• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pálivá paprika

Pálivá paprika

Podobné ingredience

  • Červená paprika
  • červená paprika sterilizovaná
  • červená paprika sterilovaná
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Hovězí perkelt s galuškami

Hovězí perkelt s galuškami

Na sádle Brick orestujeme cibuli dozlatova, přidáme sladkou a pálivou papriku a zalijeme vodou. Do vody dáme maso, osolíme, opepříme a okmínujeme.... více o Hovězí perkelt s galuškami

Americký hamburger

Americký hamburger

Nachystáme směs masa z ingrediencí. Vedle v misce si připravíme omáčku z hořčice, cibule nasekané na jemno, kečupu, kapky tabasca a pimienta. Nechcete... více o Americký hamburger

Pizza šup šup

Pizza šup šup

**Těsto:** Z trochy mléka, droždí, cukru a 2 lžic mouky uděláme kvásek. Po vyběhnutí kvásku přidáme smetanu, sůl, mouku, a podle hustoty těsta mléko.... více o Pizza šup šup

Zeleninové kari

Zeleninové kari

Sáčky s rýží vložíme do vroucí osolené vody a přidáme 1/2 polévkové lžíce kari koření. Vaříme dle návodu. Mezitím osmahneme cibuli, pokrájenou na... více o Zeleninové kari

Staropražská játra podle Vlasty Buriana

Staropražská játra podle Vlasty…

Játra nakrájíme na nudličky obalíme v mouce smíchané s paprikou a orestujeme na rozpáleném oleji. Přisypeme na kostičky pokrájenou cibuli a podusíme.... více o Staropražská játra podle Vlasty Buriana

Játrové ražniči

Játrové ražniči

Umytá játra a slaninu nakrájíme na kousky. Potom na špejli napichujeme střídavě játra, slaninu, cibuli na měsíčky a papriku. Do oleje přidáme sůl a... více o Játrové ražniči

30 minut
Buřtguláš rychlovka

Buřtguláš rychlovka

Na sádle osmažíme cibulku do zlatova, přidáme na kostičky nakrájené buřty, dvě lžičky sladké papriky, půl lžičky pálivé papriky (jak máme rádi ostré),... více o Buřtguláš rychlovka

Zapékaná mísa na způsob šunkafleků

Zapékaná mísa na způsob šunkafleků

Slaninu nakrájíme na drobné kostičky a dáme na pánev, poté, co pustí tuk, přidáme jednu na jemno nakrájenou cibulku. Až zesklovatí, přidáme na drobno... více o Zapékaná mísa na způsob šunkafleků

60 minut
Bártovo "ragú"

Bártovo "ragú"

V oleji rozpusť máslo, přidej drobně nasekanou cibuli a trochu orestuj. Přidej na kostky nakrájené maso s oloupanou a na kolečka nakrájenou klobásou a... více o Bártovo "ragú"

Bori-bori: kukuřičné karbanátky

Bori-bori: kukuřičné karbanátky

Mleté maso ochutíme solí, pepřem a paprikou (kdo jak má rád), přidáme 2 vejce, kukuřičné lupínky (můžeme rozdrtit) a strouhanky tolik, aby jsme... více o Bori-bori: kukuřičné karbanátky

30 minut
Smažené masové kuličky-Ča wan-c´

Smažené masové kuličky-Ča wan-c´

Všechny ingredience dobře promícháme a tvoříme malé kuličky, které obalíme v hladké mouce a smažíme v rozpáleném tuku zprudka, aby byly křupavé.... více o Smažené masové kuličky-Ča wan-c´

Tátova chuťovka

Tátova chuťovka

Na pánvičce na oleji osmažíme nakrájenou cibuli spolu s česnekem nakrájeným na kolečka do světle růžova. Přidáme červenou papriku, brambory, na... více o Tátova chuťovka

Kefta-arabské karbanátky

Kefta-arabské karbanátky

Vše smícháme, tvoříme malé karbanátky, které obalujeme v mouce a na mírném plameni smažíme. V Tunisku se podávají přelité omáčkou z rajčat (recept... více o Kefta-arabské karbanátky

Tuniská omáčka Shakshouka

Tuniská omáčka Shakshouka

Cibuli nakrájíme najemno, zpěníme na oleji, přidáme rozmačkaný česnek a protlak. Rajčata zalijeme horkou vodou a oloupeme slupku, nakrájíme na malé... více o Tuniská omáčka Shakshouka

Satanova kuřecí stehýnka

Satanova kuřecí stehýnka

Kuřecí stehýnka omyjeme a ostrým nožem vytvoříme několik zářezů v kůži, jež částečně zasahují i maso. Máslo a koření pečlivě promýcháme aby vznikla... více o Satanova kuřecí stehýnka

Mleté maso na lilku

Mleté maso na lilku

Ve větším hrnci dozlatova osmahneme na menším množství oleje cibulku, poté přidáme mleté maso, rozmělníme na drobné kousky. Než se maso zlehka osmahne... více o Mleté maso na lilku

Nakládaný Romadúr

Nakládaný Romadúr

Romadúr nastrouháme a utřeme s taveným sýrem. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a koření, dobře promícháme. Vložíme do sklenice, zalijeme pivem a... více o Nakládaný Romadúr

Cuketový guláš na pivu

Cuketový guláš na pivu

Cuketu oloupeme, vydlabeme semínka a nakrájíme na malé kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme na oleji do sklovata, zaprášíme sladkou a pálivou... více o Cuketový guláš na pivu

Fazole s mletým masem

Fazole s mletým masem

Smažíme najemno nakrájenou cibulku, přidáme první část česneku. Přidáme mleté maso, vaříme maso až do měka, přidáváme postupně oboje fazole, pak lečo,... více o Fazole s mletým masem

Kuřecí játra se smetanou

Kuřecí játra se smetanou

Jemně nakrájený česnek a cibuli necháme zpěnit na oliv. oleji. Přidáme očištěná a na nudličky nakrájená játra, prudce osmahneme, okořeníme špetkou... více o Kuřecí játra se smetanou

Smíchovský Maršflek

Smíchovský Maršflek

Nejdříve uvaříme těstoviny v osolené vodě. Můžeme je propláchnout vlažnou vodou. V míse je promíchame s 1-2 lžícemi rostlinného oleje a trochou soli.... více o Smíchovský Maršflek

Jednoduchá mrkvová pomazánka

Jednoduchá mrkvová pomazánka

Mrkve, sýr a vařené vejce nastrouháme na jemné nudličky a lehce vmíchám majolku nebo tatarku, aby se suroviny spojily a dochutíme solí a pálivou... více o Jednoduchá mrkvová pomazánka

Adonisova řecká kotopoulo

Adonisova řecká kotopoulo

Tip na začátek: Kdo nesežene Créme fraîche může si jej doma snadno vyrobit. Do jednoho kelímku šlehačky (min. 30% tuku) se přidají dvě lžíce podmáslí... více o Adonisova řecká kotopoulo

90 minut
Achillova řecká souzukakia

Achillova řecká souzukakia

Tip na začátek: Kdo nesežene Créme fraîche může si jej doma snadno vyrobit. Do jednoho kelímku šlehačky (min. 30% tuku) se přidají dvě lžíce podmáslí... více o Achillova řecká souzukakia

Fazolový perkelt

Fazolový perkelt

Propláchnuté a předem namočené fazole zalijeme vodou tak, aby byly potopené. Uvaříme téměř doměkka, scedíme a vývar odložíme. Maso nakrájíme na kostky... více o Fazolový perkelt

Kapustový eintopf

Kapustový eintopf

Maso a cibuli pokrájíme jako na guláš, osmahneme, osolíme okmínujeme, poparikujeme a dusíme, když je skoro hotové, přidáme na kostičky nakrájené... více o Kapustový eintopf

Pljeskavica

Pljeskavica

Pro výrobu potřebujete mleté skopové a hovězí maso zhruba půl na půl, není to podstatné a každý si recept upravuje podle chuti. Maso smíchejte s... více o Pljeskavica

Skopový pilav

Skopový pilav

Rýži dvakrát propereme ve studené vodě a necháme 8 hodin namočit. Nasypeme do hrnce koření, přidáme scezenou rýži a zalijeme vodou cca 2 cm přes... více o Skopový pilav

Ementálová pomazánka

Ementálová pomazánka

Sýr a vejce nastrouháme na jemno, přidáme ostatní suroviny a promícháme. Lépe chutná druhý den.... více o Ementálová pomazánka

Hořící kuře Attila

Hořící kuře Attila

Na sádle orestujeme cibuli, přidáme na kousky nakrájené vykostěné kuře, zasypeme paprikou, osolíme, podlijeme vývarem. Přidáme nakrájené papriky a... více o Hořící kuře Attila

Rychlovka IV.

Rychlovka IV.

Vejce, na kostičky nakrájenou anglickou slaninu a nastrouhaný eidam smícháme, přidáme muškátový oříšek, sůl a dle chuti i jiné koření. (Já jiné koření... více o Rychlovka IV.

Jambalája

Jambalája

Na oleji opečeme stehna po všech stranách (cca 7 minut). Vyndáme je na talíř, osolíme a opepříme. Do tuku po kuřatech přidáme - na drobno nakrájenou... více o Jambalája

Tousty z dýně

Tousty z dýně

Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na sádle dorůžova. Dýni nastrouhanou na hrubém struhadle, utřený česnek a ostatní přísady přidáme k cibuli a... více o Tousty z dýně

Cizrna na italský způsob

Cizrna na italský způsob

Cizrnu necháme namočenou 8 - 12 hodin (do vody muzeme přidt jedlou sodu, asi půl lžičky na 0,5 l vody). Pak vodu slijeme, cizrnu propláchneme a v nove... více o Cizrna na italský způsob

Kuře Soptík II.

Kuře Soptík II.

Všechny suroviny smícháme a do vzniklé směsi naložíme kuřecí stehna. Necháme uležet do druhého dne. Potom pečeme zakryté asi 30 minut. Občas potíráme... více o Kuře Soptík II.

Africké špízy

Africké špízy

Hovězí maso nakrájíme na kousky. Rozmašírujeme arašídy (v hmoždíři nebo v mixéru). Rozdrobíme 2 kostky maggi a smícháme s arašídy a troškou soli,... více o Africké špízy

Vepřové kotlety v leču

Vepřové kotlety v leču

Kotlety nažízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme mletou paprikou a opečeme po obou stranách na tuku. Kotlety vyjmeme a na tuku osmahneme na... více o Vepřové kotlety v leču

Hrachový krém s pečenými bramborovými krutonky

Hrachový krém s pečenými bramborovými…

Předem namočený hrách propláchenme a dáme vařit do 1 litru neosolené vody. Mírně okořeníme majoránkou. Až je hrách téměř měkký, vodu osolíme a jemně... více o Hrachový krém s pečenými bramborovými krutonky

Toast andaluského rybáře

Toast andaluského rybáře

Tvaroh vymícháme s máslem, přidáme rozmačkané olejovky i s olejem, jemně nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme, přidáme papriku, rozšleháme. Vejce... více o Toast andaluského rybáře

Cukety se špagetami po ďábelsku

Cukety se špagetami po ďábelsku

Omyté cukety nastrouháme na hrubém struhadle, vodu vymačkáme, cibuli, česnek nakrájíme na plátky a osmahneme na oleji do sklovita. Přidáme rajský... více o Cukety se špagetami po ďábelsku

Vepřové nudličky v hooodně pálivé omáčce

Vepřové nudličky v hooodně pálivé…

Na olivovém oleji zpěníme cibuli nakrájenou na kroužky (nešetřím s ní) a přidáme na nudličky nakrájené vepřové maso, osmahneme a zasypeme sladkou... více o Vepřové nudličky v hooodně pálivé omáčce

30 minut
Kapr ala Monika

Kapr ala Monika

1/2 kapra nejprve pořádně očistíme a necháme na kůži. Zalijeme jej šťávou z 1 citronu a nasolíme. Necháme odležet 30 minut v chladu. Potom jej obalíme... více o Kapr ala Monika

Gulášová polévka II.

Gulášová polévka II.

Maso nakrájíme na kostky, opražíme na cibuli, osolíme, okořeníme a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme na půlměsíčky nakrájané brambory, papriku,... více o Gulášová polévka II.

Játra pana Buriana

Játra pana Buriana

Játra nakrájíme na proužky, obalíme v mouce smíchané s paprikou a prudce osmahneme. Přidáme cibuli nakrájenou na větší kostičky a dusíme. Nakonec... více o Játra pana Buriana

15 minut
Salát jako hlavní jídlo

Salát jako hlavní jídlo

Zeleninu, šunku a sýr nákrájíme do mísy, posypeme oregánem, posolíme alpskou bylinkovou solí, pokapeme olivovým olejem a octem balsamico (tím nešetřím... více o Salát jako hlavní jídlo

Opilé makrely

Opilé makrely

Makrely zbavené ploutví a vnitřností umyjeme, usušíme, posypeme pepřem, solí, pokapeme citrónem a necháme chvíli odležet. Mezitím na másle do růžova... více o Opilé makrely

Ožralé makrely

Ožralé makrely

Mražené makrely rozmrazíme v osolené vodě a důkladně omyjeme a odstraníme nečistoty (vykucháme). Namícháme si kořenící směs podle chuti a přidáme sůl... více o Ožralé makrely

Zapečené brambory - co dům dal

Zapečené brambory - co dům dal

Na dno pekáčku nakapeme olivový olej, další patro bude cibule nakrájená na kolečka, další patro zelí (neždímám ho, aby se vytvořila šťávička), další... více o Zapečené brambory - co dům dal

Kuřecí prsa se žampiony II.

Kuřecí prsa se žampiony II.

Kuřecí prsa naložíme do marinády, kterou jsme si připravili z pálivé papriky, grilovacího koření na kuře a oleje. Necháme nejlépe přes noc odležet.... více o Kuřecí prsa se žampiony II.

Maggi – prima nápady

Maggi – prima nápady

Do masové směsi zapracujeme všechny ingredience, cibuli nastrouháme na umělohmnotném struhadle. Ze směsi tvoříme hranolky rukama namočenýma ve studené... více o Maggi – prima nápady

  • Předchozí stránka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 6
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

68
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
60
Koprová omáčka v netradičním pojetí
Koprová omáčka v…
57
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy
52
Ledové matcha latté
Ledové matcha latté
49
Dim Sum knedlíčky
Dim Sum knedlíčky

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 9. 5. 2025: Komu se konečně začne dařit a kdo by měl poslouchat svou intuici?

Denní horoskop na pátek 9. 5. 2025: Komu se konečně začne dařit a kdo by měl poslouchat svou intuici?

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Rodinné tajemství Veroniky Arichtevy: Táta (†71) dělal slavné bijáky s Menzelem

Rodinné tajemství Veroniky Arichtevy: Táta (†71) dělal slavné bijáky s Menzelem

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 10.–11. 5. 2025: Kdo si srovná myšlenky a na koho čeká dobrodružství?

Horoskop na víkend 10.–11. 5. 2025: Kdo si srovná myšlenky a na koho čeká dobrodružství?

Nedávno navštívené recepty:

Horácké knedlíky Filé po cikánsku Flamendr
Vepřové plátky se sýrem Brokolicový krém Velikonoční sekanina
Švestkový koláč V. Vepřové maso v alobalu Pečený Pangasius
Hroznové smoothie Drůbeží výpečky Čočková polévka ze zbylé čočky II.

Další doporučené ingredience:

Ovocný chlebíček Ovocný jogurt ovocný kompot Ovocný likér Ovocný ocet
Ovocný sirup Oyster omáčka Palačinky Pálava Pálenka
Pálivé klobásy Palmarín Pampeliška Pampeliškové kořeny Panák
Pancetta Panenský olivový olej Pangasius Panýr Papája
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Pálivá paprika
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact