• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Potravinářská folie

Potravinářská folie

Podobné ingredience

  • Potravinářská síťka
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

30 minut
Margot dort s banány

Margot dort s banány

Zakysanou smetanu nebo smetanové jogurty dáme do mísy. Přidáme vanilkový cukr, jeden a půl nastrouhané Margot čokolády, na drobnější kusy pokrájené... více o Margot dort s banány

45 minut
Kulajda

Kulajda

Na olivovém oleji nebo klarifikovaném másle orestujte lišky překrájené na menší kousky. Houby restujte, dokud se neodpaří voda, kterou pustily.... více o Kulajda

Banánovo-smetanový dort : nepečený

Banánovo-smetanový dort : nepečený

Do zakysané smetany dobře vmícháme kakao a cukr, pak přidáme nastrouhanou Margotku nebo nasekanou čokoládu dle chuti a pokrájené banány na kousky. Dno... více o Banánovo-smetanový dort : nepečený

15 minut
Plněné rohlíky jako jednohubky

Plněné rohlíky jako jednohubky

Rohlíky (nejlépe z druhého dne) podélně rozkrojíme, ale nedokrojíme. Z rohlíků opatrně vyndáme vnitřky a místo nich dáme náplň. Pak rohlíky opět... více o Plněné rohlíky jako jednohubky

Kuřecí ptáčci v trojobalu

Kuřecí ptáčci v trojobalu

Kuřecí prsa přes potravinářskou folii naklepeme na tenké plátky. Každý plátek okořeníme z jedné strany grilovacím kořením a pepřem. Pokořeněnou stranu... více o Kuřecí ptáčci v trojobalu

Rychlá nepečená mňamka

Rychlá nepečená mňamka

V míse smícháme všechny ingredience bez piškotů. Podle chuti ještě dochutíme cukrem nebo kávou. Potom do toho zamícháme piškoty. Hmotu vysypeme do... více o Rychlá nepečená mňamka

Čokoládové řezy V.

Čokoládové řezy V.

Menší formu, vyložíme potravinářskou folii. Tmavou čokoládu nalámeme do jedné misky a bílou do druhé misky. Smetanu uvedeme k varu. Asi 150 ml horké... více o Čokoládové řezy V.

Kuřecí rolky v páře

Kuřecí rolky v páře

Řízky rozřízneme tak, abychom zvětšili jejich plochu, ty kousky prsou, které z nich trčí odřízneme a jemně nasekám na kaší (nakutrujeme). V kastrůlku... více o Kuřecí rolky v páře

Batolecí ovocný cheesecake

Batolecí ovocný cheesecake

Misku vyložíme potravinovou fólií. Dětské sušenky nadrobíme a smícháme s troškou rozpuštěného másla. Tuto drobenku dáme do misky a upěchujeme. Sýr... více o Batolecí ovocný cheesecake

60 minut
Jelítková roládka

Jelítková roládka

Cibuli pokrájíme na drobné kostičky. Polovinu cibule vrhneme do rozpálené pánve s olejem a lehce necháme zpěnit. Následně přidáme vymačkané jelítko a... více o Jelítková roládka

Máslové kulichy

Máslové kulichy

Na karton si nakreslíme tvar kulichu a vystřihneme jej. Poslouží nám jako šablona. Do prosáté mouky s cukrem přidáme změklé máslo, žloutek, nožem vše... více o Máslové kulichy

Zmražené melounové lízátko

Zmražené melounové lízátko

Pokud se nechcete přejíst celým melounem najednou, můžete si zamlsat i za několik dní, týdnů atd. Celý meloun řádně omýt, rozkrojit na půlku, tu pak... více o Zmražené melounové lízátko

Bezva dort

Bezva dort

Smícháme mléko s pudinkovým práškem a uvaříme pudink dle návodu. Po uvaření vychladíme ve studené vodě, je důležité ho při tom míchat, aby nevznikl... více o Bezva dort

Dort s piškoty a jahodami

Dort s piškoty a jahodami

Piškoty máčíme v rozpuštěné čokoládě a skládáme na dno dortové formy. Navrch natřeme máslový krém (klasický krém do dortu - máslo nastavené uvařeným... více o Dort s piškoty a jahodami

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

Poslední sledované recepty

39
Smothie-Kiwi a banán
Smothie-Kiwi a banán
39
Dýňová tortila
Dýňová tortila
30
Lemon Pie Vanilla Cheesecake
Lemon Pie Vanilla…
24
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
21
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda

Zajímavé články

Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až po sladké. Které si vyberete?
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až…
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a nejčastější chyby, které ji mohou pokazit
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a…
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný koláč, bublaninu, crumble, šneky nebo palačinky
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný…
AHA.cz Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Hrdý Radek Holub (56): Shodil 15 kilo! Co za proměnou stojí?

Hrdý Radek Holub (56): Shodil 15 kilo! Co za proměnou stojí?

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Nedávno navštívené recepty:

Kuřecí prsíčka po provensálsku Posvícenské koláče z r. 1900 Andělská očka
Zapečená polenta se sýrem Králík v zelenině pro děti Pravá pistáciová zmrzlina
Koprovka - jednoduchá Cibulová pizza z listového těsta Buřty s cibulí
Špagety s kuřecím masem, žampiony a hráškem Rychlá perníková roláda Pečený tuňák s chřestem a holandskou omáčkou

Další doporučené ingredience:

Pomerančový sirup Pomůcky Popcorn Porcelánový talíř Pórek
Portské víno Posekané arašídy Posekané bylinky Posypka Potoční rak
Potravinářská síťka Potravinářské barvivo Potravinový sáček Povidla Pralinky
Prášek do pečiva Prášek do perníku Pražená semínka Pražma Preclíky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Potravinářská folie
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact