Nejprve si připravíme náplň. Na pánvi orestujeme nakrájenou cibuli a česnek, poté přidáme kuřecí maso. Do této směsi přidáme nakrájenou papriku a...
více o Chimichanga
TUCky rozložte na plech, na každou dejte dle chuti buď plátek čedaru a paprikovou salsu/ čili papričku a koriandr, tenký plátek mozzarely a plátek...
více o Rozpečené TUCky
Maso osolte, opepřete, potřete olejem a grilujte asi 6 minut z každé strany. Poté nakrájejte na větší kostky.
Tortilly lehce zahřejte na suché pánvi....
více o Soft tacos s grilovaným kuřetem
z roštěné připravíme pruhy masa asi jako prst, cibuli na hrubo, sůl, pepř, chilli nasekat, vše velmi z prudka orestovat, propéct kdo jak má rád....
více o Strips z hovězího roštěnce s chilli
Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, smícháme s kořením fajitas a necháme přes noc uležet (nebo alespoň na pár hodin). Druhý den dáme tortilly ohřát...
více o Mexické fajitas
Kuře uvaříme, až se rozpadá na vlákna. Ve vývaru, do kterého přidáme hrst oregana, celou cibuli a kostku bujónu, nejlépe v papiňáku, uvaříme rýži....
více o Kuře s rýží – Kostarika