• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Papriková klobása

Papriková klobása

Podobné ingredience

  • Bílá klobása
  • Čabajská klobása
  • Dračí klobása
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

30 minut
Frittata

Frittata

Oloupané brambory nakrájejte na malé kostičky a uvařte. Mezitím nakrájejte slaninu nadrobno a chorizo na plátky, obojí krátce orestujte na másle v... více o Frittata

50 minut
Pekelné dršťky

Pekelné dršťky

Na sádle orestujte dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli, ještě opečte s klobásou nakrájenou na kolečka a mrkví pokrájenou na nudličky. Nakrájejte... více o Pekelné dršťky

Dušené zelí - zadělávané

Dušené zelí - zadělávané

Oloupanou a pokrájenou cibuli osmažíme na oleji či sádle lehce dozlatova. Pak přisypeme na nudličky pokrájené zelí, které osolíme a okořeníme pepřem,... více o Dušené zelí - zadělávané

Řízky v klobásovém zelí

Řízky v klobásovém zelí

Plátky masa naklepeme, nařízneme po stranách, osolíme, opepříme, zaprášíme paprikou a položíme do pomaštěného pekáče. Cibuli na trošce oleje (sádla)... více o Řízky v klobásovém zelí

Kapustová klobása

Kapustová klobása

Na trošce oleje nebo sádla necháme osmažit pokrájenou cibuli, během smažení přidáme osmažit i na kolečka pokrájenou klobásu. Přidáme na nudličky... více o Kapustová klobása

Brambory s klobásou a špenátem

Brambory s klobásou a špenátem

Na oleji osmažíme pokrájenou klobásu, pak přidáme osmažit dozlatova brambory. Nakonec přidáme očištěné, pokrájené listy špenátu a nastrouhaný česnek,... více o Brambory s klobásou a špenátem

Čočková polévka s klobásou

Čočková polévka s klobásou

Čočku propereme, dáme do hrnce s očištěnou a pokrájenou mrkví a celerem, přidáme bobkový list, zalijeme vodou (vývarem) a dáme vařit. Asi po... více o Čočková polévka s klobásou

Nádivka s paprikovou klobásou

Nádivka s paprikovou klobásou

Množství je do formy na biskupský chlebíček, kterou vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou nebo strouhankou. Rohlíky pokrájíme na kostičky a dáme do... více o Nádivka s paprikovou klobásou

Lilkové koláčky

Lilkové koláčky

Lilek pokrájíme na půlcentimetrová kolečka, která osolíme a necháme cca 1/2 hodiny vypotit. Pak kolečka dobře vysusíme ubrousky (utěrkou) a naskládáme... více o Lilkové koláčky

Kančí roláda

Kančí roláda

Plát masa si potřeme z obou stran olejem, osolíme, opepříme. Cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno a na másle orestujeme. Pak k ní vlijeme osolená,... více o Kančí roláda

30 minut
Babiččina zelňačka

Babiččina zelňačka

Na másle si zpěníme cibulku, přidáme na jemno nakrájenou slaninu a klobásku a orestujeme. Až pěkně provoní, zalijeme vývarem (cca 1 litr), přidáme... více o Babiččina zelňačka

Fazole ala mexiko

Fazole ala mexiko

Na špeku si do sklovata orestujeme na jemno nakrájenou cibuli a přidáme k ní na kostky pokrájenou klobásu. Až se klobása opeče a cibule zezlátne,... více o Fazole ala mexiko

Čočková polévka s paprikovou klobásou

Čočková polévka s paprikovou klobásou

Na másle a oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme oloupané na kostičky nakrájené klobásy nebo párky a také osmahneme. Přisypeme mouku,... více o Čočková polévka s paprikovou klobásou

Květákový nákyp

Květákový nákyp

Květák uvaříme do poloměkka a necháme vychladnout. Zatím si vymastíme a strouhankou vysypeme zapékací misku. Květák pokrájíme na menší kousky, přidáme... více o Květákový nákyp

Těstoviny s klobásou

Těstoviny s klobásou

Dáme uvařit těstoviny do vrouci osolené vody, potom scedime. Zapékací misu vymažeme olejem, přidáme mušle. Na pánvi připravíme nakrajenou cibuli,... více o Těstoviny s klobásou

Maďarská variace

Maďarská variace

Maso nakrájíme jako na guláš, na oleji osmahneme do světle růžova nakrájenou cibuli, zasypeme oběma paprikami a přidáme sáček zelí i s vodou. Houby ... více o Maďarská variace

Vepřové po uzenářsku

Vepřové po uzenářsku

Maso osolíme, opepříme a orestujeme s klobásou na oleji. Až je maso skoro hotové, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a papriku, směs dorestujeme, příp.... více o Vepřové po uzenářsku

Zapékané brambory se zelím

Zapékané brambory se zelím

Syrové brambory nakrájíme na tenčí kolečka, rozprostřeme je na dno pekáče vyloženého papírem na pečení, brambory osolíme, na brambory dáme vrstvu zelí... více o Zapékané brambory se zelím

Smetanové fazole

Smetanové fazole

Fazole si namočíme den předem a poté uvaříme do měkka se 2 bobkovými listy a 4 kuličkami nového koření. Na hluboké pánvi nebo v kastrolu si osmahneme... více o Smetanové fazole

35 minut
Jiříkův mls

Jiříkův mls

Na sádle osmahneme cibulku, přidáme nakrájené zelí, brambory, klobásy a povaříme. Přídáme masox, papriku, koření a 30 minut povaříme.... více o Jiříkův mls

Celerová polévka s klobásou a brambory

Celerová polévka s klobásou a brambory

Oloupaný a očištěný celer nastroutrouháme na hrubém struhadle a v hrnci na lžíci rozpáleného sádla osmažíme. Přisypeme oloupanou, nadrobno nakrájenou... více o Celerová polévka s klobásou a brambory

30 minut
Kapustová polévka s paprikovou klobásou

Kapustová polévka s paprikovou…

V hrnci rozehřejeme trochu oleje, přidáme opláchnuté kapustové listy nakrájené na tenké kratší proužky, osmahneme a zalijeme vodou. Přisypeme oloupané... více o Kapustová polévka s paprikovou klobásou

Bigos

Bigos

Propláchnuté zelí zalijeme vroucí vodou a přidáme na kousky krájené hovězí maso. Osolíme a vložíme všechno koření, nakrájenou cibuli a houby. Dusíme a... více o Bigos

Doporučujeme

35 minut
Kuřecí na medu s kuskusem

Kuřecí na medu s kuskusem

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Poslední sledované recepty

60
Vykrajované měsíčky
Vykrajované měsíčky
56
Borůvkový mls s meruňkami
Borůvkový mls s meruňkami
40
Paprikový mls
Paprikový mls
39
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
31
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…

Zajímavé články

Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární pečené špagety z jednoho hrnce
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární…
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji správně připravit?
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji…
Přírodní spalovače tuků: Víte, jak zhubnout za pomoci jídla?
Přírodní spalovače tuků: Víte, jak zhubnout za…
Od pondělí do pátku: 5 jarních večeří, které zvládnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: 5 jarních večeří, které…
Iva Janžurová slaví narozeniny! Oslavte je s ní a jejím nadýchaným dortem bez mouky
Iva Janžurová slaví narozeniny! Oslavte je s ní a…
AHA.cz Fotbalový trenér Chovanec má novou lásku: Dědictví po Lukáši Vaculíkovi

Fotbalový trenér Chovanec má novou lásku: Dědictví po Lukáši Vaculíkovi

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Loučení s filmovým králem Bartoškou: Za stovky rolí mu tleská celý národ!

Loučení s filmovým králem Bartoškou: Za stovky rolí mu tleská celý národ!

Ženy.cz Chcete zeštíhlit obličej nebo zmenšit nos? Stačí oprášit štětce a oblíbenou beauty techniku

Chcete zeštíhlit obličej nebo zmenšit nos? Stačí oprášit štětce a oblíbenou beauty techniku

Blesk.cz Česko se loučí s Jiřím Bartoškou (†78): 7hodinová tryzna a rázný čin Trojana!

Česko se loučí s Jiřím Bartoškou (†78): 7hodinová tryzna a rázný čin Trojana!

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Numerologie lásky: Jaká životní čísla se k sobě hodí a komu to naopak příliš neladí?

Numerologie lásky: Jaká životní čísla se k sobě hodí a komu to naopak příliš neladí?

Nedávno navštívené recepty:

Rychlé řezy s mákem Opečené toasty s mozzarellou Tvarohová buchta tříbarevná
Masarykovo cukroví z Krkonoš Španělské ptáčky trochu jinak Tzatziki dle Alexe
Salát z krabích tyčinek s majonézou Buchta z mikrovlnky Trhanec podle Zdeňka Pohlreicha
Vylepšené rafaello řezy Tuňáková pomazánka s mascarpone Domácí plněná roláda z mletého masa

Další doporučené ingredience:

Papír na pečení Papírové formičky Papírové košíčky Papričky chipotle Papričky jalapeno
Papričky peperoncini Paprika Paprika - bílá Paprika - sladká Paprika - žlutá
Papriková pasta Papriková pomazánka Papriková vegeta Paprikové klobásy Paprikové lusky
Paprikový bok Paprikový salám Paprikový salát Paprikový salát s cibulí Para ořechy
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Papriková klobása
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact