• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pšeničná chlebová mouka

Pšeničná chlebová mouka

Podobné ingredience

  • Amarantová mouka
  • Bezlepková chlebová směs
  • Bezlepková mouka
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

40 minut
Ušatá špaldová bageta

Ušatá špaldová bageta

Vychladlé oloupané brambory najemno nastrouhejte do mísy. Přidejte obě mouky a sůl. V hrnku promíchejte rozdrobené droždí s 200 ml vlažné vody a s... více o Ušatá špaldová bageta

140 minut
Chléb typu Šumava

Chléb typu Šumava

Do vlažného mléka dáme cukr a droždí aby trochu vzešlo. Mezitím do nádoby na hnětení dáme, mouky, sůl, kmín, olej. Do vlažné vody přidáme ocet a pak... více o Chléb typu Šumava

40 minut
Zelné chlebové placky

Zelné chlebové placky

Suroviny dáme do pekárny (tekuté, pak tuhé a sypké) a použijeme program Těsto. Vykynuté těsto vytáhneme na pomoučenou plochu, lehce propracujeme,... více o Zelné chlebové placky

10 minut
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení

Jednoduchý domácí chléb bez hnětení

Mouky, sůl, kmín a droždí nasypeme do větší mísy na kynutí a na sucho promícháme, pak přidáme 1 lžičku octa a necelé 2 hrnky studené vody. Vše... více o Jednoduchý domácí chléb bez hnětení

195 minut
Kmínový pšenično-žitný chléb

Kmínový pšenično-žitný chléb

Ingredience vložíme do nádoby pekárny takto: voda, olej, ocet, obě mouky a do jednoho rohu cukr a do druhého sůl. Doprostřed uděláme v mouce důlek a... více o Kmínový pšenično-žitný chléb

195 minut
Slunečnicový chléb domácí

Slunečnicový chléb domácí

Uvedené ingredience dáme do pekárny v pořadí, jak jsou popsány. To znamená: voda, sůl, med, máslo, obě mouky a nahoru droždí. Zapneme program 1 -... více o Slunečnicový chléb domácí

120 minut
Dalamánky z chlebové mouky

Dalamánky z chlebové mouky

Zaděláme kvásek (já roztírám droždí na kašičku s cukrem a poté přidávám další suroviny), přidáme do mísy s moukou, solí, kmínem octem, vodou a... více o Dalamánky z chlebové mouky

Kváskový chleba základní

Kváskový chleba základní

Kvásek z minulého pečení přikrmím hmotnostně stejným množstvím vody a žitné mouky, krmení opakuji 3x s odstupem asi 12 hodin (protože přes den nejsem... více o Kváskový chleba základní

30 minut
Domácí houstičky s kozím sýrem a tvarohem

Domácí houstičky s kozím sýrem a…

Připravíme klasicky kvásek, pak přidáme ostatní ingredience. Necháme 45 minut kynout, poté z těsta umotáme houstičky, potřeme je vodou a pečeme... více o Domácí houstičky s kozím sýrem a tvarohem

Pivní chléb s klobásou

Pivní chléb s klobásou

Do formy domácí pekárny dáme ingredience dle pořadí. Pekárnu nastavíme na program základní bochník. Na kostičky nakrájenou klobásu přidáme po zaznění... více o Pivní chléb s klobásou

Rychlochleba

Rychlochleba

Suroviny do nádoby vkládáme v pořadí, jak je psáno, program sprint. Po upečení se klasicky chleba nechá vychladnout na mřížce. Dá se koupit chlebové... více o Rychlochleba

Tmavý chléb

Tmavý chléb

Vše dáme v uvedeném pořadí do pekárny, zapneme program základní chléb - po signálu můžeme přidat 2 lžíce slunečnice.... více o Tmavý chléb

Nejoblíbenější celozrnný tousťák

Nejoblíbenější celozrnný tousťák

Všechny ingredience dáme v obvyklém pořadí do pekárny, semínka můžeme pro výraznější chuť opéct na pánvi. Pečeme na programu Basic/Základní/White... více o Nejoblíbenější celozrnný tousťák

Chlebík Fantazie

Chlebík Fantazie

Do domácí pekárny vložíme suroviny v obvyklém pořadí, nasucho opražená semínka přidáme po zapípání. Na začátku 3. kynutí potřeme povrch solným... více o Chlebík Fantazie

Obyčejný chléb II.

Obyčejný chléb II.

Ve vlažné vodě rozmícháme sušený kvásek a vlijeme do formy pekárny. Přidáme ocet, mouky, kmín a sůl. Navrch dáme sušené droždí. Pekárnu nastavíme na... více o Obyčejný chléb II.

Alemanský chléb s krustičkou - Krustenbrot

Alemanský chléb s krustičkou -…

První část ingrediencí na kvas smícháme v misce, zabalíme do igelitového sáčku, přikryjeme utěrkou a necháme stát na teplém místě. Další den... více o Alemanský chléb s krustičkou - Krustenbrot

Výborný pivní chléb z domácí pekárny

Výborný pivní chléb z domácí pekárny

Suroviny dáme do pekárny v pořadí jak jsou uvedené. Zapneme pekármu na střední bochník a střední kůrku. Po upečení necháme cca 15 min. ve vyndané... více o Výborný pivní chléb z domácí pekárny

Výborný chléb s pohankovou moukou

Výborný chléb s pohankovou moukou

Všechny ingredience vložíme do pekárny. Pečeme na program SPRINT (ETA). Poznámka: k tomuto chlebu jsem se dopracovala po mnohých odzkoušených... více o Výborný chléb s pohankovou moukou

Dobrý chléb pro Jiřího

Dobrý chléb pro Jiřího

Mouku promícháme, přidáme kmín a sůl. Do pekárny nalijeme vlažnou vodu, ve které jsme romíchali droždí, med, olej i ocet. Vsypeme mouku a pečeme na... více o Dobrý chléb pro Jiřího

Perníčky z domácí pekárny

Perníčky z domácí pekárny

Cukr utřeme s vejci a máslem do pěny, přidáme med (případně i melasu) a vlijeme do pečící nádoby. Mouky smícháme s kořením a sodou a nasypeme do... více o Perníčky z domácí pekárny

Výborný chléb, který se vždy povede

Výborný chléb, který se vždy povede

Do formy nalijeme podmáslí s vodou, přidáme ocet, olej, med, sůl, vsypeme mouky a koření a nakonec droždí. Program základní - tří hodinový a kůrka... více o Výborný chléb, který se vždy povede

Ořechový chléb II.

Ořechový chléb II.

V uvedeném pořadí vložíme ingredience do pečící nádoby v pekárně. Mouky promícháme i se solí, než je vsypeme dovnitř. Peču v pekárně VEGA na program... více o Ořechový chléb II.

Pepřový chléb

Pepřový chléb

V uvedeném pořadí dáme do pekárny a pečeme na program "základ" a tmavou kůrku. Odměrku používám tu, co jsem dostala s pekárnou Unold - 200 ml. Chlebík... více o Pepřový chléb

Grahamový chléb II.

Grahamový chléb II.

Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Základní, velikost bochníku malá, barva kůrky střední. Lze přidat i lžičku kmínu.... více o Grahamový chléb II.

180 minut
Chléb skoro jako Šumava

Chléb skoro jako Šumava

Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Základní, velikost II, barva kůrky střední.Po upečení vyklopíme z formy a necháme v... více o Chléb skoro jako Šumava

240 minut
Kmínový chlebík

Kmínový chlebík

Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Zapneme program základní (Basic, Klasik apod.) pekárny Eta (Vega, Clatronic apod.). Po upečení... více o Kmínový chlebík

Grahamový s klobásou

Grahamový s klobásou

Suroviny v tomto pořadí dáme do pekárny (nakrájenou klobásu do zásobníku na semínka). Pečeme na program základní, velikost malý, kůrka střední ... více o Grahamový s klobásou

Domácí vícezrnný chléb

Domácí vícezrnný chléb

Vypracujeme těsto, necháme kynout cca 20 minut, pak znovu pořádně prohněteme. Dáme do máslem vymazané formy (třeba chlebíčková). Mikrotenový pytlík ... více o Domácí vícezrnný chléb

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

Poslední sledované recepty

66
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
43
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
39
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
34
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
33
Nivová polévka se slaninou
Nivová polévka se…

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Nedávno navštívené recepty:

Červené fazole s bazalkou a uzeninou Kuřecí satay Řez obližprst
Třešně ve vlastní šťávě Báječné zbytkové rizoto z trouby Švýcarské fondue
Dýňový krém paštika z pečeného masa Švestková žemlovka
Pikantní bramborový guláš Bramborové knedlíky s vekou Pomazánka z červené řepy I.

Další doporučené ingredience:

Pršut Přesnídávka Přesnídávka jablečná Převařená voda Příchuť
Přírodní bílé víno Pstruh Pstruzi Psyllium Pšenice
Pšeničná krupice Pšeničná polosvětlá mouka Pšeničná trhanka Pšeničné klíčky Pšeničné vločky
Pšeničný šrot Pštrosí kýta Pštrosí maso Pštrosí řízky Puding
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pšeničná chlebová mouka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact