• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Parmazán

Parmazán

Podobné ingredience

  • Strouhaný parmazán
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Trenette al pesto

Trenette al pesto

Přivedeme do varu 4 litry vody, osolíme, přidáme na kousky nakrájenou fazolku, potom na malé kostičky nakrájenou bramboru a povaříme. Potom přidáme... více o Trenette al pesto

Carpaccio V.

Carpaccio V.

Hovězí svíčkovou obalíme v čerstvé bazalce, zabalíme do potravinářské fólie a necháme namrazit v lednici. Namraženou svíčkovou krájíme na tenké plátky... více o Carpaccio V.

Carpaccio II.

Carpaccio II.

Maso omyjeme pod tekoucí studenou vodou a osušíme utěrkou. Zabalíme jej do fólie a asi na 20 minut vložíme do mrazáku uležet. Maso po vyjmutí z... více o Carpaccio II.

Houbové rizoto s kuřecím masem

Houbové rizoto s kuřecím masem

Na troše olivového oleje osmahnu předem naložené maso (houbové koření, 3 stroužky česneku, trocha Podravky pikant), přidám předem asi 20 minut... více o Houbové rizoto s kuřecím masem

Tarhoni (orzo) s parmazánem a bazalkou

Tarhoni (orzo) s parmazánem a bazalkou

Ve větší pánvi na rozpáleném oleji za stálého míchání osmahneme cibulku s česnekem (asi 1 minutu). Přidáme torhonia, 2 minuty mícháme. Opatrně... více o Tarhoni (orzo) s parmazánem a bazalkou

30 minut
Skvělé boloňské špagety

Skvělé boloňské špagety

Těstoviny na boloňské špagety uvaříme v osolené vodě dle návodu. Omáčka: na oleji osmažíme cibuli, přidáme maso a nakrájené žampiony. Když maso... více o Skvělé boloňské špagety

Kuřecí stehýnko - špíz

Kuřecí stehýnko - špíz

Maso rozřízneme podél kosti, osolíme. Obalíme v trojobalu (do strouhanky přidáme parmazán). Osmažíme. Brambory uvaříme ne úplně doměkka. Cibuli... více o Kuřecí stehýnko - špíz

Špenátové noky s parmazánem

Špenátové noky s parmazánem

Špenát spaříme, rozsekáme, přidáme tvaroh, vejce, osolit, opepřit a přidáme polohrubou mouku tak, aby se hmota nelepila (nebo jen minimálně). Mokrýma... více o Špenátové noky s parmazánem

Zapečené palačinky se špenátem a sýrem

Zapečené palačinky se špenátem a sýrem

Připravíme těsto na palačinky, necháme cca 20 min. odpočinout. Palačinky smažíme na oleji či jiném tuku, jak jsme zvyklí. **Připravíme špenát:**... více o Zapečené palačinky se špenátem a sýrem

Plněná panenka

Plněná panenka

Játra očistíme, a vytvoříme 3 stejné pruhy/hranoly, které v misce prosypeme a jemně prohnětěme s 3 lžicemi směsi koření Francouzské bylinky - odložíme... více o Plněná panenka

Masový koláč

Masový koláč

Sýt Eidam nakrájíme na kostky cca 1 cm, v míse k němu přidáme mletá masa a mraženou zeleninu, česnekovou pastu, koření, vejce a na hrubo nastrouhané... více o Masový koláč

Zapečené krůtí maso s růžičkovou kapustou

Zapečené krůtí maso s růžičkovou…

Brambory uvaříme ve slupce. Na oleji zpěníme cibuli a když zesklovatí, opečeme na kostky nakrájené krůtí maso, přidáme sůl a černý pepř dle chuti.... více o Zapečené krůtí maso s růžičkovou kapustou

Těstoviny s kapustou

Těstoviny s kapustou

Na trochu olivového oleje dáme zpěnit cibulku a anglickou slaninu. Když je skoro opečená, přidáme na plátky nakrájený česnek. Jakmile zesklovatí... více o Těstoviny s kapustou

Zeleninová óda na Remosku

Zeleninová óda na Remosku

Zeleniny by mělo být od všeho přibližně stejně. Očistíme brambory, nakrájíme na kostky cca 1x1x2 cm a necháme v míse s vodou pustit přebytečný škrob.... více o Zeleninová óda na Remosku

Plněné cukety

Plněné cukety

Mladé cukety rozřízneme podél a vydlabeme. Kuřecí prsíčka, slaninu, papriku a cibuli si nakrájíme na velmi drobné kostičky. Rajče oloupeme, zbavíme se... více o Plněné cukety

Houbové rizoto III.

Houbové rizoto III.

V hlubší pánvi či kastrolu rozehřejte máslo, na něm opracujte cibulku, nechte zesklovatět, zasypte přiměřenou dávkou rýže (1-2 sáčky, dle počtu... více o Houbové rizoto III.

Těstoviny Alfredo

Těstoviny Alfredo

Na rozpálenou pánev nalijeme bílé víno, necháme krátce povařit (aby se zbavilo alkoholu), přidáme slaninu pokrájenou na kousky, pórek a houby.... více o Těstoviny Alfredo

Dýňový krém

Dýňový krém

Oloupanou dýni, brambory a cibuli uvaříme do měkka se špetkou soli a trochu olivového oleje (voda by měla být jen tak, aby pokryla zeleninu). Po... více o Dýňový krém

Těstoviny s mletým hovězím a špenátem

Těstoviny s mletým hovězím a špenátem

Ve woku orestujeme mleté hovězí maso, cibuli na půlkolečka, česnek na plátky. Osolíme a opepříme, přidáme sekaný špenát nebo špenátové listy a... více o Těstoviny s mletým hovězím a špenátem

Omáčka na špagety alias Topolino

Omáčka na špagety alias Topolino

Na olivovém oleji orestujeme na proužky nakrájenou anglickou slaninu, přidáme na půlkolečka nakrájený pórek, žampióny a šunku a restujeme dál. Potim... více o Omáčka na špagety alias Topolino

Špenátovo-smetanové spaghetti

Špenátovo-smetanové spaghetti

Na rozpálenou pánev přidáme olej smíchaný s troškou másla a orestujeme jemně nakrájenou cibulku. Po chvilce přidáme asi tři stroužky česneku nakrájené... více o Špenátovo-smetanové spaghetti

30 minut
Špagety po Sicilsku

Špagety po Sicilsku

Špagety uvařit al dente, odstranit z rajčat slupku a nakrájet je na kousky. Bazalkové pesto: do mixéru vložit lístky bazalky, rozdrcený česnek, kešu,... více o Špagety po Sicilsku

45 minut
Minestrone polévka

Minestrone polévka

Rozehřejeme olej, přidáme slaninu, cibuli, mrkev, celer a česnek a jemně osmažíme. Přidáme vývar a rajčata, těstoviny, zelí, cuketu, sůl, pepř a... více o Minestrone polévka

Presto italiano

Presto italiano

Nejprve odřízneme stopky artyčoků (asi tak 3 cm od spodní části), okrájíme tuhé vnější listy, dokud se nedostaneme na měkkou dužninu, poté hlavu... více o Presto italiano

Těstoviny Capricciosa

Těstoviny Capricciosa

Na pánvi rozpustíme máslo a osmažíme cibule do zlatova, přidáme nakrájenou slaninu (šunku) a žampiony, zprudka opečeme a dusíme, dokud houby nejsou... více o Těstoviny Capricciosa

Nudle s houbami

Nudle s houbami

Těstoviny uvaříme v osolené vodě a scedíme. Udržujeme je teplé. Pršut nakrájíme na nudličky a opečeme na 1 lžíci oleje a vyjmeme ho. Do pánve přidáme... více o Nudle s houbami

Špagety Alfredo s krevetami

Špagety Alfredo s krevetami

Z másla a mouky uděláme hladkou kaši (jako hodně světlou jíšku). Zalijeme ji smetanou a prohřejeme, ale nevaříme, do horké směsi přimícháme strouhaný... více o Špagety Alfredo s krevetami

Ceasar salát

Ceasar salát

Plátky veky dáme na plech, posolíme, popepříme, pokapeme olivovovým olejem, vedle položíme plátky slaniny a dáme společně opéct do trouby do křupava. ... více o Ceasar salát

Zapečená rýže s bešamelem

Zapečená rýže s bešamelem

Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky, osolíme, opepříme a pokapeme sójovou omáčkou. Promícháme a pomalu opečeme v pánvi na oleji doměkka s nakrájenými... více o Zapečená rýže s bešamelem

15 minut
Salát Caesar

Salát Caesar

Suroviny na zálivku musí mít pokojovou teplotu. Vložíme je do mixéru a rozmixujeme na takovou konzistenci, která připomíná majonézu. Bagetu nakrájíme... více o Salát Caesar

Plněný lilek (melanzane ripiene)

Plněný lilek (melanzane ripiene)

Rozpůlím lilek po délce a vykuchám bez poškození šlupky. Vydlabaný vnitřek pokrájím na kousíčky. Zahřeji olivový olej na pánvi a na ponechám dál na... více o Plněný lilek (melanzane ripiene)

Těstovinový salát s anglickou slaninou

Těstovinový salát s anglickou slaninou

Těstoviny uvaříme ve slané vodě, scedíme a přidáme omáčku Pesto Rosso. Plátky anglické slaniny dáme na plech vyložený pečícím papírema pečeme v troubě... více o Těstovinový salát s anglickou slaninou

Zapékané kuřecí závitky

Zapékané kuřecí závitky

Kuřecí prsa naklepeme, osolíme a opepříme. Na každý plátek masa položíme plátek šunky, plátek nivy, kroužek cibule a lehce posypeme provensálskými... více o Zapékané kuřecí závitky

Zapékané špagety

Zapékané špagety

Uvaříme špagety. Na oleji zpěníme cibulku přidáme rajčata, okořeníme a osolíme. Můžeme přidat i houby. Směs smícháme se špagetami a utřeným česnekem,... více o Zapékané špagety

Římský květák

Římský květák

Na oleji necháme zhnědnout česnek nakrájený na kousky (zakápneme vodou, aby nezhořkl). Přidáme syrový květák rozebraný na růžičky, přidáme petrželku,... více o Římský květák

Houbová pizza II.

Houbová pizza II.

Umícháme těsto, nenecháme kynout (vykyne až při pečení v troubě), vložíme na pekáč vyložený papírem na pečení, pokryjeme namočenými houbami, posypeme... více o Houbová pizza II.

10 minut
Rychlý Ceasar salát

Rychlý Ceasar salát

Omytý ledový salát lehce pokrájíme a v misce ho posypeme na kostičky pokrájenou Nivou (stačí tak 6-10 kostiček), lehce posypeme strouhaným parmazánem ... více o Rychlý Ceasar salát

20 minut
Špagety s masovou omáčkou v mikrovlnce

Špagety s masovou omáčkou v mikrovlnce

Zeleninu pokrájíme, smícháme s ostatními přísadami, kromě vína, v mikrovlnkové nádobě. Vlníme 6 min., promícháme a vlníme dalších asi 5 minut. Přidáme... více o Špagety s masovou omáčkou v mikrovlnce

Avokádový koláč

Avokádový koláč

Oba pláty těsta rozřízneme na 4 díly. Pomažeme rajčatovou pastou tak, že necháme 1 cm okraj. Poklademe avokádovými plátky, pokapeme lime šťávou a... více o Avokádový koláč

Lepší než dobré jídlo?

Lepší než dobré jídlo?

Vlastně se jedná o rádoby klasickou kuřecí roládku,ale v jednoduchosti je krása, chuť a hlavně míň práce. Podélně si rozkrojíme kuřecí prso, naklepeme... více o Lepší než dobré jídlo?

Plněné těstoviny tuňákovým krémem

Plněné těstoviny tuňákovým krémem

Okapaného tuňáka smícháme s tvarohem a osolíme a opepříme. Uvařené těstoviny naplníme krémem pomocí cukrářského sáčku a naskládáme je na vymazaný... více o Plněné těstoviny tuňákovým krémem

45 minut
Chřestové rizoto

Chřestové rizoto

Vývar dáme do hrnce a za mírné teploty udržujeme mírně teplý. Mezitím si rozehřejeme olivový olej a polovinu másla a přidáme nasekanou cibuli s... více o Chřestové rizoto

Chřest s parmezánem

Chřest s parmezánem

Olej, ocet, hořčici a med dáme do misky a pořádně promícháme, dokud se nám ingredience nespojí. Rozehřejeme si mělkou pánev. Jednotlivé kousky chřestu... více o Chřest s parmezánem

Plněné datle

Plněné datle

Datle vypeckujeme a napěchujeme parmezánem. Jednotlivé datle obalíme plátky slaniny a spíchneme párátkem. Dáme do předem rozpálené trouby a opékáme... více o Plněné datle

Tymiánové křupky

Tymiánové křupky

Rozehřejeme si troubu na 200 °C a připravíme si plech, který pokryjeme papírem na pečení. Nastrouháme parmezán a utvoříme malé hromádky na papíru.... více o Tymiánové křupky

Omeleta Arnolda Bennetta

Omeleta Arnolda Bennetta

Zvolna povaříme tresčí filé s 200 ml mléka, zhruba 5 minut. Vyjmeme z pánve a smícháme s krémem (smetanou). Vejce rozšleháme se zbylým mlékem. Pánev... více o Omeleta Arnolda Bennetta

Těstoviny Helenka

Těstoviny Helenka

Uvařené těstoviny smícháme nakrájenými rajčaty a olivami, Nivou, kukuřicí a dvěma vejci. Posolíme, dochutíme a zapečeme v troubě. Na rozehřátém másle... více o Těstoviny Helenka

Rajčata s oreganem

Rajčata s oreganem

Rajčata rozpůlte a vložte do mělké ohnivzdorné mísy. V misce utřete máslo s oreganem, česnekem, pepřem, solí a parmazánem. Směsí potřete na řezné... více o Rajčata s oreganem

Kuřecí kousky obalené sýrovou strouhankou

Kuřecí kousky obalené sýrovou…

Na talíři zkombinujeme sýr, strouhanku a bylinky. Na druhém talíři smícháme rozšlehané vejce s mlékem a solí. Obalíme lehce v mouce, pak vejcích,... více o Kuřecí kousky obalené sýrovou strouhankou

Zapečené artičoky

Zapečené artičoky

Předehřát troubu na 220 °C. V misce smícháme smetanu, citronovou šťávu, česnek, polovinu tymiánu, a 2/3 parmesánu, přidáme sůl a pepř a rozmícháme.... více o Zapečené artičoky

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Další stránka

Doporučujeme

40 minut
Čočkové minestrone

Čočkové minestrone

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

Poslední sledované recepty

109
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
58
Linecký koláč mlsné Ivy
Linecký koláč mlsné Ivy
27
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
25
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
23
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět krásně křupavé
Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět…
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové kůry přírodní a chutnou cestou
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové…
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za čerstvé jahody ušetříte polovinu ceny z obchodu
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za…
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
AHA.cz Veronika Macková po rozchodu s Čermákem: Musela vyhledat pomoc

Veronika Macková po rozchodu s Čermákem: Musela vyhledat pomoc

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Míša Salák nám otevřela dveře do svého šatníku: Manžel říká, že se oblékám jako moje máma!

Míša Salák nám otevřela dveře do svého šatníku: Manžel říká, že se oblékám jako moje máma!

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Velký zvrat v Survivoru: O vypadnutí oblíbence rozhodla výhoda!

Velký zvrat v Survivoru: O vypadnutí oblíbence rozhodla výhoda!

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí kritiku: Kdo se hned urazí?

5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí kritiku: Kdo se hned urazí?

Nedávno navštívené recepty:

Grilované chobotnice Nekynuté koláčky Špagety se špenátem a s nivou
Nepečené trubičky II. Banánovo-broskvové tiramisu Co se zbylou rýží?
Řezy z pudinku Zavařená červená paprika Müsli cukroví nebo tyčinky bez pečení
Božské bezlepkové cookies Jogurtovo-banánová buchta Přírodní maso se žampiony - minutka

Další doporučené ingredience:

Paprikový salám Paprikový salát Paprikový salát s cibulí Para ořechy Párátka
Pardubické perníčky Párek Párky Párky - sýrové Párky paprikové
Parmezán Parmice Parmská šunka Pařížská mrkev Pařížská šlehačka
Pařížský krém Passata Pasta Pasta - feferonková Pasta di pomodoro
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Parmazán
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact