Rozehřejte velkou pánev, osolte a opepřete kuřecí prsa a následně je opékejte dozlatova. Nechte na pár minut vychladnout a následně maso nakrájejte na...
více o Caesar salát
Troubu předehřejte na 170 °C.
Každý sýr zabalte do alobalu, rozložte je na plech a pečte 10 minut. Poté sýry otočte a ještě 5 až 10 minut dopékejte,...
více o Salát s jahodami a rozpečeným sýrem
Kuřecí prsa horizontálně rozkrojte na poloviny, získáte čtyři ploché plátky masa. Ty lehce rozklepejte paličkou.
Do širších plochých misek si...
více o Kuře v parmazánu se salátem
Maso potřete olejem, ochuťte paprikou, rukama promněte a nechte odpočinout.
Připravte krutony. Nastrouhejte najemno asi 1/3 parmazánu, bagetu...
více o Salát Caesar s kuřetem
Maso naklepejte hranou dlaně a z obou stran osolte a opepřete. Opečte je na másle na střední teplotě, asi 8 minut z každé strany.
Majonézu promíchejte...
více o Caesar wrap
Maso osolte, opepřete a z obou stran lehce potřete olejem. Položte je na mřížku grilu rozpáleného na vyšší teplotu a nechte opékat 8 až 10 minut po...
více o Steakový salát à la Caesar
Rozpalte gril. Všechny ingredience na zálivku rozmixujte, dokud se nespojí a zálivka nezíská hustou konzistenci. Na pánvi zahřejte 2 lžíce oleje a...
více o Grilovaný salát Caesar
Troubu rozehřejte na 180 °C, plech vyložte pečicím papírem. Pečivo nakrájejte na větší kousky, zastříkněte olejem, osolte a ze všech stran opečte, asi...
více o Salát Caesar
Do velkého hrnce dáme vařit vodu. Když uvidíte na dně bublinky, utvořte pomocí vařečky vír. Vajíčko rozklepněte do hrnku a opatrně vlejte do hrnce. Po...
více o Salát s vajíčkem
Příprava salátu:
Omyjeme římský salát (pozor, jiný salát se na Caesar salát nepoužívá) a odřežeme tvrdý košťál. Použijeme jen hezké čisté listy salátu...
více o Caesar Salát s kuřecím masem
Salát rozebereme na listy, vypereme v proudu studené vody, roztrháme na středně velké kousky a dáme přikryté chladit do lednice.
Dresink si připravíme...
více o Salát Caesar II.
Na salát Caesar si nejprve připravíme dresink. V mixéru rozmixujeme ančovičky se strouhaným parmezánem a trochu vody. Když se ančovičky rozmixují,...
více o Caesar salát
Suroviny na zálivku musí mít pokojovou teplotu. Vložíme je do mixéru a rozmixujeme na takovou konzistenci, která připomíná majonézu.
Bagetu nakrájíme...
více o Salát Caesar
Citronovou šťávu, med, hořčici a olej pořádně promícháme. Do každého kuřecího prsa uděláme 2 nebo 3 příčně hluboké zářezy a dáme do marinády, ve které...
více o Kuřecí barbeque salát
Toustový chleba nakrájíme na kostičky a opečeme ho na pánvičce s prolisovaným česnekem, osolíme a posypeme oregánem.
Salát natrháme na malé kousky,...
více o Salát z Říma s vinnou zálivkou
Krajíčky veky potřeme olejem. Nakrájíme na 1 cm čtverečky - rozložíme na pečící plech a pečeme při teplotě 180 °C asi 15 minut do zlatova. Necháme...
více o Caesar salát s krutony
Prsíčka na kostičky, cibulku na jemné půlkroužky i s pevnou nazelenalou částí, celer na malinké kostičky, uzený sýr, kapie rozkrájet na kousky velké...
více o Kuřecí salát Labužník
Salát očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Papriku zbavíme jádřince a nakrájíme ji na kostičky. Fazole a kukuřici propláchneme vodou a...
více o Pikantní fazolová pochoutka
Bylinky opereme, vytřepeme a lístky otrháme. Bazalku a velké listy šalvěje rozřežeme na proužky.
Z bagety odřízneme konce a rozkrájíme ji na 4 silné...
více o Plněná bageta
Otrháme salát. Opereme ho, osušíme listy a roztrháme je. Očistíme žampiony a ředkvičky. Nakrájíme je na tenké plátky. Omytá rajčata rozpůlíme,...
více o Salát Monte Carlo
Smetanu rozmícháme s hořčicí a octem, ochutíme kořením a metlou po částech zašleháme olej. Ze salátu odstraníme košťál a vnější listy. Hlávku...
více o Římský salát s rajčaty a olivami