Med a cukr dejte do kastrůlku a za stálého míchání zahřívejte do úplného rozpuštění, pak částečně zchlaďte a postupně vmíchejte ingredience v pořadí...
více o Basilejské laskominy
Vyjmout 5-10 minut před koncem pečení. Postup: program 3 (francouzský), velikost střední, kůrka světlá.
**Zdroj:** www.sweb.cz/hafca.h...
více o Panetone
Vejce, sůl, cukr a vanilkový cukr šlehejte do pěny, dokud se cukr nerozpustí. Pak vmíchejte rum.
Škrob, prášek do pečiva a koření promíchejte a spolu...
více o Norimberské perníčky
Na kvásek rozpustíme ve vlažném mléce rozdrobené droždí a 1 lžičku cukru. Přikryté necháme asi 10 minut kynout. Do mísy dáme mouku, 180 g másla, sůl,...
více o Klasická vánoční štóla
Nadrobno usekáme oranžát. Z bílků ušleháme tuhý sníh z bílků, do kterého přisypáváme moučkový a vanilkový cukr. Vmícháme také mandlovou příchuť,...
více o Kokosové makronky