• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pstruzi

Pstruzi

 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

30 minut
Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

Pstruhy omyjte a osušte papírovou utěrkou, do kůže ryb udělejte ostrým nožem pár krátkých zářezů. Dva citrony a dvě šalotky pokrájejte na tenká... více o Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

50 minut
Pstruh s bylinkovou krustou

Pstruh s bylinkovou krustou

Pstruha očistěte, osolte a opepřete. Z toastového chleba odkrojte kůrky a rozkrájejte ho na co nejmenší kostičky. Smíchejte je se smetanou a olejem,... více o Pstruh s bylinkovou krustou

60 minut
Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Pstruhům odřízněte hlavu, vykostěte, ale nechte spojené ocasem. Osolte, opepřete, přidejte bylinky, pokapejte olejem a přeložte druhým filetem. Vložte... více o Pečený pstruh s holandskou omáčkou

50 minut
Pstruh s tymiánovým máslem a rajčatovo-česnekovou omáčkou

Pstruh s tymiánovým máslem a…

Vykuchaným a osušeným pstruhům(s hlavami i ocasy) párkrát nařízneme kůži z obou stran. Obě strany osolíme (nešetřete), opepříme a přidáme i kmín ... více o Pstruh s tymiánovým máslem a rajčatovo-česnekovou omáčkou

20 minut
Pstruh na oříškách

Pstruh na oříškách

Ryby důkladně osolte a opepřete a lehce je protáhněte v mouce. Polovinu másla s olejem rozehřejte ve velké pánvi a na středním plameni smažte pstruhy... více o Pstruh na oříškách

Lucemburský pstruh ve vinné omáčce s bylinkami

Lucemburský pstruh ve vinné omáčce s…

Pstruhy očistíme, omyjeme a osušíme. Okořeníme solí, pepřem a obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozpustíme máslo a pstruhy na něm osmažíme 2 - 3 minuty... více o Lucemburský pstruh ve vinné omáčce s bylinkami

Pstruh na rajčatech

Pstruh na rajčatech

Uvařené brambory ve slupce nakrájíme na kolečka. Cibuli nastrouháme nahrubo, osmahneme dozlatova, přidáme na kolečka nakrájený česnek, orestujeme,... více o Pstruh na rajčatech

Pstruh na víně

Pstruh na víně

Pstruhy umyjeme, osušíme, nasolíme a necháme hodinu odležet. Potom je vložíme do vroucího vývaru připraveného z vína a na kolečka nakrájenou cibulí a... více o Pstruh na víně

60 minut
Pstruzi po mlynářsku

Pstruzi po mlynářsku

Vykuchané pstruhy osolte a pokapejte citronem. Nechte je krátce rozležet. Obalte je v hladké mouce smíchané s pepřem a nasekanou petrželkou. Upečte z... více o Pstruzi po mlynářsku

45 minut
Pstruh s mandlemi III.

Pstruh s mandlemi III.

Hřebíček spolu s novým kořením utlučeme ve hmoždíři nebo umeleme, přidáme kari, pepř a vše smícháme s moukou. Ryby omyjeme, osušíme a obalíme v mouce... více o Pstruh s mandlemi III.

Pstruh na másle

Pstruh na másle

Omyté pstruhy osušíme a uvnitř posolíme, popepříme a okmínujeme. Otvor uzavřeme a spíchneme párátky. Takto připravené pstruhy obalíme v hladké mouce a... více o Pstruh na másle

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

Poslední sledované recepty

19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
15
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Srbské rizoto
Srbské rizoto
14
Kynuté lívance mojí babičky
Kynuté lívance mojí…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Nedávno navštívené recepty:

Čočka po orientálsku Těstovinový salát s krabími tyčinkami Dušený kadeřávek
Hovězí jen na česneku Kuře smažené v pařížském těstíčku Debrecínská polévka
Brokolicovo-cuketová krémová polévka UHO Salát z červeného zelí IV.
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu Kuřecí prsa s pomeranči Drožďová (kvasnicová) pomazánka s ovesnými vločkami

Další doporučené ingredience:

Provensálská pasta Provensálské bylinky Provensálské koření Pršut Přesnídávka
Přesnídávka jablečná Převařená voda Příchuť Přírodní bílé víno Pstruh
Psyllium Pšenice Pšeničná chlebová mouka Pšeničná krupice Pšeničná polosvětlá mouka
Pšeničná trhanka Pšeničné klíčky Pšeničné vločky Pšeničný šrot Pštrosí kýta
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pstruzi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact