Ryby opláchněte, dobře osušte, do každého boku udělejte ostrým nožem tři zářezy, osolte je a rozložte na plech vyložený pečicím papírem.
Do mixéru...
více o Pečená pražma s mangovou salsou
Na bocích vykuchané pražmy uděláme několik hlubších zářezů, do kterých po osolení ryby, vtlačíme kousky česneku a lístečky tymiánu. Do osoleného...
více o Pražma na bramborách pečená
Nachystáme si všechny suroviny - citron, rajčata a česnek nakrájíme na plátky, brambory nakrájíme na menší kostičky.
Do zapékací mísy dáme brambory a...
více o Pražma na citronu a rajčatech
Do kůže očištěné pražmy udělejte lehké zářezy tak, aby se pod ni dostala sůl, pepř i vůně kouře.
Ryby potřete olivovým olejem s nadrceným česnekem,...
více o Pražma na grilu se zeleninou
Filety pražmy osolte, opepřete a orestujte – nejprve stranou, na které je kůže – na olivovém oleji dozlatova z obou stran. Lehce přitom prsty přidržte...
více o Salát s pražmou