Nejprve si z vejce, mouky, mléka a soli připravíme těsto na palačinky, které usmažíme na rozpáleném oleji.
Potom si připravíme náplň:
Na oleji...
více o Palačinky plněné zeleninovou čínou
Z opláchnuté bazalky otrhejte lístky, arašídy nasekejte nahrubo. Oloupaný zázvor nakrájejte na kostičky a spolu s lístky bazalky, arašídy, 2 lžícemi...
více o Candát s asijským pestem
Ze solamylu, mléka a vejce si uděláme těstíčko (hustší). V něm obalíme nakrájené, osolené a opepřené kuřecí prsa. Necháme chvilku uležet.
Rýžové nudle...
více o Lehce pikantní Kung Pao
Arašídy velice na drobno nasekám v mixeru. Plátky masa osolím, opepřím a lehce naklepu. Poté posypu rozdrcenými oříšky a zaklepu pořádně do masa. To...
více o Vepřové maso s arašídy
Salát nakrájíme na drobno přidáme nakrájené, ale neoloupané jablko (nejlépe Golden jablko) a rozkrájíme kuličky vína. Kuřecí maso osmažíme na olivovém...
více o Indonéský salát
Kondenzované mléko svaříme (cca 2 hodiny). Mezitím utřeme žloutky s cukrem, přidáme olej, mléko, kakao, mouku. Zpracujeme a lehce vmícháme sníh z...
více o Ferrero Rocher na plechu
Lilky nakrájíme podélně na plátky silné zhruba 0,7 cm, posolíme, po dvou hodinách šťávu slijeme a plátky zasmažíme obalené v hladké mouce. Uvaříme si...
více o Studená svačinka z horkého Maroka
Maso nakrájíme na nudličky, smícháme s vejcem, máčeným škrobem, solí a necháme odležet (stačí 30 minut, ale může to být taky do druhého dne)....
více o Vepřové Kung - Pao