• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Papír na pečení

Papír na pečení

Podobné ingredience

  • Červený papír
  • Clara - sladidlo na pečení
  • Koření na vepřovou pečeni
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Šťavnatý jablečník

Šťavnatý jablečník

Vejce vyšleháme s moučkovým cukrem do pěny. Za stálého míchání přidáváme rozpuštěné máslo a smetanu ke šlehání. Prosátou mouku smícháme s kypřícím... více o Šťavnatý jablečník

180 minut
Banoffee irský koláč

Banoffee irský koláč

**Krok 1: Zkaramelizujte kondenzované mléko** \\ Naplňte hrnec ze tří čtvrtin vodou a začněte vodu vařit. Jakmile se začne vařit, vložte uzavřenou... více o Banoffee irský koláč

Citronová roláda

Citronová roláda

Vejce a cukr ušleháme ve šlehači do pěny. Přidáme olej, citrónovou šťávu a polohrubou mouku a promícháme. Plech vyložíme papírem na pečení a těsto na... více o Citronová roláda

Toastová bomba

Toastová bomba

Vyšší plech vyložíme papírem na pečení. Těsně vedle sebe naskládáme krajíčky chleba, nebo veky. V míse smícháme smetanu, vejce, sýr, najemno... více o Toastová bomba

Čokoládové hrudky IV.

Čokoládové hrudky IV.

Rozinky namočím do rumu, aby dostaly dobrou chuť. Oříšky vlašské nasekám nožem na kousky a dám na plech vyložený pečícím papírem. Nechám sušit až... více o Čokoládové hrudky IV.

Obrácený makový jablečník

Obrácený makový jablečník

Žloutky vymícháme s 300 g cukru, přidáme olej, vodu, mouku, prášek do pečiva a sníh. Zvlášť promícháme mák se 150 g cukru, k této směsi přidáme 1/3... více o Obrácený makový jablečník

Pěnové rohlíčky oříškové nebo kokosové

Pěnové rohlíčky oříškové nebo kokosové

Bílky a cukr ušleháme ve vodní lázni na tuhý sníh. Když hmota drží pevně tvar, vyjmeme z horké vody a vložíme do dřezu se studenou vodou. Mírně... více o Pěnové rohlíčky oříškové nebo kokosové

Jídlo z papíru

Jídlo z papíru

Maso a houby nakrájíme na kousky, cibule a rajčata na tenká kolečka. Všechny ingredience smícháme opatrně a ponecháme v lednici alespoň 24 hodin. Pak... více o Jídlo z papíru

Tvarožník III.

Tvarožník III.

Všechny suroviny smícháme a rozetřeme do koláčové formy vyložené pečícím papírem. Poklademe kousky libovolného ovoce (mohou být i banány, ale... více o Tvarožník III.

Kokosové krémové řezy

Kokosové krémové řezy

Těsto: vejce s cukrem ušleháme do pěny a vmícháme prosátou mouku. Nalejeme na plech s vyšším okrajem vyložený pečícím papírem a upečeme jako každé... více o Kokosové krémové řezy

Sloní slzy

Sloní slzy

Z bílků uděláme sníh a všechny suroviny smícháme. Rozetřeme na vymazaný a vysypaný papír na pečení na velký plech. Upečený plát v půlce přeložíme přes... více o Sloní slzy

30 minut
Lístkoví šneci se sýrem

Lístkoví šneci se sýrem

Listové těsto na tenko rozválíme, potřeme kečupem a posypeme směsí sýrů se salámem, směs můžeme ještě dosolit. Pořádně přimáčkneme do těsta a sbalíme... více o Lístkoví šneci se sýrem

45 minut
Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

Poznámka úvodem. Tento recept potřebuje rozpálenou troubu na maximum a protože je velmi rychlý, vyplatí se roládu péct po nějakém mase, aby se... více o Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

Medovnik VII.

Medovnik VII.

Přísady na těsto vyválet na co nejslabší placky, mělo by jich být 8, ale většinou se povedly jen 4. Hrozně špatně se sundavají z plechu, doporučuji... více o Medovnik VII.

Doporučujeme

20 minut
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí

Křupavé hovězí nudličky s brokolicí

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

Poslední sledované recepty

309
Dýňová tortila
Dýňová tortila
192
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
146
Hrachová pomazánka (falešný hummus), základní recept
Hrachová pomazánka …
118
Máslové řízky
Máslové řízky
88
Svíčková z kuřete
Svíčková z kuřete

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými ušetříte a hlavně si pochutnáte jako v restauraci
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými…
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se sladkým uměním, které potěší každého milovníka literatury
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se…
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a 90. let, v nichž se zpívá o jídle nebo pití?
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a…
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
AHA.cz Něrgešová přišla o velkou část mozku: Já mám strašnej strach

Něrgešová přišla o velkou část mozku: Já mám strašnej strach

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Ženy.cz Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Blesk.cz Robbie Wiliams v Praze: Vyrazil dech Gondíkové i Absolonové

Robbie Wiliams v Praze: Vyrazil dech Gondíkové i Absolonové

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

Nedávno navštívené recepty:

Slepice na smetaně Pomazánka z cizrny Vynikající tvarohové lívance
Sýrová pomazánka s česnekem III. Domácí chléb VI. Zapečená krkovička se slaninou a sýrem
Cookies z ovesných vloček Bloody Mary II. Quinoa se zeleninou
Šneci nejen s tvarohem Květák s mletým masem po boloňsku Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Další doporučené ingredience:

Palmarín Pampeliška Pampeliškové kořeny Panák Pancetta
Panenský olivový olej Pangasius Panýr Papája Papardelle
Papírové formičky Papírové košíčky Papričky chipotle Papričky jalapeno Papričky peperoncini
Paprika Paprika - bílá Paprika - sladká Paprika - žlutá Papriková klobása
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Papír na pečení
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact