Z tvarohu, vajec, mléka, fruktosy a otrub vymícháme těstíčko, které necháme 30 minut odpočívat při pokojové teplotě. Poté opět promícháme a na...
více o Otrubové lívanečky
Postup u obou těst je stejný. Žloutky oddělíme od bílků. Polovinu cukru se žloutky vyšleháme do pěny, z bílků a zbytku cukru vyšleháme pevný sníh. Do...
více o Valentýnský řez
Troubu předehřejte na 200 °C. V kastrolu svařte 250 ml vody s máslem a solí. Přisypte mouku a vařečkou míchejte na středním plameni těsto tak dlouho,...
více o Malinové profiterolky
Nejdříve podusím hlívu, ale ne úplně doměkka.
Potom na pánvičce opražím cibulku do sklovata a přidám očištěná srdíčka a trochu opeču.
Poté přidám...
více o Kuřecí srdíčka s hlívou