• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Obilné klíčky

Obilné klíčky

Podobné ingredience

  • Fazolové klíčky
  • Klíčky
  • Klíčky řeřichy
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Nádivka s uzeným masem a obilnými klíčky

Nádivka s uzeným masem a obilnými…

Uzené maso povaříme, pokrájíme na kostičky. Rohlíky pokrájíme na kostičky, přelijeme mlékem rozmíchaným se žloutky. Do mísy k rohlíkům přidáme maso,... více o Nádivka s uzeným masem a obilnými klíčky

Chléb na neděli

Chléb na neděli

Do pekárny dáme ingredience v klasickém pořadí: tekutiny, mouka, droždí. Pečeme na základním programu 3 hod. 50 min. střední kůrka. Je opravdu výborný... více o Chléb na neděli

Borůvkové muffinky

Borůvkové muffinky

Smícháme zvlášť sypké suroviny: mouku, ořechy, vločky, sůl, sodu, vanilkový cukr. Zvlášť smícháme tekuté suroviny: podmáslí, med, bílky. Pak spojíme... více o Borůvkové muffinky

Celozrnný chleba hrnkový

Celozrnný chleba hrnkový

Klasická příprava, semínka dávám hned. Program celozrnné pečivo, velikost střední.... více o Celozrnný chleba hrnkový

Jogurtový chléb

Jogurtový chléb

Ingredience (kromě semínek) vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Základní, velikost bochníku malá, barva kůrky světlá. Po zvukovém... více o Jogurtový chléb

45 minut
Grahamky

Grahamky

Vypracujeme těsto jako na buchty a bez kynutí tvoříme lžičkou bochánky na vymaštěný plech. Ihned pečeme v hodně vyhřáté troubě cca 20 min.... více o Grahamky

Rybí frikadelky

Rybí frikadelky

Maso vykostíme a stáhneme kůži. Housky namočíme ve smetaně a pomeleme spolu s lososem a rybím masem. Vmícháme hořčici, sůl a dohustíme obilnými klíčky... více o Rybí frikadelky

Doporučujeme

35 minut
Těstovinový salát z grilu

Těstovinový salát z grilu

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

Poslední sledované recepty

179
Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)
Vegetariánské karbanátky…
130
Fazole (nejen) se slaninou
Fazole (nejen) se…
84
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem
Chřest s křupavou…
67
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
51
Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky s vejcem

Zajímavé články

Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend ideálním dezertem do vedra
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend…
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je ještě můžete natrhat
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je…
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a osvědčený postup!
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a…
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
AHA.cz Krutá zpráva pro Václava Vydru... po 40 letech

Krutá zpráva pro Václava Vydru... po 40 letech

Mimibazar Oblíbené evropské destinace: Připravte se na nová pravidla

Oblíbené evropské destinace: Připravte se na nová pravidla

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Módní souboj z Varů: Které hvězdy se utkaly ve výběru nejkrásnějších šatů?

Módní souboj z Varů: Které hvězdy se utkaly ve výběru nejkrásnějších šatů?

Ženy.cz Vytvořte si chytrý letní šatník

Vytvořte si chytrý letní šatník

Blesk.cz Eva Decastelo zaujala: Speciální zákrok!

Eva Decastelo zaujala: Speciální zákrok!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Nejlepší léčivé rituály pro každé znamení zvěrokruhu. Co pomůže právě vám?

Nejlepší léčivé rituály pro každé znamení zvěrokruhu. Co pomůže právě vám?

Nedávno navštívené recepty:

Dušený špenát Pórková pomazánka Jablková bábovka s ořechy.
Meteník Jemné kuřecí závitky Pečená rýže
Jogurtový chléb pro domácí pekárnu Bavorský knedlík Zapečená (nejen) krůtí játra
Papriky plněné sýrovou nádivkou Topinky se sýrem, šunkou a vejcem Vydatná česnečka z uzených žeber

Další doporučené ingredience:

Nudle široké špenátové Nudlové drobení Nugát Nugátové bonbony Nugeta
Nuoc mam Nutela Nutella Nůž Obilná pasta
Ocet Ochucená majonéza Okon Okoun Okra
Okraje buchty Okurka Okurka červená Okurka salátová Okurkový salát
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Obilné klíčky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact