Vodku i Fogoso necháme ustálit na pokojovou teplotu
Do připravené sklenice nalijte nejprve vodku a poté Fogoso.
Nápoj by měl zabírat maximálně dvě...
více o Levandule Azurová
Šejkr do poloviny naplníme kostkami ledu. Přidáme vodku, gin, rum, tequilu, sekt, citrónovou šťávu a cukrový sirup Důkladně protřeseme a přecedíme do...
více o Long Island Ice Tea
Do poloviny vyšší sklenice nalijte sekt, zbytek dolijte pomerančovým džusem.
Sklenici ozdobte nakrojenou mochyní nebo plátkem pomeranče....
více o Pomerančový koktejl se sektem
Z grapefruitů vymačkejte šťávu a odměřte z ní 300 ml. Cukr svařte s 50 ml vody v kastrůlku a nechte trochu vychladnout.
Plody mučenky rozkrojte, dřeň...
více o Sorbet z růžového grapefruitu
Zmrzlinu rozmixujeme s ledem, vodkou a sektem. V případě potřeby přidáme trochu vody. Sorbetto podáváme v polotekutém stavu ve sklenicích na sekt....
více o Sorbetto
V hrnci spolu promíchejte obě šťávy, rozkrojenou vanilku, oloupaný a na plátky nakrájený zázvor. Vmíchejte cukr, aby se netvořily hrudky.
Na středním...
více o Šumivý rosol
Maliny vložíme do mísy, přidáme curacao a cukr. Vše promícháme a dáma na půl hodiny vychladit. Pak znovu promícháme a přilejeme studené bílé a růžové...
více o Malinová bowle
Svaříme 150 ml vody s cukrem. Přilijeme limetovou šťávu a bílé víno. Necháme vychladnout. Nalijeme do ploché nádoby a mrazíme 4-5 hodin. Mrznoucí směs...
více o Limetový sorbet se sektem
Ovoce umyjeme a necháme okapat. Maliny přebereme, několik jich odložíme stranou na ozdobení. 150 g ovoce propasírujeme.
Pudinkový prášek a 75 g...
více o Zmrzlinová bábovka s ovocem
Do teriny nebo skleněného džbánu vlijeme koktejlový kompot i se šťávou, zalijeme ginem, vodkou, vermutem a vínem. Nemícháme. Odložíme na několik hodin...
více o Smrtící bowle
Víno, kompoty, skořici, ořechy, vodku a rum smícháme. Necháme v lednici 1 den uležet. Při podávání nalijeme půl sklenice bowle a dolijeme sektem.
Mohu...
více o Ohavečská bowle
Bažanta očistíme a naporcujeme na 1/4. Osolíme, prošpikujeme nebo dáme celý špalík pod kůži, opečeme na slanině, přidáme koření a zalijeme vývarem....
více o Bažant s hamburským zelím
K přípravě sorbetu budeme potřebovat vhodnou skleničku, například flétnu na šampaňské či sekt. Do skleničky nalijeme campari, zakápneme šťávou z...
více o Citronový sorbet
Ovoce nakrájíme na kousky, v míse přelijeme vodkou a uložíme na půl hodiny do chladu. Pak přilijeme sekt a po vychlazení servírujeme....
více o Ovocná bowle
Jahody rozčtvrtíme, broskve pokrájíme na kostičky. Broskve společně s cukrem vložíme do nádoby na bowli, přidáme portské víno a dáme asi na hodinu do...
více o Jahodová bowle
Na 4 sklenice rozmixujeme mošt spolu s citronovým koncentrátem a s mátou posekanou na proužky. Mrazíme. Přitom každých 30 minut šerbet promícháme...
více o Cool Afternoon
Několik kostek ledu, cinzano bitter a gin důkladně protřepeme v šejkru. Procedíme do vysokého poháru a dolijeme sektem. Ozdobíme koktejlovými třešněmi...
více o Soňa
Kostky ledu nahrubo rozdrtíme a vložíme do šejkru. Přilijeme modré curacao, vodku a limetovou šťávu. Důkladně protřepeme. Procedíme do poháru na sekt...
více o Blue Champagne
Okraj sklenky potřeme citronovou šťávou a obalíme v cukru. Neulpělý cukr setřeme. Do sklenky nalijeme campari, vermut a pomerančovou šťávu. Dolijeme...
více o Blanchette
Modré curacao nalijeme do vysoké sklenice. Pozvolna přiléváme pomerančovou šťávu, ale nemícháme. Opatrně dolijeme sektem, ale nemícháme. Ozdobíme...
více o Greeny Weeny
Třešně vložíme do koktejlového poháru a zalijeme vaječným koňakem. Dolijeme dobře vychlazeným sektem. Snítku meduňky omyjeme, osušíme a flip ozdobíme....
více o Limonádový flip
Do šejkru vložíme kostky ledu, vaječný likér, portské víno a citronovou šťávu. Důkladně protřepeme. Nápoj scedíme do sklenice na sekt a dolijeme ho...
více o Yellow Dream