Ingredience pro domácí pekárnu - program základní, kůrka světlá, velikost - malý.
Pro začátek - není nutné použít všechny vyjmenované ingredience....
více o Pšenično-špaldovo-žitný chléb
Bohužel jsem tady nenašla žádný recept s pohankou na sladko, musela jsem načerpat inspiraci jinde, ale stejně jsem si to trochu poupravila a vznikl z...
více o Rychlá pohanková pochoutka
Nejdříve dáme vařit neoloupané brambory téměř doměkka. Mezitím nakrájíme párky na kolečka a neoloupanou cuketu na hranolky. Pekáček vymažeme máslem a...
více o Brambory zapečené s párkem a cuketou
Ve větším hrnci nasucho opražíme přebrané vločky, slunečnicová semínka, strouhaný kokos a hnědý cukr a na kousky nakrájené banány, až spolu všechno...
více o Rychlá granola
Ideální je samozřejmě použít bio suroviny. Troubu předehřejeme na 220 °C. Mouku smícháme s vločkami, solí, sodou, klíčky a semínky. Přidáme podmáslí,...
více o Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program FRENCH, velikost chleba II, barva kůrky světlá. Hladká mouka může být použita...
více o Francouzský bílý chléb
Ti, co majú pekárnu vědí, že první se dává tekutina a potom následují všechny sypké ingredience. Slunečnice, sezam, lněné semínko se dává ihned,...
více o Výživný chléb pro domácí pekárnu
Vypracujeme těsto, necháme kynout cca 20 minut, pak znovu pořádně prohněteme. Dáme do máslem vymazané formy (třeba chlebíčková). Mikrotenový pytlík ...
více o Domácí vícezrnný chléb
Smícháme majolku s jogurtem, přidáme nudličky celeru s mrkví a hráškem, zahustíme pšeničnými klíčky a nakonec nudličkami šunky. Naplníme vydlabané...
více o Zeleninová pomazánka se šunkou
Do pohárků rozdělíme jogurt, spařené rozinky, strouhané jablko, zasypeme klíčky, oříšky a zakapeme medem. Opatříme víčkem a pochutnáme si po...
více o Bohatýrský pohárek