• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Skořice

Skořice

Podobné ingredience

  • Skořice - mletá
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Cizrna po indicku

Cizrna po indicku

Cizrnu necháme přes noc namočit, vodu slijeme a v nové vodě uvaříme do měkka (něco přes hodinu). Musí se hlídat, aby se voda nevyvařila. Slijeme, ale... více o Cizrna po indicku

Křehký koláč s jablky

Křehký koláč s jablky

Zpracujeme na vále v těsto. Necháme asi 1/2 hodiny v chladu odpočinout. Potom 1/2 těsta vyválíme, dáme na plech vyložený pečícím papírem nebo vymazaný... více o Křehký koláč s jablky

70 minut
Řezy z červeného vína

Řezy z červeného vína

Máslo, cukr a vejce utřeme nejlépe ve šlehači. Do ušlehané hmoty přidáme ostatní přísady a promícháme. Menší plech s vyšším okrajem nebo pekáček... více o Řezy z červeného vína

Rebarborový koláč

Rebarborový koláč

Máslo našleháme s cukrem a postupně přidáváme vejce. Poté přimícháme mouku s práškem do pečiva, solamylem a skořicí. Těsto dáme do vymazané a vysypané... více o Rebarborový koláč

Rebarborová buchta kynutá

Rebarborová buchta kynutá

Smícháme mouku, sůl, kůru, cukr, kvásek, rozpuštěný tuk a vlažné mléko - vznikne ne příliš tuhé těsto. Necháme jej dobře vykynout. Vyválíme placku,... více o Rebarborová buchta kynutá

Nepečené jablečné řezy

Nepečené jablečné řezy

Jablka podusíme s 2 lžícemi vody, vanilkovým cukrem a skořicí 10 minut pod poklicí. Potom mícháme, až se tekutina vypaří. Jablka jsou na kaši. Tuk... více o Nepečené jablečné řezy

Kukuřičný koláč s jablky

Kukuřičný koláč s jablky

Vyšší plech vymažeme silnější vrstvou tuku a nasypeme do něj cca 3/4 mouky. Jablka oloupeme, nastrouháme, zakápneme šťávou z 1/2 citrónu, promícháme s... více o Kukuřičný koláč s jablky

Spiman coctail

Spiman coctail

Umixujeme jahody, přidáme cukr, mléko a za mírného mixování přiléváme smetanu. V jiné misce umixujeme banán (s medem), skořicí a s 10 ml mléka.... více o Spiman coctail

Zimní čaj od Báry

Zimní čaj od Báry

Drobné ovoce ponecháme v celku, větší pokrájíme a dáme vařit s cukrem, vodou a kořením. Vše povaříme cca 20 minut. Pak přidáme rum. "Čaj" ihned dáváme... více o Zimní čaj od Báry

Hedvábný koláč

Hedvábný koláč

Vypracujeme těsto a necháme alespoň 1 hodinu v lednici. Formu na koláč vymažeme a vysypáme moukou. Těsto do formy natlačíme, propícháme vidličkou a... více o Hedvábný koláč

Jablkový závin z listového těsta II.

Jablkový závin z listového těsta II.

Jablka oloupeme, zbavíme je jádřinců a nakrájíme na tenké plátky. Připravíme si směs smíchanou z obou druhů cukru, rozinek, nahrubo nakrájených ořechů... více o Jablkový závin z listového těsta II.

Rychlé řezy s jablky

Rychlé řezy s jablky

Lístkové těsto rozdělíme na 2 poloviny, první rozválíme a přeneseme na plech vypláchnutý studenou vodou. Těsto potřeme rozpuštěným máslem. Na suché... více o Rychlé řezy s jablky

Apple pie

Apple pie

Mouku smícháme s práškem do pečiva, rozstrouhanou Herou a vodou a vytvoříme tužší, křehké těsto. Můžeme nechat chvíli odpočinout v lednici a mezitím... více o Apple pie

Flambované ovoce

Flambované ovoce

Ovoce nakrájíme na malé kousky (banány na kolečka). Použijeme pánev s malým okrajem. Do prostřed pánve dáme cukr, který budeme pomalu zahřívat dokud... více o Flambované ovoce

Kachní stehna se šalotkou

Kachní stehna se šalotkou

Kachní stehna očistíme, opláchneme a osušíme. Pak je ze všech stran osolíme, opepříme a vložíme do olejem vymazaného pekáče. Posypeme je tymiánem,... více o Kachní stehna se šalotkou

Pulao

Pulao

Plátky filé osolíme, posypeme kmínem a paprikou. Opečeme ho na oleji z obou stran a vyjmeme ho. Do výpeku dáme na kostičky nakrájenou cibuli, kari,... více o Pulao

Rychlý jablkový závin II.

Rychlý jablkový závin II.

Z tvarohu, hery a mouky vypracujeme těsto, necháme 0,5 hodiny v lednici odpočinout. Potom vyválíme těsto posypeme strouhankou, dáme strouhaná jablka,... více o Rychlý jablkový závin II.

Tvarohové rolky

Tvarohové rolky

Listové těsto tence vyválíme a nakrájíme a čtverečky 10x10 cm. Každý kousek poklademe náplní (asi 1 lžíce) posypeme mletými oříšky, pevně jako to jde... více o Tvarohové rolky

60 minut
Skořicová bábovka

Skořicová bábovka

Cukr se žloutky vymícháme, přidáme skořici, citrónovou kůru, přilijeme rozpuštěné máslo a mléko, přisypeme mouku s kypřícím práškem a nakonec lehce... více o Skořicová bábovka

Jablečné řezy paní Hedy

Jablečné řezy paní Hedy

Žloutky, cukr a máslo vyšleháme do pěny, postupně přidáváme mouku s kypř.práškem, potom přidáme jablka a skořici, těsto promícháme a ulehčíme sněhem.... více o Jablečné řezy paní Hedy

Jogurtové řezy

Jogurtové řezy

Rozšleháme vejce s cukrem, přidáme jogurty a olej, dobře promícháme. Zvlášť smícháme mouku s práškem do pečiva, kakaem, skořicí. Tuto směs postupně... více o Jogurtové řezy

Sypaný jablečný koláč

Sypaný jablečný koláč

Z mouky, cukrů a kypřícího prášku uděláme sypkou směs, půlku vysypeme na plech vyložený pečicím papírem, na ní nastrouháme jablka, posypeme skořicí a... více o Sypaný jablečný koláč

Ořechová bábovka III.

Ořechová bábovka III.

Rozpuštěnou Heru nebo máslo utřeme do pěny s cukrem, vanilkovým cukrem a žloutky. Potom přídáme polohrubou mouku s kypřícím práškem a vše zamícháme.... více o Ořechová bábovka III.

Jablečný závin s piškotem

Jablečný závin s piškotem

Množství je na 3 "nohavice" závinu. Nejdříve si uděláme piškotové těsto: ušleháme celá vejce s krystalovým cukrem do husta a pak zamícháme hrubou... více o Jablečný závin s piškotem

45 minut
Pečený kapr s voňavými jablky

Pečený kapr s voňavými jablky

Porce kapra osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet asi 2 hodiny v chladničce. Hřebíček a celé pepře jemně rozdrtíme v hmoždíři,... více o Pečený kapr s voňavými jablky

Jablečný punč na prohřátí

Jablečný punč na prohřátí

Jablko omyjeme, vykrojíme jadřinec a nakrájime i se slupkou na osminky a vložíme do 4 hrnků na čaj. Všechny ostatní suroviny smícháme nejlépe ve... více o Jablečný punč na prohřátí

Plněný cop

Plněný cop

Z hladké mouky, části mléka, části cukru a droždí připravíme kvásek. Ostatní suroviny dáme do mísy a zaděláme je zbylým mlékem a kváskem v těsto.... více o Plněný cop

60 minut
Tradiční tažený štrůdl

Tradiční tažený štrůdl

Z hladké mouky, cukru, rozpuštěného másla, špetky soli a teplé vody (tolik, aby se těsto nelepilo, ale bylo krásně vláčné!) zaděláme těsto, které... více o Tradiční tažený štrůdl

Marinované řízky

Marinované řízky

Ingredience na marinádu promícháme a slabě naklepané řízky naložíme do marinády a necháme v chladnu uležet do druhého dne. Pak postupovat jak u... více o Marinované řízky

60 minut
Jablečno-kakaová buchta bez vážení

Jablečno-kakaová buchta bez vážení

Cukr, olej, vejce, citronovou kůru, skořici, kakao, mouku a prášek do pečiva promícháme a nakonec opatrně vmícháme nastrouhaná jablka. Pečeme ve... více o Jablečno-kakaová buchta bez vážení

Celozrnné sušenky

Celozrnné sušenky

Mandle a vločky rozmixujeme a smícháme s moukou ,špetkou soli, skořicí a práškem do pečiva. Pak přidáme olej a med a dobře promícháme. Z těsta tvoříme... více o Celozrnné sušenky

10 minut
Perník II.

Perník II.

Vše dobře vymícháme (aby nebyly hrudky) a nalejeme na vyšší, vymazaný a vysypaný plech. Pečeme ve vyhřáté troubě 25-30 minut. Do základního receptu... více o Perník II.

Italské "in salmi"

Italské "in salmi"

Očistíme kořenovou zeleninu, cibuli, česnek a vše na drobno pokrájíme. Maso nakrájíme na drobné kousky a necháme ho macerovat s vínem, sklenkou octa,... více o Italské "in salmi"

Jablkový toustík

Jablkový toustík

Plátky toustového chleba namažeme máslem. Vždy jeden poklademe nastrouhanými jablky, posypeme skořicí a pokud máme radši sladké, tak ještě trošku... více o Jablkový toustík

Rajská polévka pro děti i dospělé

Rajská polévka pro děti i dospělé

Rozpuštěné máslo a hladkou mouku vymícháme, když je hladká, přidáme rajský protlak zamícháme a po troše přidáváme studenou vodu a mícháme, aby se nám... více o Rajská polévka pro děti i dospělé

Levný jablkový koláč

Levný jablkový koláč

Uvedené suroviny vypracujeme v těsto. Rozdělíme na dva díly. Jeden díl vyválíme, položíme na vymazaný plech, potřeme jablkovou směsí a zakryjeme... více o Levný jablkový koláč

Koláč tety Evy dle pana Novotného

Koláč tety Evy dle pana Novotného

Vejce s cukrem ušleháme do pěny, pak přidáme vše ostatní (pozor - s mlékem opatrně, aby těsto nebylo moc řídké.) Těsto nalijeme do vymazaněho a... více o Koláč tety Evy dle pana Novotného

60 minut
Babiččiny tvarohové švestkové knedlíky

Babiččiny tvarohové švestkové knedlíky

Tvaroh vařečkou rozmnělníme v míse, přidáme rozklepnutá vejce, 1 lžičku soli, krupici a 1/2 mléka a dobře promícháme, pak po částech zapracujeme do... více o Babiččiny tvarohové švestkové knedlíky

Makovec

Makovec

Mák, mouku, kakao, skořici smícháme, přidáme smíchané žloutky s olejem a cukrem a nakonec přidáme mléko a sníh z bílků.... více o Makovec

60 minut
Řezy se šlehačkou

Řezy se šlehačkou

Mouku smícháme s práškem do pečiva, přidáme cukr, žloutky, kakao, vodu a nakonec lehce vmícháme sníh ušlehaný z bílků. Těsto vlijeme na vymazaný plech... více o Řezy se šlehačkou

Krůtí kousky se skořicí a opilou švestkou

Krůtí kousky se skořicí a opilou…

Maso nakrájíme na menší kousky, posypeme skořicí, osolíme, opepříme, přidáme lžíci oleje, med, solamyl a 0,5 dl koňaku. Promícháme a necháme odležet... více o Krůtí kousky se skořicí a opilou švestkou

Ohavečská bowle

Ohavečská bowle

Víno, kompoty, skořici, ořechy, vodku a rum smícháme. Necháme v lednici 1 den uležet. Při podávání nalijeme půl sklenice bowle a dolijeme sektem. Mohu... více o Ohavečská bowle

Medový šálek

Medový šálek

Mléko svaříme s medem, citronovou kůrou a skořicí, přimícháme lžíci kakaa a zalijeme horkou kávou.... více o Medový šálek

Krémové řezy s jablky

Krémové řezy s jablky

Jednu polovinu listového těsta rozválíme na dno vymazaného plechu s okrajem a strany povytáhneme. Těsto pokryjeme dětskými piškoty a na ně dáme... více o Krémové řezy s jablky

Hruškový koláč II.

Hruškový koláč II.

Mouku smícháme se špetkou soli a kypřícím práškem. Přidáme na vločky nakrájené máslo a vodu. Vypracujeme hladké těsto a dáme ho na 1 hodinu chladit.... více o Hruškový koláč II.

A pro nás ananas

A pro nás ananas

Kolečka ananasu (ať už čerstvého nebo z konzervy) vložíme do nádoby, kde mu bude trochu těsno. Zalijeme portským vínem a necháme v lednici uležet do... více o A pro nás ananas

Povidlová rychlovka

Povidlová rychlovka

Všechny přísady smícháme a pečeme ve vymazaném a vysypaném pekáči. Ještě horké polijeme polevou. Polevu připravíme z rozpuštěného másla, do kterého... více o Povidlová rychlovka

Originální italské tiramisu

Originální italské tiramisu

Do čtvercové nádoby naskládáme vedle sebe piškoty, lžící zaléváme vychladlým silným espresem do kterého jsme si mohli přidat i likér. Piškoty musí být... více o Originální italské tiramisu

Dvoubarevný jablkový koláč

Dvoubarevný jablkový koláč

Zpracujeme mouku s práškem do pečiva, cukrem, tukem a vejci v těsto, které rozdělíme na polovinu a do jedné poloviny dáme kakao. Tmavé těsto vyválíme... více o Dvoubarevný jablkový koláč

Pudink s povidly

Pudink s povidly

Pudinky uvaříme v mléku podle návodu. Přidáme cukr (krystal) podle chuti. Jablka nastrouháme, pokapeme citrónem, posypeme skořicí (nebo skořicovým... více o Pudink s povidly

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • ...
  • 24
  • Další stránka

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

Poslední sledované recepty

115
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
55
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
38
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
21
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

3x moučník na víkend: Rychlá retro bábovka, roláda s jahodami a kokosový cheesecake
3x moučník na víkend: Rychlá retro bábovka,…
Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé princezny, piráty, víly i fotbalisty
Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé…
7 skvělých způsobů, jak využít mátu: do nanuků, k masu i na pizzu
7 skvělých způsobů, jak využít mátu: do nanuků, k…
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen na chroupání. Vyrobíte z nich pomazánku, pesto nebo mléko
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen…
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho připravit, aby byl dokonalý?
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho…
AHA.cz Exmanželé k nepoznání: Krokodýl Dundee a jeho žena 24 let poté

Exmanželé k nepoznání: Krokodýl Dundee a jeho žena 24 let poté

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Nesmrtelné pruhované tričko! Jak s ním dosáhnout stylu pravých Pařížanek?

Nesmrtelné pruhované tričko! Jak s ním dosáhnout stylu pravých Pařížanek?

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz První potvrzený pár StarDance Tour: Tatiana Dyková a Petr Čadek!

První potvrzený pár StarDance Tour: Tatiana Dyková a Petr Čadek!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Sedm smrtelných hříchů podle znamení zvěrokruhu: K jakým neřestem máte sklony právě vy?

Sedm smrtelných hříchů podle znamení zvěrokruhu: K jakým neřestem máte sklony právě vy?

Nedávno navštívené recepty:

Buchty Velikonoční beránek - fofr Super koblížky
Dalamánky Jahodový dort s myškami Palačinky pečené na sucho
Hrášková polévka s česnekovými krutony se slaninou a bramborové pyré Brambory s kapustou a sýrem - zapečené Indické kuře Tikka Masala
Mrkvové šátečky s povidly Belgické vafle Vepřové se zelím v minutkové verzi

Další doporučené ingredience:

Schweppes Citrus Mix Schweppes Tonic Sifon Sirup Sirup Jupí lesní směs
Sirup z kompotu Skleněná mísa Skleněné nudle Sklenice Skopové maso
Skořice - mletá Skořicová kůra Skořicový cukr Skyr Sladidlo
Sladká paprika Sladká smetana Sladká sojová omáčka Sladké mandle Sladkokyselý nálev z okurek
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Skořice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact