• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Papír na pečení

Papír na pečení

Podobné ingredience

  • Červený papír
  • Clara - sladidlo na pečení
  • Koření na vepřovou pečeni
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Šťavnatý jablečník

Šťavnatý jablečník

Vejce vyšleháme s moučkovým cukrem do pěny. Za stálého míchání přidáváme rozpuštěné máslo a smetanu ke šlehání. Prosátou mouku smícháme s kypřícím... více o Šťavnatý jablečník

180 minut
Banoffee irský koláč

Banoffee irský koláč

**Krok 1: Zkaramelizujte kondenzované mléko** \\ Naplňte hrnec ze tří čtvrtin vodou a začněte vodu vařit. Jakmile se začne vařit, vložte uzavřenou... více o Banoffee irský koláč

Citronová roláda

Citronová roláda

Vejce a cukr ušleháme ve šlehači do pěny. Přidáme olej, citrónovou šťávu a polohrubou mouku a promícháme. Plech vyložíme papírem na pečení a těsto na... více o Citronová roláda

Toastová bomba

Toastová bomba

Vyšší plech vyložíme papírem na pečení. Těsně vedle sebe naskládáme krajíčky chleba, nebo veky. V míse smícháme smetanu, vejce, sýr, najemno... více o Toastová bomba

Čokoládové hrudky IV.

Čokoládové hrudky IV.

Rozinky namočím do rumu, aby dostaly dobrou chuť. Oříšky vlašské nasekám nožem na kousky a dám na plech vyložený pečícím papírem. Nechám sušit až... více o Čokoládové hrudky IV.

Obrácený makový jablečník

Obrácený makový jablečník

Žloutky vymícháme s 300 g cukru, přidáme olej, vodu, mouku, prášek do pečiva a sníh. Zvlášť promícháme mák se 150 g cukru, k této směsi přidáme 1/3... více o Obrácený makový jablečník

Pěnové rohlíčky oříškové nebo kokosové

Pěnové rohlíčky oříškové nebo kokosové

Bílky a cukr ušleháme ve vodní lázni na tuhý sníh. Když hmota drží pevně tvar, vyjmeme z horké vody a vložíme do dřezu se studenou vodou. Mírně... více o Pěnové rohlíčky oříškové nebo kokosové

Jídlo z papíru

Jídlo z papíru

Maso a houby nakrájíme na kousky, cibule a rajčata na tenká kolečka. Všechny ingredience smícháme opatrně a ponecháme v lednici alespoň 24 hodin. Pak... více o Jídlo z papíru

Tvarožník III.

Tvarožník III.

Všechny suroviny smícháme a rozetřeme do koláčové formy vyložené pečícím papírem. Poklademe kousky libovolného ovoce (mohou být i banány, ale... více o Tvarožník III.

Kokosové krémové řezy

Kokosové krémové řezy

Těsto: vejce s cukrem ušleháme do pěny a vmícháme prosátou mouku. Nalejeme na plech s vyšším okrajem vyložený pečícím papírem a upečeme jako každé... více o Kokosové krémové řezy

Sloní slzy

Sloní slzy

Z bílků uděláme sníh a všechny suroviny smícháme. Rozetřeme na vymazaný a vysypaný papír na pečení na velký plech. Upečený plát v půlce přeložíme přes... více o Sloní slzy

30 minut
Lístkoví šneci se sýrem

Lístkoví šneci se sýrem

Listové těsto na tenko rozválíme, potřeme kečupem a posypeme směsí sýrů se salámem, směs můžeme ještě dosolit. Pořádně přimáčkneme do těsta a sbalíme... více o Lístkoví šneci se sýrem

45 minut
Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

Poznámka úvodem. Tento recept potřebuje rozpálenou troubu na maximum a protože je velmi rychlý, vyplatí se roládu péct po nějakém mase, aby se... více o Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

Medovnik VII.

Medovnik VII.

Přísady na těsto vyválet na co nejslabší placky, mělo by jich být 8, ale většinou se povedly jen 4. Hrozně špatně se sundavají z plechu, doporučuji... více o Medovnik VII.

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Poslední sledované recepty

61
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
58
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
56
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
47
Jednoduché tvarohové šátečky (závin) s marmeládou
Jednoduché tvarohové…
38
Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
Těstovinový salát se…

Zajímavé články

Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako umělecká díla. Australanka s nimi sklízí úspěch po celém světě
Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako…
Chalupářské recepty: Užijte si všechny chutě, které léto nabízí
Chalupářské recepty: Užijte si všechny chutě,…
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás prozradí vaše oblíbená ledová káva?
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás…
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty, které využijete celé léto
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty,…
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
AHA.cz Arichteva poodhalila důvod rozpadu 3v1: Jinak to nešlo

Arichteva poodhalila důvod rozpadu 3v1: Jinak to nešlo

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Ženy.cz Ani příliš huňaté, ani tenké: Jak na správné obočí, které bude ladit s vaší tváří?

Ani příliš huňaté, ani tenké: Jak na správné obočí, které bude ladit s vaší tváří?

Blesk.cz Smutný pohled na vilu Josefa Abrháma: Chátrá a pustne! Kdo ji zdědil?

Smutný pohled na vilu Josefa Abrháma: Chátrá a pustne! Kdo ji zdědil?

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Nedávno navštívené recepty:

Čočka po orientálsku Bigos Vepřové Kung - Pao
Rizoto z mletého masa Zapečené vepřové masíčko se sýrem Italská pohanka
Boží milosti ze smetany Pařeznická bramboračka Mrkvové řezy s ananasem
Dýňová bábovka - dvoubarevná Kuře na žampionech Sladký zeleninový salát z paprik, rajčat a okurek

Další doporučené ingredience:

Palmarín Pampeliška Pampeliškové kořeny Panák Pancetta
Panenský olivový olej Pangasius Panýr Papája Papardelle
Papírové formičky Papírové košíčky Papričky chipotle Papričky jalapeno Papričky peperoncini
Paprika Paprika - bílá Paprika - sladká Paprika - žlutá Papriková klobása
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Papír na pečení
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact