• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pískavice

Pískavice

Podobné ingredience

  • Pískavice (řecké seno)
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

Maso nakrájejte na kousky. Česnek prolisujte, zázvor pokrájejte na malé kousky a papričky najemno, semínka kardamomu rozdrťte. V hluboké pánvi... více o Butter chicken masala

90 minut
Jehněčí tikka

Jehněčí tikka

Maso nakrájejte na kostičky, cibuli nahrubo. Z paprik odstraňte semínka a nakrájejte je na tenké proužky. Rajčata spařte, oloupejte a nakrájejte na... více o Jehněčí tikka

50 minut
Rýžové koláčky

Rýžové koláčky

Rozehřejte ghí a opečte na něm rýži. Zalijte ji vodou tak, aby byla ponořená na šířku prstu, osolte a přiveďte k varu. Snižte teplotu a vařte 15 minut... více o Rýžové koláčky

10 minut
Kreolská kořenící směs

Kreolská kořenící směs

Toto množství - pokud si ho umícháte - není samozřejmě na jedno vaření, ale ve sklence se šroubovacím či zabroušeným závěrem vydrží dlouho. Lze ho... více o Kreolská kořenící směs

Kuře na karibské omáčce ala Lucinka

Kuře na karibské omáčce ala Lucinka

Kuřecí maso nakrájené na nudličky naložíme do marinády z olivového oleje, hruškovice, asi půl hrnku ananasového džusu, špetky soli, půl lžíce masaly a... více o Kuře na karibské omáčce ala Lucinka

Cizrna po indicku

Cizrna po indicku

Cizrnu necháme přes noc namočit, vodu slijeme a v nové vodě uvaříme do měkka (něco přes hodinu). Musí se hlídat, aby se voda nevyvařila. Slijeme, ale... více o Cizrna po indicku

Doporučujeme

60 minut
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Poslední sledované recepty

106
Máslové řízky
Máslové řízky
89
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
75
Dýňová tortila
Dýňová tortila
19
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Kotlety s ořechy a…
16
Bramborový guláš
Bramborový guláš

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Tereza Ramba na premiéře: Zapomněla šaty i podprsenku!

Tereza Ramba na premiéře: Zapomněla šaty i podprsenku!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Nedávno navštívené recepty:

Svíčková Wellington Krevetová polévka Salátová omáčka
3x3 - těstovinový salát Sumeček Rybičková pomazánka II.
Pampeliškový med III. Listové řezy s vanilkovo-nugátovým krémem Ovocná buchta
Slané vínové cukroví BLESKOVÁ fazole na kyselo - vynikající Květáková polévka s kořenovou zeleninou

Další doporučené ingredience:

Pikantní marmeláda Pikantní omáčky na fondue Pikantní pomazánka Pikantní slanina Piknik
Pinie Pininová jádra Piniové oříšky Piniové semínka Pisang Ambon
Pískavice (řecké seno) Písmenkové těstoviny Pistácie Pistáciová jádra Pistáciová pasta
Piškotová roláda Piškoty Pita chléb Pivní sýr Pivo
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pískavice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact