• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Snítka tymiánu

Snítka tymiánu

Podobné ingredience

  • Snítka kopru
  • Snitka petržele
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

10 minut
Bruschetty s krémovým sýrem a broskví

Bruschetty s krémovým sýrem a broskví

Broskev nakrájejte na plátky, z tymiánu shrňte lístky. Chléb opečte o obou stran nasucho na pánvi. Zastříkněte ho olivovým olejem, potřete sýrem a... více o Bruschetty s krémovým sýrem a broskví

20 minut
Candát polévaný máslem s fenyklem a ředkvičkami

Candát polévaný máslem s fenyklem a…

Do kůže filetů udělejte ostrým nožem pár krátkých zářezů. Bulvy fenyklu zbavte stonků, rozpulte je a pokrájejte na tenké klínky. Ředkvičky nakrájejte... více o Candát polévaný máslem s fenyklem a ředkvičkami

30 minut
Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem

Drůbeží paštika s tymiánem a…

Játra dobře očistěte od žilek a blanek a nakrájejte na kostky asi 2 x 2 cm. Cibuli pokrájejte na kostičky, česnek nasekejte, z poloviny tymiánu... více o Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem

15 minut
Sýrovo-hruškový koláč s lískovými ořechy

Sýrovo-hruškový koláč s lískovými…

Troubu předehřejte na 200 °C, plech vyložte pečicím papírem. Listové těsto rozválejte na lehce pomoučněné ploše do velikosti o něco větší než plech... více o Sýrovo-hruškový koláč s lískovými ořechy

15 minut
Zapečený camembert s brusinkami

Zapečený camembert s brusinkami

Troubu předehřejte na 180 °C. Camemberty uložte do zapékacích misek, lehce potřete medem a překryjte sýrem plátkovým. V pánvi zahřejte 3 lžíce oleje,... více o Zapečený camembert s brusinkami

45 minut
Topinky s hermelínovými žampiony

Topinky s hermelínovými žampiony

Na rozpuštěném másle osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli dosklovata. Přisypeme na tenké plátky pokrájené bílé nebo krémové žampiony, přidáme drobně... více o Topinky s hermelínovými žampiony

30 minut
Dušený květák na špeku

Dušený květák na špeku

Špek a cibuli pokrájíme nadrobno a společně osmažíme lehce dozlatova. Přidáme nasekaný česnek, snítku tymiánu, drcený kmín dle chuti, promícháme a... více o Dušený květák na špeku

45 minut
Rozlétané plněné papriky

Rozlétané plněné papriky

Nejdříve připravíme masové kuličky: mleté maso dáme do mísy, přidáme vejce, sůl a pepř, velmi jemně pokrájenou cibuli a nastrouhaný česnek. Vše řádně... více o Rozlétané plněné papriky

50 minut
Gratinované brambory Dauphinoise

Gratinované brambory Dauphinoise

Brambory oloupejte a nakrájejte na plátky tenké asi 1 mm. Dejte je do hrnce s širším dnem, přidejte tymián, bobkové listy, oloupané a plochou stranou... více o Gratinované brambory Dauphinoise

60 minut
Houby v sádle s bylinkami

Houby v sádle s bylinkami

Houby očistěte a nakrájejte na plátky, rozložte je na pečicím papíru a nechte 2–3 hodiny zaschnout. Dejte je do hrnce se solí, zalijte hrnkem vody a... více o Houby v sádle s bylinkami

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

Do mísy robotu dejte mouku, sůl a změklé máslo, pomocí háku umíchejte drobenku. Jakmile se suroviny přestanou spojovat, vysypte je na pracovní plochu... více o Quiche s červenou řepou a sýrem

35 minut
Dip z karamelizované cibule

Dip z karamelizované cibule

Cibule oloupejte a nakrájejte na tenké plátky. V kastrolu se silným dnem rozehřejte olej. Vsypte cibuli a restujte na středním plamenu dozlatova, asi... více o Dip z karamelizované cibule

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

Lososa osolte a opepřete, citron nakrájejte na kolečka. Na každý kousek ryby položte kolečko citronu, pár snítek tymiánu a obtočte jej dvěma plátky... více o Grilovaný losos ve slanině

35 minut
Dýňovo - bramborové pyré

Dýňovo - bramborové pyré

Na kostičky pokrájenou dýni a brambory dáme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme rozmáčknuté stroužky česneku, snítku tymiánu a pod poklicí... více o Dýňovo - bramborové pyré

80 minut
Carpaccio z pečené řepy s granátovým jablkem a citronovým dresinkem

Carpaccio z pečené řepy s granátovým…

Nejprve upečte řepu. Položte ji na alobal, pokapejte olejem, osolte, přidejte tymián a stroužky česneku. Ten můžete lehce promáčknout rukou, aby se... více o Carpaccio z pečené řepy s granátovým jablkem a citronovým dresinkem

60 minut
Fazolová polévka s klobáskou

Fazolová polévka s klobáskou

Cibuli nakrájejte najemno. Na pánvi rozpalte olivový olej, cibulku nechte zesklovatět, přidejte tymián, rozmarýn, bobkový list, případně také olivovou... více o Fazolová polévka s klobáskou

225 minut
Pečený králík s citronem a bylinkami

Pečený králík s citronem a bylinkami

Králíka očistěte a naporcujte na 6 kusů. Naskládejte je do pekáče a přidejte citronovou šťávu, koření, bobkový list, prolisovaný česnek, sůl, hořčici... více o Pečený králík s citronem a bylinkami

30 minut
Houbová omeleta se slaninou

Houbová omeleta se slaninou

Houby očistíme, pokrájíme a krátce povaříme ve vroucí vodě. Pak houby scedíme a necháme řádně okapat. Na másle osmažíme drobně pokrájenou cibuli lehce... více o Houbová omeleta se slaninou

60 minut
Vepřové s kedlubnou a česnekovými výhonky

Vepřové s kedlubnou a česnekovými…

Plátky libové krkovice po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily, osolíme je a opepříme. Naklepávat není nutné. Cibuli drobně... více o Vepřové s kedlubnou a česnekovými výhonky

Křupavý bůček na hruškách a badyánu

Křupavý bůček na hruškách a badyánu

Troubu předehřejte na 180 °C. Maso omyjte, osušte a ostrým tenkým nožem nakrájejte kůži do husté mřížky. Do kůže i masa vetřete sůl a olej. Hrušky... více o Křupavý bůček na hruškách a badyánu

30 minut
Patizonová směs na topinky, tousty...

Patizonová směs na topinky, tousty...

Patizon oloupeme, vydlabeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Drobně pokrájenou cibuli osmažíme na trošce oleje nebo sádla dosklovata, přidáme drobně... více o Patizonová směs na topinky, tousty...

60 minut
Pražma na citronu a rajčatech

Pražma na citronu a rajčatech

Nachystáme si všechny suroviny - citron, rajčata a česnek nakrájíme na plátky, brambory nakrájíme na menší kostičky. Do zapékací mísy dáme brambory a... více o Pražma na citronu a rajčatech

270 minut
Trhaný králík na krupicové kaši

Trhaný králík na krupicové kaši

Den předem, nejlépe odpoledne, osolte a opepřete maso a vložte do pekáče. Přidejte k nim bobkový list, 4 snítky tymiánu, 3 šalotky a česnek. Podlijte... více o Trhaný králík na krupicové kaši

60 minut
Dušená kuřecí stehna na řapíkatém celeru s pórkem

Dušená kuřecí stehna na řapíkatém…

Kuřecí stehna zbavíme kůže, vykostíme, osolíme, opepříme a zaprášíme z obou stran mouku. Pórek s řapíkatým celerem pokrájíme na plátky nebo nudličky.... více o Dušená kuřecí stehna na řapíkatém celeru s pórkem

30 minut
Kuřecí guláš s fazolkami

Kuřecí guláš s fazolkami

Drobně pokrájenou cibuli osmažíme na oleji nebo másle dosklovata. Kuřecí maso pokrájíme na nudličky nebo kostky, které přidáme k cibuli, osolíme a... více o Kuřecí guláš s fazolkami

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

Cibuli pokrájejte nadrobno a zpěňte na troše olivového oleje, restujte asi 3 minuty. Přilijte rajčata a duste bez poklice 5–8 minut, aby se tekutina... více o Šakšuka v praprikách

15 minut
Mini bábovky s ostružinovou omáčkou

Mini bábovky s ostružinovou omáčkou

Troubu předehřejte na 160 °C, formičky vymažte olejem a vysypte hrubou moukou. V míse dohladka smíchejte slunečnicový olej, vejce a jogurt. Ve druhé... více o Mini bábovky s ostružinovou omáčkou

25 minut
Těstoviny s pečenými rajčaty

Těstoviny s pečenými rajčaty

Troubu si předehřejte na 190 °C. Rajčata nakrájejte na kolečka a naskládejte do malého pekáčku vyloženého pečícím papírem, posypejte solí, cukrem a... více o Těstoviny s pečenými rajčaty

40 minut
Houbové topinky / tousty

Houbové topinky / tousty

Na trošce oleje nebo sádle osmažíme drobně pokrájenou cibuli dosklovata, pak přidámeosmažit i na malé kostičky pokrájenou slaninu. Přidáme nasekaný... více o Houbové topinky / tousty

45 minut
Mleté maso na smetaně se sýrem

Mleté maso na smetaně se sýrem

Na drobně pokrájeném špeku osmažíme drobně pokrájenou cibuli dosklovata, pak přidáme mleté maso a dále smažíme do rozdrobení masa za častého míchání ... více o Mleté maso na smetaně se sýrem

60 minut
Boloňská pizza

Boloňská pizza

Na pánvi rozehřejte olej a orestujte na něm najemno nakrájenou půlku cibule, na drobné kostičky nakrájenou mrkev a najemno nakrájený řapíkatý celer.... více o Boloňská pizza

90 minut
Houbové kuře (nejen) s těstovinami

Houbové kuře (nejen) s těstovinami

Kuře očistíme, nasolíme (i uvnitř), okořeníme a posadíme do pekáčku, zapékací mísy nebo remosky na drobně pokrájenou cibuli, nasekaný česnek, bylinky... více o Houbové kuře (nejen) s těstovinami

50 minut
Kotlety se slaninou a žampiony

Kotlety se slaninou a žampiony

V pánvi rozpálíme trochu oleje nebo sádla. Kotlety nakrojíme po stranách, osolíme, opepříme a osmažíme z obou stran dozlatova. Pak kotlety vyndáme a... více o Kotlety se slaninou a žampiony

180 minut
Hovězí po Burngunsku

Hovězí po Burngunsku

Troubu rozehřejeme na 230°C. Maso nakrájíme na kostky o hraně asi 4 cm a dobře osušíme. Slaninu nakrájíme na kousky cca 3x2 cm, vložíme do vroucí vody... více o Hovězí po Burngunsku

50 minut
Krkovice s uzeným a kedlubnou

Krkovice s uzeným a kedlubnou

Na tuku osmažíme drobně pokrájenou cibuli lehce dozlatova. Během smažení si maso pokrájíme na plátky, které po stranách nakrojíme, aby se nám při... více o Krkovice s uzeným a kedlubnou

40 minut
Žampionová směs s pohankou

Žampionová směs s pohankou

Pohanku propláchneme a dáme vařit dle návodu, do vývaru nebo osolené vody s rozmáčknutým česnekem a snítkou bylinek dle chuti. Po uvaření doměkka... více o Žampionová směs s pohankou

90 minut
Krkovice v cuketovém sosu

Krkovice v cuketovém sosu

Silnější plátky krkovice osolíme, opepříme a vložíme do pekáčku, do kterého jsme na dno nasypali jemně pokrájený uzený špek. Pak je zasypeme na... více o Krkovice v cuketovém sosu

40 minut
Candát se šťouchaným bramborem s brokolicí

Candát se šťouchaným bramborem s…

Filety z candáta používáme s kůží. Po osmažení je velmi jemná a ani při konzumaci není nutné ji odstraňovat Prakticky nám jen drží velmi křehkou rybku... více o Candát se šťouchaným bramborem s brokolicí

90 minut
Šalotkovo-řepový koláč s ořechy

Šalotkovo-řepový koláč s ořechy

Řepu oloupejte a nakrájejte na plátky silné asi 3 mm. Dejte do kastrolu s prolisovaným česnekem, zalijte vývarem a uvařte doměkka, asi 20 minut. Na... více o Šalotkovo-řepový koláč s ořechy

50 minut
Kotlety na houbách

Kotlety na houbách

Kotlety osolíme, opepříme a po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily. Naklepávat není nutné. Drobně pokrájenou cibuli osmažíme... více o Kotlety na houbách

30 minut
Batátové pyré s pečenou zeleninou

Batátové pyré s pečenou zeleninou

Květák rozeberte na růžičky, větší pokrájejte na půlky či čtvrtiny. Růžičkovou kapustu zbavte ovadlých lístků a pokrájejte na poloviny. Zeleninu... více o Batátové pyré s pečenou zeleninou

50 minut
Křepelčí vejce v bramborovém košíčku

Křepelčí vejce v bramborovém košíčku

Troubu předehřejte na 190 °C. Brambory nastrouhejte nahrubo a vymačkejte z nich všechnu vodu. V míse je smíchejte s prolisovaným česnekem, nasekanou... více o Křepelčí vejce v bramborovém košíčku

150 minut
Kachna na žampionech a tymiánu

Kachna na žampionech a tymiánu

Kachní stehna očistíme, nasolíme a necháme přes noc v chladnu odležet. Druhý den vložíme stehna do zapékací misky, zaklopíme a vložíme do předehřáté... více o Kachna na žampionech a tymiánu

20 minut
Těstoviny Carbonara s pečenými rajčaty

Těstoviny Carbonara s pečenými rajčaty

Do pekáče dejte rajčata, oloupané stroužky česneku a byliny. Na zeleninu rozložte plátky slaniny a vše dejte péct do trouby vyhřáté na 180 °C asi na... více o Těstoviny Carbonara s pečenými rajčaty

30 minut
Quiche s čedarem a rajčaty

Quiche s čedarem a rajčaty

Mouku nasypte do mísy robotu, přidejte na kostky nakrájené máslo a sůl. Míchejte hákem střední rychlostí, dokud nevznikne drobenka. Nyní přidejte... více o Quiche s čedarem a rajčaty

100 minut
Telecí na hořčici s kořenovou zeleninou

Telecí na hořčici s kořenovou…

Telecí maso v celku (například plec) osolíme, opepříme, zpevníme provázkem do úhledného špalíčku a potřeme polovinou hořčice. Očištěnou kořenovou... více o Telecí na hořčici s kořenovou zeleninou

30 minut
Smetanová bramborová kaše s pohankou

Smetanová bramborová kaše s pohankou

Oloupané, pokrájené brambory dáme vařit v osolené vodě se dvěma rozmáčknutými stružky česneku doměkka. Pohanku nasypeme do vroucí osolené vody, kde ji... více o Smetanová bramborová kaše s pohankou

30 minut
Dýňová rýže

Dýňová rýže

Drobně pokrájenou cibuli nebo na kolečka pokrájený pórek osmažíme na kousku másla nebo trošce oleje dosklovata. Přisypeme na kostičky pokrájenou... více o Dýňová rýže

60 minut
Italské zapékané brambory

Italské zapékané brambory

Oloupané brambory pokrájíme na plátky. Zapékací mísu nebo remosku vymažeme olejem z naložených sušených rajčat (nebo máslem), dno vyložíme vrstvou... více o Italské zapékané brambory

45 minut
Rump steak a quinou s červenou řepou

Rump steak a quinou s červenou řepou

Řepu oloupejte a nakrájejte na kostičky o velikosti asi 1 x 1 cm. Rozložte ji do pekáčku, osolte, opepřete, přidejte snítky tymiánu a zakápněte olejem... více o Rump steak a quinou s červenou řepou

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Další stránka

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

106
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
67
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
49
Virgin Mojito (nealko)
Virgin Mojito (nealko)
39
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
38
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Hvězda Ulice Milena Steinmasslová: Jak se z nás nestaly »krávy«

Hvězda Ulice Milena Steinmasslová: Jak se z nás nestaly »krávy«

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Nedávno navštívené recepty:

Mexické "Guacamole" Tvarohové kobližky Krůtí sekaná
Krakonošův dlabanec Lovecké řízky Smetanové rizoto
Sypaný koláč švédský Mrkvový koláč III. Linecký jablkový koláč
Rajčatový krém z čerstvých rajčat Penne se špenátem Uzenářský maxichleba s cibulovým salátem

Další doporučené ingredience:

Smrkové mladé výhonky Smrkové větvičky Sněhová hmota Sněhové kuličky Sněhové pečivo
Sněhové pusinky Snickers tyčinka Sníh z bílku Snítka kopru Snitka petržele
Sodovka Soja Sojanéza Sojová mouka Sojová omáčka
Sojová omáčka Shoyu Sojové boby Sojové boby sušené Sójové klíčky Sójové kostky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Snítka tymiánu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact