Žampiony zbavte nečistot a nakrájejte je na plátky. Mrkev očistěte a pokrájejte na kolečka. Fazolky nakrájejte na poloviny či třetiny, cibulky na...
více o Rychlá miso polévka z woku
V kastrolu rozehřejte olej a orestujte na něm na kostky nakrájené a osolené hovězí maso, asi 4 minuty. Poté přisypte na plátky nakrájenou cibuli a dál...
více o Hovězí Massaman karí s batáty
Vindaloo pastu promíchejte v misce s kuřetem a nechte alespoň hodinu marinovat.
Na oleji orestujte dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli. Vložte maso i...
více o Kuře Vindaloo
Drobné červené řepy zbavte natě a oloupejte. Přiveďte k varu osolenou vodu a řepy do ní vložte. Krátce je povařte, aby změkly, ale zůstaly křupavé....
více o Salát se špenátem a kozím sýrem
Na sádle orestujte nasekanou cibuli, přidejte na menší kousky nakrájené maso, osolte a nechte zatáhnout. Podlijte vínem a redukujte při nižší teplotě,...
více o Hovězí líčka s kari omáčkou
Oba pláty těsta rozřízneme na 4 díly. Pomažeme rajčatovou pastou tak, že necháme 1 cm okraj. Poklademe avokádovými plátky, pokapeme lime šťávou a...
více o Avokádový koláč
Kotlety naklepeme a nařízneme po okraji. Potřeme česnekem, opepříme a po obou stranách opečeme. Přidáme sojovou omáčku, cibuli nakrájenou na měsíčky a...
více o Vepřový kotlet po kovářsku
Polovinu hlávky zelí opláchneme, nožem do ní vykrojíme otvor a v osolené vařící vodě 5-7 minut povaříme. Vodu scedíme, vnitřek hlávky potřeme chilli...
více o Plněná hlávka zelí