• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Špaldová mouka

Špaldová mouka

Podobné ingredience

  • Amarantová mouka
  • Bezlepková mouka
  • Bílá mouka
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

60 minut
Špaldový pizza koláč

Špaldový pizza koláč

Kvásek necháme vykvasit na teple, smícháme s ostatním. Necháme na teple vykynout. Utvoříme 8 bochánků, které tvarujeme do koláčku o tloušťce tak 8 mm.... více o Špaldový pizza koláč

Lenčin klíčkový chléb

Lenčin klíčkový chléb

Suroviny dáme v uvedeném pořadí do pekárny. Zapneme program základní, velikost střední a kůrka střední.... více o Lenčin klíčkový chléb

Borůvkové muffinky

Borůvkové muffinky

Smícháme zvlášť sypké suroviny: mouku, ořechy, vločky, sůl, sodu, vanilkový cukr. Zvlášť smícháme tekuté suroviny: podmáslí, med, bílky. Pak spojíme... více o Borůvkové muffinky

Výborný chléb, který se vždy povede

Výborný chléb, který se vždy povede

Do formy nalijeme podmáslí s vodou, přidáme ocet, olej, med, sůl, vsypeme mouky a koření a nakonec droždí. Program základní - tří hodinový a kůrka... více o Výborný chléb, který se vždy povede

Podzimní hruškový koláč pro srdnaté kuchaře

Podzimní hruškový koláč pro srdnaté…

Těsto: smícháme všechny sypké suroviny, přilijeme olej a promneme, postupně dolíváme studenou vodu a prohněteme rukou přímo v míse do hustého těsta.... více o Podzimní hruškový koláč pro srdnaté kuchaře

Vynikající tmavý chleba

Vynikající tmavý chleba

Vložíme v daném pořádí do domácí pekárny, zapneme program klasik, velikost 2, barva střední. Chleba je moc dobrý i samotný nebo jen s máslem.... více o Vynikající tmavý chleba

Mrkvový celozrnný koláč s banány a mátovým krémem

Mrkvový celozrnný koláč s banány a…

Semeleme mouky, smícháme s ostatními surovinami, pokud je třeba naředíme studenou vodou a zpracujeme těsto. Roztáhneme po dně velké Remosky a pečeme... více o Mrkvový celozrnný koláč s banány a mátovým krémem

Špaldový celozrnný chléb s pohankou

Špaldový celozrnný chléb s pohankou

Semeleme mouky včetně soli a koření, pozor, pohanková krupka se dává do těsta celá! Přidáme hladkou bílou mouku, pohankovou lámanku a vypracujeme tuhé... více o Špaldový celozrnný chléb s pohankou

Bombastický celozrnný makovec s mrkví

Bombastický celozrnný makovec s mrkví

Vše kromě vejce a kvasnic zpracujeme se studenou vodou na husté těsto a necháme jej v chladu odležet nejlépe přes noc. Poté vmícháme vejce, v důlku z... více o Bombastický celozrnný makovec s mrkví

Provensálský chléb z ošatky

Provensálský chléb z ošatky

Necháme vzejít kvásek z droždí, trochy vody a cukru. Prosijeme mouku, přidáme koření sůl, melasu a vzešlý kvásek. Přidáme tolik vody, abychom dostali... více o Provensálský chléb z ošatky

150 minut
Ciabatta

Ciabatta

Do mísy dáme mouku, olivový olej, sůl, semínka a kvásek, který si uděláme s asi 50 ml teplé vody, droždí a cukru. Nakonec dolejeme teplou vodou a... více o Ciabatta

Pizza pro vegany a nejen pro ně

Pizza pro vegany a nejen pro ně

Smícháme mouky, sůl, cukr a droždí. Přilijeme olej a postupně přidáváme vodu. Zaděláme vláčné, ale tužší těsto, které dáme do tepla 30 minut kynout ... více o Pizza pro vegany a nejen pro ně

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Ideální je samozřejmě použít bio suroviny. Troubu předehřejeme na 220 °C. Mouku smícháme s vločkami, solí, sodou, klíčky a semínky. Přidáme podmáslí,... více o Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Opravdu dobrá buchtička

Opravdu dobrá buchtička

Cukr vymícháme s vejci do pěny, přidáme část mouky, mléko, zbytek mouky a olej. Nakonec přidáme prášky do pečiva. Pořádně ve šlehači vyšleháme a... více o Opravdu dobrá buchtička

Chlebové celozrnné placky

Chlebové celozrnné placky

Mouky, sůl a koření v misce promneme s olejem. Přidáváme vodu aby vzniklo hodně husté těsto. Necháme odležet, ideaální je odstavit v chladu na noc. Na... více o Chlebové celozrnné placky

Jogurtový chléb

Jogurtový chléb

Ingredience (kromě semínek) vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Základní, velikost bochníku malá, barva kůrky světlá. Po zvukovém... více o Jogurtový chléb

Špaldový jemný chléb

Špaldový jemný chléb

Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Základní, velikost bochníku malá, barva kůrky světlá. Po upečení chleba vyklopíme z... více o Špaldový jemný chléb

Špaldový podmáslový chléb vynikající

Špaldový podmáslový chléb vynikající

Ingredience (bez semínek) vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Podmáslí lze případně nahradit vodou. Zapneme program Celozrnný. Po zvukovém signálu... více o Špaldový podmáslový chléb vynikající

Obyčejný chléb se zrníčky

Obyčejný chléb se zrníčky

Suroviny vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Zapneme program Celozrnný, bochník velký, kůrka střední. Po upečení vyklopíme z formy a necháme na... více o Obyčejný chléb se zrníčky

Citrónová bábovka

Citrónová bábovka

Do nádoby z pekárničky vyklepneme vejce, přidáme mléko nebo vodu, špetku soli, cukr a vanilkový cukr, rozpuštěný tuk, citrónovou šťávu a kůru.... více o Citrónová bábovka

Kmínový chléb

Kmínový chléb

Všechny suroviny dáme do pečící nádoby ve výše uvedeném pořadí. Přístroj nastavíme na Základní program (Basic).... více o Kmínový chléb

Špaldové knedlíčky

Špaldové knedlíčky

Tofu nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme mouku, sůl, propláchnuté vločky a vypracujeme těsto. Tvoříme malé knedlíčky, které uvaříme ve slané vodě... více o Špaldové knedlíčky

30 minut
Moučník s kokosem a banánem v Mikrovlnné troubě

Moučník s kokosem a banánem v…

Ušleháme olej, žloutky, cukr, van. a skoř. cukr. Smícháme mouku s práškem od pečiva, přidáme 2 až 3 lžíce strouhaného kokosu, nastrouhanou půlku... více o Moučník s kokosem a banánem v Mikrovlnné troubě

  • Předchozí stránka
  • 1
  • 2
  • 3

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

151
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
128
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
107
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Domácí jablečný závin …
101
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
82
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Hvězdy ve varu na Innogy party: Hrdličky a pařmeni!

Hvězdy ve varu na Innogy party: Hrdličky a pařmeni!

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Nedávno navštívené recepty:

Jablečný koláč Krémová slepičí polévka Šalamounské řezy
Páteční lívanečky Zapečené mleté maso Kapustové karbanátky s uzeninou
kynutý jablkový koláč Pečené kuře - Medová kuřecí stehna Pštrosí maso s rozmarýnem
Jablečný koláč (buchta) Škvarkové rohlíčky II. Makovky - sladké housky

Další doporučené ingredience:

Škrob Škrobová moučka Škvarky Šlehačka Šlehačka v prášku
Šmakoun Šopská zálivka Špagetka Špagetová dýně Špagety
Špaldové mušličky Špaldové vločky Špecle Špejle Špejle s hrotem
Špek Špekáček Špenát Špenátové těstoviny Špenátový protlak
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Špaldová mouka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact