• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Špaldová mouka

Špaldová mouka

Podobné ingredience

  • Amarantová mouka
  • Bezlepková mouka
  • Bílá mouka
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

60 minut
Špaldový pizza koláč

Špaldový pizza koláč

Kvásek necháme vykvasit na teple, smícháme s ostatním. Necháme na teple vykynout. Utvoříme 8 bochánků, které tvarujeme do koláčku o tloušťce tak 8 mm.... více o Špaldový pizza koláč

Lenčin klíčkový chléb

Lenčin klíčkový chléb

Suroviny dáme v uvedeném pořadí do pekárny. Zapneme program základní, velikost střední a kůrka střední.... více o Lenčin klíčkový chléb

Borůvkové muffinky

Borůvkové muffinky

Smícháme zvlášť sypké suroviny: mouku, ořechy, vločky, sůl, sodu, vanilkový cukr. Zvlášť smícháme tekuté suroviny: podmáslí, med, bílky. Pak spojíme... více o Borůvkové muffinky

Výborný chléb, který se vždy povede

Výborný chléb, který se vždy povede

Do formy nalijeme podmáslí s vodou, přidáme ocet, olej, med, sůl, vsypeme mouky a koření a nakonec droždí. Program základní - tří hodinový a kůrka... více o Výborný chléb, který se vždy povede

Podzimní hruškový koláč pro srdnaté kuchaře

Podzimní hruškový koláč pro srdnaté…

Těsto: smícháme všechny sypké suroviny, přilijeme olej a promneme, postupně dolíváme studenou vodu a prohněteme rukou přímo v míse do hustého těsta.... více o Podzimní hruškový koláč pro srdnaté kuchaře

Vynikající tmavý chleba

Vynikající tmavý chleba

Vložíme v daném pořádí do domácí pekárny, zapneme program klasik, velikost 2, barva střední. Chleba je moc dobrý i samotný nebo jen s máslem.... více o Vynikající tmavý chleba

Mrkvový celozrnný koláč s banány a mátovým krémem

Mrkvový celozrnný koláč s banány a…

Semeleme mouky, smícháme s ostatními surovinami, pokud je třeba naředíme studenou vodou a zpracujeme těsto. Roztáhneme po dně velké Remosky a pečeme... více o Mrkvový celozrnný koláč s banány a mátovým krémem

Špaldový celozrnný chléb s pohankou

Špaldový celozrnný chléb s pohankou

Semeleme mouky včetně soli a koření, pozor, pohanková krupka se dává do těsta celá! Přidáme hladkou bílou mouku, pohankovou lámanku a vypracujeme tuhé... více o Špaldový celozrnný chléb s pohankou

Bombastický celozrnný makovec s mrkví

Bombastický celozrnný makovec s mrkví

Vše kromě vejce a kvasnic zpracujeme se studenou vodou na husté těsto a necháme jej v chladu odležet nejlépe přes noc. Poté vmícháme vejce, v důlku z... více o Bombastický celozrnný makovec s mrkví

Provensálský chléb z ošatky

Provensálský chléb z ošatky

Necháme vzejít kvásek z droždí, trochy vody a cukru. Prosijeme mouku, přidáme koření sůl, melasu a vzešlý kvásek. Přidáme tolik vody, abychom dostali... více o Provensálský chléb z ošatky

150 minut
Ciabatta

Ciabatta

Do mísy dáme mouku, olivový olej, sůl, semínka a kvásek, který si uděláme s asi 50 ml teplé vody, droždí a cukru. Nakonec dolejeme teplou vodou a... více o Ciabatta

Pizza pro vegany a nejen pro ně

Pizza pro vegany a nejen pro ně

Smícháme mouky, sůl, cukr a droždí. Přilijeme olej a postupně přidáváme vodu. Zaděláme vláčné, ale tužší těsto, které dáme do tepla 30 minut kynout ... více o Pizza pro vegany a nejen pro ně

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Ideální je samozřejmě použít bio suroviny. Troubu předehřejeme na 220 °C. Mouku smícháme s vločkami, solí, sodou, klíčky a semínky. Přidáme podmáslí,... více o Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Opravdu dobrá buchtička

Opravdu dobrá buchtička

Cukr vymícháme s vejci do pěny, přidáme část mouky, mléko, zbytek mouky a olej. Nakonec přidáme prášky do pečiva. Pořádně ve šlehači vyšleháme a... více o Opravdu dobrá buchtička

Chlebové celozrnné placky

Chlebové celozrnné placky

Mouky, sůl a koření v misce promneme s olejem. Přidáváme vodu aby vzniklo hodně husté těsto. Necháme odležet, ideaální je odstavit v chladu na noc. Na... více o Chlebové celozrnné placky

Jogurtový chléb

Jogurtový chléb

Ingredience (kromě semínek) vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Základní, velikost bochníku malá, barva kůrky světlá. Po zvukovém... více o Jogurtový chléb

Špaldový jemný chléb

Špaldový jemný chléb

Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Základní, velikost bochníku malá, barva kůrky světlá. Po upečení chleba vyklopíme z... více o Špaldový jemný chléb

Špaldový podmáslový chléb vynikající

Špaldový podmáslový chléb vynikající

Ingredience (bez semínek) vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Podmáslí lze případně nahradit vodou. Zapneme program Celozrnný. Po zvukovém signálu... více o Špaldový podmáslový chléb vynikající

Obyčejný chléb se zrníčky

Obyčejný chléb se zrníčky

Suroviny vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Zapneme program Celozrnný, bochník velký, kůrka střední. Po upečení vyklopíme z formy a necháme na... více o Obyčejný chléb se zrníčky

Citrónová bábovka

Citrónová bábovka

Do nádoby z pekárničky vyklepneme vejce, přidáme mléko nebo vodu, špetku soli, cukr a vanilkový cukr, rozpuštěný tuk, citrónovou šťávu a kůru.... více o Citrónová bábovka

Kmínový chléb

Kmínový chléb

Všechny suroviny dáme do pečící nádoby ve výše uvedeném pořadí. Přístroj nastavíme na Základní program (Basic).... více o Kmínový chléb

Špaldové knedlíčky

Špaldové knedlíčky

Tofu nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme mouku, sůl, propláchnuté vločky a vypracujeme těsto. Tvoříme malé knedlíčky, které uvaříme ve slané vodě... více o Špaldové knedlíčky

30 minut
Moučník s kokosem a banánem v Mikrovlnné troubě

Moučník s kokosem a banánem v…

Ušleháme olej, žloutky, cukr, van. a skoř. cukr. Smícháme mouku s práškem od pečiva, přidáme 2 až 3 lžíce strouhaného kokosu, nastrouhanou půlku... více o Moučník s kokosem a banánem v Mikrovlnné troubě

  • Předchozí stránka
  • 1
  • 2
  • 3

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Poslední sledované recepty

57
Klasické lečo
Klasické lečo
37
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…
37
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
34
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
25
Rybízová šťáva za studena
Rybízová šťáva za studena

Zajímavé články

Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako umělecká díla. Australanka s nimi sklízí úspěch po celém světě
Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako…
Chalupářské recepty: Užijte si všechny chutě, které léto nabízí
Chalupářské recepty: Užijte si všechny chutě,…
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás prozradí vaše oblíbená ledová káva?
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás…
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty, které využijete celé léto
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty,…
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
AHA.cz Arichteva poodhalila důvod rozpadu 3v1: Jinak to nešlo

Arichteva poodhalila důvod rozpadu 3v1: Jinak to nešlo

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Ženy.cz Ani příliš huňaté, ani tenké: Jak na správné obočí, které bude ladit s vaší tváří?

Ani příliš huňaté, ani tenké: Jak na správné obočí, které bude ladit s vaší tváří?

Blesk.cz Pyžamovou party miliardáře Bezose narušili demonstranti!

Pyžamovou party miliardáře Bezose narušili demonstranti!

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Nedávno navštívené recepty:

Pampeliškový med Šlehaný beránek Africké kari
Máslová bábovka Tvarohová bábovka IV. Krůtí kostky se žampiony
Smažený vepřový řízek se sýrem Zapečené kuře s bramborem Cuketovo - smetanová omáčka na fusilli
Domácí Trdelník Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy (dort) Penne s kuřecím masem, listovým špenátem a parmazánem

Další doporučené ingredience:

Škrob Škrobová moučka Škvarky Šlehačka Šlehačka v prášku
Šmakoun Šopská zálivka Špagetka Špagetová dýně Špagety
Špaldové mušličky Špaldové vločky Špecle Špejle Špejle s hrotem
Špek Špekáček Špenát Špenátové těstoviny Špenátový protlak
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Špaldová mouka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact