dáme do mísy. Přidáme nastrouhaný perník, na kousky nakrájenou Studentskou pečeť, mouku s práškem do pečiva a...
více o Studentská bábovka