• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Ricotta

Ricotta

 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Lilkové závitky

Lilkové závitky

Rozkrojíme podélně lilky a z každé poloviny ukrojíme tři plátky (asi 5 mm tenké). Z cukety nakrájíme asi 12 plátků (asi 2 mm tenké). Obojí opečeme na... více o Lilkové závitky

Krém z Amasaké se švestkami a Ricottou

Krém z Amasaké se švestkami a Ricottou

Amasaké již připravíme se švestkami (nešetřit!), nebo švestky necháme přes noc ve vodě nabobtnat. Rozmixujeme všechny suroviny na hladkou pěnu.... více o Krém z Amasaké se švestkami a Ricottou

Cuketový nudlový nákyp

Cuketový nudlový nákyp

Nejdříve uvaříme těstoviny. Umyjeme cuketu, rajčata a nakrájíme vše na 0,5 cm široké proužky Předehřejeme si troubu na 200 °C. Oloupeme česnek a... více o Cuketový nudlový nákyp

Lasagne se špenátem a ricottou

Lasagne se špenátem a ricottou

Špenát povaříme ve slané vodě, a necháme pořádně okapat v cedníku a vymačkáme z něj všechnu vodu. Pak ho dáme do misky a přidáme ricottu (nebo měkký... více o Lasagne se špenátem a ricottou

Italská trifle v australském provedení

Italská trifle v australském provedení

Nad párou rozpustíme vodu, džus a 3/4 hrnku cukru. Po rozpuštění sundáme z páry a vaříme nepřikryté bez míchání asi 2 minuty, než sirup lehce zhoustne... více o Italská trifle v australském provedení

Hořce sladké pokušení

Hořce sladké pokušení

Ricottu nebo tvaroh ušleháme se žloutky, cukrem, amarettem, pomerančovou kůrou a šťávou, rozpuštěnou čokoládou a solí. Do hladkého krému opatrně... více o Hořce sladké pokušení

Lívance z ricotty

Lívance z ricotty

Ze všech ingrediencí umícháme hladké těsto. Na rozpáleném oleji smažíme malé lívance. Podáváme s čerstvým ovocem.... více o Lívance z ricotty

15 minut
Sýrová pomazánka III.

Sýrová pomazánka III.

Všechny indegrience nastrouháme a smícháme.... více o Sýrová pomazánka III.

60 minut
Plněné mušle s rajčatovou omáčkou

Plněné mušle s rajčatovou omáčkou

Mušle ne zcela uvaříme v osolené vodě. Na olivovém oleji orestujeme nakrájené žampiony, přidáme špenát, zamícháme, přendáme do mísy a vmícháme sýr.... více o Plněné mušle s rajčatovou omáčkou

pomazánka - z krůtího masa

pomazánka - z krůtího masa

Maso nakrájíme na nudličky a na oleji opečeme ze všech stran, případně použijeme vařené maso z polévky. Maso rozmixujeme s cibulí, osolíme, opepříme a... více o pomazánka - z krůtího masa

Studená omáčka z kopru k rybě

Studená omáčka z kopru k rybě

Ricottu rozmícháme se všemi surovinami na hladkou omáčku. Podáváme na polití salátů, ke smažené rybě nebo studeným masům... více o Studená omáčka z kopru k rybě

80 minut
Lasaně

Lasaně

Těstoviny na lasaně uvaříme. Do vymazaného plechu děláme vrstvy. Nudle, tvaroh, nudle, tvaroh, strouhaný sýr, přikryjeme alobalem a pečeme asi 1... více o Lasaně

Štrůdl se špenátem

Štrůdl se špenátem

Špenát omyjeme a dáme do velkého kastrolu. Osolíme, přidáme olivový olej, půl sklenky vody, přikryjeme poklicí a necháme 5 minut vařit. Špenát... více o Štrůdl se špenátem

30 minut
Kuličky z ricotty

Kuličky z ricotty

Ricottu smícháme s jedním rozšlehaným vejcem, parmezánem a muškátovým oříškem. Tvoříme kuličky velikosti ořechu. V míse rozšleháme druhé vejce,... více o Kuličky z ricotty

  • Předchozí stránka
  • 1
  • 2
  • 3

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

30 minut
Meruňková zavařenina s vanilkou

Meruňková zavařenina s vanilkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

88
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
70
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
28
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty

Zajímavé články

Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Jste neustále bez energie? Bacha na čtyři typy lidí, co vás tajně vysávají

Jste neustále bez energie? Bacha na čtyři typy lidí, co vás tajně vysávají

Blesk.cz Divoký večírek ČT: Trojan s pivem v každé ruce, Dvořák s blondýnou i něžnosti Čermáka

Divoký večírek ČT: Trojan s pivem v každé ruce, Dvořák s blondýnou i něžnosti Čermáka

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Nedávno navštívené recepty:

Selská polévka Chlebové knedlíky Babiččiny rarášky
Španělská omeleta Masarykovo cukroví z Krkonoš Cuketa dušená jako příloha
Citronový krém s tvarohem Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky Kuřecí omáčka na smetaně (jako svíčková)
Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou Můj dýňový kompot s ananasem Vepřová panenka s bylinkovým pestem

Další doporučené ingredience:

Rama Culinesse Ravily Ravioly Rebarbora Rebarborová šťáva
Rebarborový likér Aperol Red Bull Reveň Režná mouka Režná nit
Roastbeef Robi maso Rohlík Roiboos Roketa
Rokfór Romadůr Rostlinné máslo Rostlinný olej Rostlinný tuk
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Ricotta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact