• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Skopové maso

Skopové maso

Podobné ingredience

  • Dančí maso
  • Drůbeží maso
  • Dušené králičí maso
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

60 minut
Chorvatské rizoto

Chorvatské rizoto

Na sádle zpěníme hrubě pokrájenou cibuli, přidáme maso pokrájené na kostky, opečeme je, přidáme na kostky nakrájenou zeleninu, osolíme, okořeníme,... více o Chorvatské rizoto

Polévka ze skopového masa

Polévka ze skopového masa

Nakrájíme si nadrobno cibuli a osmahneme na sádle při mírném ohni. Přidáme na kostky nakrájené maso, mletou papriku, bobkový list, kmín a krátce... více o Polévka ze skopového masa

30 minut
Čevabčiči na chorvatský způsob

Čevabčiči na chorvatský způsob

Dejte všechny přísady do velkého mísy a hnětete dobře maso a koření dohromady. Dejte chladit na 2 hodiny do ledničky a pak vyjměte a promíchejte dobře... více o Čevabčiči na chorvatský způsob

Skopový pilav

Skopový pilav

Rýži dvakrát propereme ve studené vodě a necháme 8 hodin namočit. Nasypeme do hrnce koření, přidáme scezenou rýži a zalijeme vodou cca 2 cm přes... více o Skopový pilav

Guštli-noni

Guštli-noni

Vypracujeme těsto, vyválíme na obdélník asi 1,5 cm silný, rozetřeme náplň, srolujeme a roládu stočíme do spirály (jako při ždímání). Spirálu nakrájíme... více o Guštli-noni

Lulja kabab

Lulja kabab

Skopové nebo hovězí maso umeleme spolu s cibulí. Potom přidáme nadrobno nakrájené natě cibulky, koriandru, petrželky a bazalky, pepř, sůl, tuk nebo... více o Lulja kabab

60 minut
Jarpag dolma - masem plněné vinné listy

Jarpag dolma - masem plněné vinné…

Skopové nebo hovězí maso umeleme spolu s cibulí. Do směsi přidáme ryži, nasekanou nať (koriandru, kopru a máty), sůl, pepř, špetku skořice, někdy... více o Jarpag dolma - masem plněné vinné listy

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Nejdříve na másle osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku. Skopové maso nakrájíme na kousky po 35-40 gramech, opepříme, osolíme a orestujeme s cibulkou a... více o Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Skopový guláš

Skopový guláš

Skopové nekrájíme na kostičky dáme do hrnce a přehoupneme ho ve 3 vodách jako držďky, tím se zbavíme zbytků loje, co nešel vykrájet a maso není tolik... více o Skopový guláš

Suvlaki - řecký špíz

Suvlaki - řecký špíz

Skopové maso (nebo tedy vepřové když není skopové) nakrájíme na kostičky, okořeníme pepřem, solí a oregánem, napícháme postupně na špejle (tak... více o Suvlaki - řecký špíz

Cassoulet

Cassoulet

Nakrájené kůžičky rozvaříme ve vodě. Den předem namočené fazole uvaříme do měkka a smícháme s rozvařenými kůžičkami. Osolíme. Na sádle opečeme skopové... více o Cassoulet

Skopové na víně s rozmarýnem

Skopové na víně s rozmarýnem

Kýtu pečlivě očistíme od tučných částí. Slaninu si nakrájíme na klínky, každý lehce obalíme v mletém rozmarýnu. Maso prošpikujeme takto připravenou... více o Skopové na víně s rozmarýnem

Tatranský špíz

Tatranský špíz

Maso, sýr a játra nakrájíme na kostky, klobásu na kolečka a střídavě napichujeme na jehly. Špíz potřeme olejem s paprikou a každý zvlášť zabalíme do... více o Tatranský špíz

Charčo - Gruzínská polévka

Charčo - Gruzínská polévka

Maso přivedeme do varu, hned vyměníme vodu a vaříme cca 1 a 1/2 hod. Maso nakrájíme, přidáme nasekanou cibuli, vymačkaný česnek, všechno koření kromě... více o Charčo - Gruzínská polévka

Skopová bačovská pečeně

Skopová bačovská pečeně

Maso opereme, odblaníme a odstraníme z něj lůj. Pak je potřeme česnekem utřeným se solí a opepříme. Opečeme ve velkém kastrolu na rozehřátém sádle,... více o Skopová bačovská pečeně

Srbský guláš

Srbský guláš

Postup přípravy: Maso nakrájíme na kostky, osolíme. Kostičky cibule osmahneme dozlatova, přisypeme papriku, ihned ji zalijeme octem, za stálého... více o Srbský guláš

45 minut
Skopové maso kung-pao

Skopové maso kung-pao

Maso pokrájíme na plátky silné asi 1 cm a každý plátek naklepeme tak, aby byl co nejtenčí a potom ho ostrým nožem nakrájíme na nudličky. Plátky masa... více o Skopové maso kung-pao

Domácí klobásy

Domácí klobásy

Skopové a vepřové maso pomeleme najemno, hovězí pomeleme na větší kousky. Vše řádně promíchat a nechat 2 dny uležet.... více o Domácí klobásy

Pochoutka z Kréty

Pochoutka z Kréty

Maso zbavíme viditelného tuku, nakrájíme na kostky silné asi 3 cm a ze všech stran opečeme na rozehřátém oleji. Poté je vyjmeme, osolíme, opepříme a... více o Pochoutka z Kréty

Guláš z trojího masa

Guláš z trojího masa

Na kostičky pokrájenou slaninu rozpustíme, přidáme nakrájenou cibuli a chvíli restujeme. Jako první přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso a dusíme... více o Guláš z trojího masa

Skopová šórba

Skopová šórba

Fazole přes noc namočíme. Druhý den je dolijeme vodou a vaříme do poloměkka. Přidáme na kousky pokrájené skopové maso, osolíme a vaříme. Asi 15 minut... více o Skopová šórba

Anglická polévka

Anglická polévka

Maso nakrájíme na malé kousky, vložíme do studené vody, přidáme krupky, osolíme a vaříme. Asi po 2 hodinách přidáme nakrájenou zeleninu, opepříme a... více o Anglická polévka

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

72
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
66
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
33
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
26
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
24
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Nedávno navštívené recepty:

Sekaná se sýrovou kůrčičkou Elfský Chléb Lembas Tagliatelle se špenátem a houbovou omáčkou
Zapečené filé Ananasová čína Smaženice z ředkviček
Kořeněná rajská omáčka Nepečený ovocný dort s vaječným likérem Pečená zelenina - výborná
Tortilla s čerstvou zeleninou Pečené sladké brambory s řepou Třepací dort

Další doporučené ingredience:

Schweppes Citrus Mix Schweppes Citrus Mix Schweppes Tonic Sifon Sirup
Sirup Jupí lesní směs Sirup z kompotu Skleněná mísa Skleněné nudle Sklenice
Skořice Skořice - mletá Skořicová kůra Skořicový cukr Skyr
Sladidlo Sladká paprika Sladká smetana Sladká sojová omáčka Sladké mandle
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Skopové maso
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact