• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Ovocný sirup

Ovocný sirup

Podobné ingredience

  • Agávový sirup
  • Barmanský sirup
  • Citronový sirup
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

10 minut
Malinovo-vanilkový bluess

Malinovo-vanilkový bluess

Oba dva pudinky uvaříme, ale místo cukru přidáme ovocný sirup. Připravíme si tři vyšší sklenice. Několik piškotů (3 na porci) dáme na spod sklenice.... více o Malinovo-vanilkový bluess

5 minut
Citrusový pozdrav

Citrusový pozdrav

Všechny ingredience kromě plátku limetky, cukru a sirupu smícháme. Sklenici (ze vnitř) potřeme ovocným sirupem a potom potřenou část posypeme cukrem... více o Citrusový pozdrav

Jahodový dort - krémový

Jahodový dort - krémový

Smícháním všech ingrediencí utvoříme těsto, které vlijeme do vymazané a vysypané dortové formy (22 cm) a dáme péct do předehřáté trouby (cca 15 minut)... více o Jahodový dort - krémový

Vločkový trhanec

Vločkový trhanec

Vločky zalijeme vroucí vodou a vroucím mlékem a necháme hodinu bobtnat. Pak vmícháme žloutky, cukr, strouhanku, máslo a nakonec tuhý sníh z bílků.... více o Vločkový trhanec

Kunín dezert

Kunín dezert

Z mouky, cukru, žloutků ,oleje, kypř.prášku a vody připravíme těsto do kterého lehce vmícháme sníh z bílků. Upečeme na hlubokém plechu piškot. Doba... více o Kunín dezert

Pomerančový flip

Pomerančový flip

Do šejkru vložíme led, potom ostatní přísady a rychle, ale krátce protřeseme a procedíme do dvou flipových sklenic. Ihned podáváme.... více o Pomerančový flip

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

Poslední sledované recepty

53
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
33
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
32
Fazole (nejen) se slaninou
Fazole (nejen) se…
21
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Bílá ruší vystoupení s Bohdalovou: Skolila ji nemoc!

Bílá ruší vystoupení s Bohdalovou: Skolila ji nemoc!

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Nedávno navštívené recepty:

Smažený kapr Smažená brokolice Šťáva z černého rybízu II.
Litá bublanina Cibulová šťávička proti kašli Těstoviny s brokolicí a kuřecím masem
Maďarská rybí polévka Brokolicovo-bramborové placičky Pikantní dýňová polévka HOKAIDO se zázvorem
Steak s vepřové panenky s bramborem Jablečňáky s perníkem podle Ládi Hrušky (knedlíky) Valentýnský řez

Další doporučené ingredience:

Ovocná dřeň Ovocná šťáva Ovocný cukr Ovocný čaj Ovocný džem
Ovocný chlebíček Ovocný jogurt ovocný kompot Ovocný likér Ovocný ocet
Oyster omáčka Palačinky Pálava Pálenka Pálivá paprika
Pálivé klobásy Palmarín Pampeliška Pampeliškové kořeny Panák
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Ovocný sirup
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact