• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Sekt

Sekt

 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

10 minut
Levandule Azurová

Levandule Azurová

Vodku i Fogoso necháme ustálit na pokojovou teplotu Do připravené sklenice nalijte nejprve vodku a poté Fogoso. Nápoj by měl zabírat maximálně dvě... více o Levandule Azurová

5 minut
Mimosa koktejl

Mimosa koktejl

Do klasické sektové sklenice nalijeme 10 cl demi sektu. Dolijeme 10 cl čerstvě lisované pomerančové šťávy nebo 100% džusu. Hotový koktejl můžete... více o Mimosa koktejl

10 minut
Long Island Ice Tea

Long Island Ice Tea

Šejkr do poloviny naplníme kostkami ledu. Přidáme vodku, gin, rum, tequilu, sekt, citrónovou šťávu a cukrový sirup Důkladně protřeseme a přecedíme do... více o Long Island Ice Tea

120 minut
Vepřová pečeně se sušeným ovocem a hruškovou omáčkou

Vepřová pečeně se sušeným ovocem a…

Pomocí nože vytvoříme uprostřed v mase kapsu (případně otvor zvětšíme obrácenou vařečkou až do konce). Ovoce napůlíme a opět pomocí vařečky naplníme... více o Vepřová pečeně se sušeným ovocem a hruškovou omáčkou

5 minut
Pomerančový koktejl se sektem

Pomerančový koktejl se sektem

Do poloviny vyšší sklenice nalijte sekt, zbytek dolijte pomerančovým džusem. Sklenici ozdobte nakrojenou mochyní nebo plátkem pomeranče.... více o Pomerančový koktejl se sektem

15 minut
Sorbet z růžového grapefruitu

Sorbet z růžového grapefruitu

Z grapefruitů vymačkejte šťávu a odměřte z ní 300 ml. Cukr svařte s 50 ml vody v kastrůlku a nechte trochu vychladnout. Plody mučenky rozkrojte, dřeň... více o Sorbet z růžového grapefruitu

Sorbetto

Sorbetto

Zmrzlinu rozmixujeme s ledem, vodkou a sektem. V případě potřeby přidáme trochu vody. Sorbetto podáváme v polotekutém stavu ve sklenicích na sekt.... více o Sorbetto

15 minut
Šumivý rosol

Šumivý rosol

V hrnci spolu promíchejte obě šťávy, rozkrojenou vanilku, oloupaný a na plátky nakrájený zázvor. Vmíchejte cukr, aby se netvořily hrudky. Na středním... více o Šumivý rosol

Malinová bowle

Malinová bowle

Maliny vložíme do mísy, přidáme curacao a cukr. Vše promícháme a dáma na půl hodiny vychladit. Pak znovu promícháme a přilejeme studené bílé a růžové... více o Malinová bowle

Limetový sorbet se sektem

Limetový sorbet se sektem

Svaříme 150 ml vody s cukrem. Přilijeme limetovou šťávu a bílé víno. Necháme vychladnout. Nalijeme do ploché nádoby a mrazíme 4-5 hodin. Mrznoucí směs... více o Limetový sorbet se sektem

Zmrzlinová bábovka s ovocem

Zmrzlinová bábovka s ovocem

Ovoce umyjeme a necháme oka­pat. Maliny přebereme, několik jich odložíme stra­nou na ozdobení. 150 g ovoce propasíruje­me. Pudinkový prášek a 75 g... více o Zmrzlinová bábovka s ovocem

15 minut
Smrtící bowle

Smrtící bowle

Do teriny nebo skleněného džbánu vlijeme koktejlový kompot i se šťávou, zalijeme ginem, vodkou, vermutem a vínem. Nemícháme. Odložíme na několik hodin... více o Smrtící bowle

Ohavečská bowle

Ohavečská bowle

Víno, kompoty, skořici, ořechy, vodku a rum smícháme. Necháme v lednici 1 den uležet. Při podávání nalijeme půl sklenice bowle a dolijeme sektem. Mohu... více o Ohavečská bowle

Bažant s hamburským zelím

Bažant s hamburským zelím

Bažanta očistíme a naporcujeme na 1/4. Osolíme, prošpikujeme nebo dáme celý špalík pod kůži, opečeme na slanině, přidáme koření a zalijeme vývarem.... více o Bažant s hamburským zelím

Citronový sorbet

Citronový sorbet

K přípravě sorbetu budeme potřebovat vhodnou skleničku, například flétnu na šampaňské či sekt. Do skleničky nalijeme campari, zakápneme šťávou z... více o Citronový sorbet

Ovocná bowle

Ovocná bowle

Ovoce nakrájíme na kousky, v míse přelijeme vodkou a uložíme na půl hodiny do chladu. Pak přilijeme sekt a po vychlazení servírujeme.... více o Ovocná bowle

Jahodová bowle

Jahodová bowle

Jahody rozčtvrtíme, broskve pokrájíme na kostičky. Broskve společně s cukrem vložíme do nádoby na bowli, přidáme portské víno a dáme asi na hodinu do... více o Jahodová bowle

Cool Afternoon

Cool Afternoon

Na 4 sklenice rozmixujeme mošt spolu s citronovým koncentrátem a s mátou posekanou na proužky. Mrazíme. Přitom každých 30 minut šerbet promícháme... více o Cool Afternoon

Soňa

Soňa

Několik kostek ledu, cinzano bitter a gin důkladně protřepeme v šejkru. Procedíme do vysokého poháru a dolijeme sektem. Ozdobíme koktejlovými třešněmi... více o Soňa

Blue Champagne

Blue Champagne

Kostky ledu nahrubo rozdrtíme a vložíme do šejkru. Přilijeme modré curacao, vodku a limetovou šťávu. Důkladně protřepeme. Procedíme do poháru na sekt... více o Blue Champagne

Blanchette

Blanchette

Okraj sklenky potřeme citronovou šťávou a obalíme v cukru. Neulpělý cukr setřeme. Do sklenky nalijeme campari, vermut a pomerančovou šťávu. Dolijeme... více o Blanchette

Greeny Weeny

Greeny Weeny

Modré curacao nalijeme do vysoké sklenice. Pozvolna přiléváme pomerančovou šťávu, ale nemícháme. Opatrně dolijeme sektem, ale nemícháme. Ozdobíme... více o Greeny Weeny

Limonádový flip

Limonádový flip

Třešně vložíme do koktejlového poháru a zalijeme vaječným koňakem. Dolijeme dobře vychlazeným sektem. Snítku meduňky omyjeme, osušíme a flip ozdobíme.... více o Limonádový flip

Yellow Dream

Yellow Dream

Do šejkru vložíme kostky ledu, vaječný likér, portské víno a citronovou šťávu. Důkladně protřepeme. Nápoj scedíme do sklenice na sekt a dolijeme ho... více o Yellow Dream

Doporučujeme

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

Poslední sledované recepty

52
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…
41
Bramborový rychlý salát s hořčicovým dresingem
Bramborový rychlý salát…
40
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
30
Little Gem s hořčicovým přelivem
Little Gem s hořčicovým…
27
Modrý sen / Koktejly
Modrý sen / Koktejly

Zajímavé články

Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
AHA.cz Šok pro partnerku Etzlera: Čtyři měsíce utajovaný vztah

Šok pro partnerku Etzlera: Čtyři měsíce utajovaný vztah

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Stylově v dešti: Ultra trendy bundy a kabátky v barvách sezony, které vás nenechají zmoknout!

Stylově v dešti: Ultra trendy bundy a kabátky v barvách sezony, které vás nenechají zmoknout!

Ženy.cz Horoskopy, hvězdy, tarotové karty. Proč nás lákají, i když jim stoprocentně nevěříme?

Horoskopy, hvězdy, tarotové karty. Proč nás lákají, i když jim stoprocentně nevěříme?

Blesk.cz První slova Jany Adamcové po »únosu« manžela: Chtějí Jirku obrat o peníze!

První slova Jany Adamcové po »únosu« manžela: Chtějí Jirku obrat o peníze!

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Mysterium podzimních barev: Jak ovlivňují váš život, sexualitu i duševní zdraví?

Mysterium podzimních barev: Jak ovlivňují váš život, sexualitu i duševní zdraví?

Nedávno navštívené recepty:

Pikantní žebírka na grilu Jihočeské Kosmatice Karbanátky z tofu
Topinky Křehký koláč s jablky Osvěžující ovocný dort
Jablkový koláč s pudinkem Kuřecí směs po staročesku Rýžový nákyp s tvarohem
Bezmasá (nejen) zeleninová směs Bábovkový dort Trhané vepřové

Další doporučené ingredience:

Sardelová pasta Sardinky Sardinky v oleji Sardinky v tomatě Saturejka
Sedlčanský vltavín Sedmikráskové květy Sekaná Sekaná rajčata Sekaný kerblík
Sele Semínka Semínka čechřice Semolinové těstoviny Sendvič
Sépie Sépiové barvivo Sépiové kroužky Sezam Sezamová pasta
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Sekt
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact