• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Nové koření

Nové koření

Podobné ingredience

  • Almette křenové
  • Bio atlantské koření
  • Brambory nové
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

40 minut
Kapustová polévka s klobásou

Kapustová polévka s klobásou

Kapustu nakrájejte na 1cm proužky, brambory a mrkev na kostky, cibuli nasekejte najemno. Na 2 lžících másla nechte zesklovatět cibuli a rozvonět... více o Kapustová polévka s klobásou

45 minut
Naložené sýry

Naložené sýry

Sýry a cibuli nakrájíme na kostky, které jsou malé asi 2 až 4 cm. Smícháme s kořením a bylinkami a necháme odležet. Mezi tím dáme smíchané oleje... více o Naložené sýry

180 minut
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou

Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou

Hovězí jazyk přiveďte k varu a seberte pěnu ze sražených bílkovin. Stáhněte plamen a přidejte očištěnou zeleninu a koření. Vařte do změknutí. V... více o Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou

60 minut
Krupičná polévka se zeleninou

Krupičná polévka se zeleninou

Kuřecí skelet dejte do hrnce a zalijte asi třemi litry studené vody. Přidejte cibuli, česnek, sůl a koření a přiveďte k varu. Vařte odklopené 50 minut... více o Krupičná polévka se zeleninou

Kyselica (zelňačka) s čabajkou

Kyselica (zelňačka) s čabajkou

Na rozpuštěném sádle osmažíme jemně pokrájenou cibuli se slaninou dosklovata. Ke konci také přidáme osmažit i na kolečka pokrájenou čabajku. Zaprášíme... více o Kyselica (zelňačka) s čabajkou

20 minut
Krupicová kaše s jablky

Krupicová kaše s jablky

Jablka očistěte a nakrájejte na malé kostičky. Promíchejte s citronovou šťávou, kořením a třtinovým cukrem. Polovinu mléka smíchejte s krupicí a... více o Krupicová kaše s jablky

45 minut
Hovězí vývar

Hovězí vývar

Maso zprudka opečte spolu s kořenovou zeleninou v troubě při 200 aC. Opláchněte od přebytečné bílkoviny a v hrnci zalijte vodou. Přidejte pórek, rajče... více o Hovězí vývar

120 minut
Zeleninový vývar

Zeleninový vývar

Kořenovou zeleninu nastrouhejte nahrubo, osolte a opepřete, zakápněte olejem a dejte péct do předem rozehřáté trouby na 180 aC, asi 30 minut. V hrnci... více o Zeleninový vývar

360 minut
Slepičí vývar F.O.O.D.

Slepičí vývar F.O.O.D.

Naporcovanou slepici zprudka opečte spolu s kořenovou zeleninou v předem rozehřáté troubě na 200 °C, asi 30 minut. Poté maso a zeleninu opláchněte od... více o Slepičí vývar F.O.O.D.

260 minut
Uzený vývar

Uzený vývar

Uzená žebra zalijte vodou a přiveďte k varu. Po 5 minutách je sceďte a přilijte novou vodu. Přidejte mrkev, cibuli, česnek, petrželku a koření a... více o Uzený vývar

60 minut
Jelení steak se zelím a uzenou křenovou omáčkou

Jelení steak se zelím a uzenou…

Zeleninu na vývar očistěte a nakrájejte na větší kousky. Opečte ji na oleji ve větším hrnci, přidejte kuřecí křídla a skelety, bobkový list, jalovec,... více o Jelení steak se zelím a uzenou křenovou omáčkou

65 minut
Ukrajinský boršč

Ukrajinský boršč

Maso zalijte vodou, přidejte koření, přiveďte k varu, snižte teplotu a zvolna vařte. Lžící průběžně sbírejte pěnu. Po 30 minutách přidejte na kostičky... více o Ukrajinský boršč

160 minut
Česnečka s hovězím

Česnečka s hovězím

Maso zalijte asi 2,5 l vody. Přidejte jednu očištěnou mrkev, celer, petržel, částečně nakrojenou celou cibuli, koření a lžičku soli. Přiveďte k varu.... více o Česnečka s hovězím

200 minut
Kližka se zeleninou

Kližka se zeleninou

Kvalitní kližka je voňavá, od pohledu šťavnatá, jemně prorostlá šlachami.Maso ohebným, nejlépe filetovacím nožem, zbavte přebytečného tuku a blan.... více o Kližka se zeleninou

45 minut
Kapr načerno

Kapr načerno

Na másle orestujte nastrouhanou kořenovou zeleninu a nasekanou cibuli. Přidejte koření, kolečka citronu a kůru, ocet a nechte odpařit. Zasypte cukrem,... více o Kapr načerno

45 minut
Rychlá rybí polévka

Rychlá rybí polévka

1. Naporcujte kapra. Z hlavy odstraňte žábry pomocí kuchyňských nůžek. 2. Kapří hlavu a skelet přendejte spolu s očištěnou a na menší kousky nakájenou... více o Rychlá rybí polévka

45 minut
Polévka ze pstruha

Polévka ze pstruha

Hlavy a odřezky pstruhů i s kořením zalijte 1 litrem vody a 15 minut povařte. Na másle orestujte nasekanou cibuli a nakrájenou kořenovou zeleninu, pak... více o Polévka ze pstruha

90 minut
Polévka s uzenými žebry a kroupami

Polévka s uzenými žebry a kroupami

Kroupy den předem namočte do vody. Nasekaná žebra vložte do kastrolu, zalijte vodou a přiveďte k varu. 10 minut vařte, poté slijte, dolijte vodou a... více o Polévka s uzenými žebry a kroupami

120 minut
Kachna s rozinkovým zelím

Kachna s rozinkovým zelím

Nakrájejte na kousky slaninu, nasekejte cibuli a v pekáči obojí orestujte dozlatova. Vložte osolenou a opepřenou kachnu, přidejte koření a přiklopte... více o Kachna s rozinkovým zelím

Kančí guláš - staročeský

Kančí guláš - staročeský

Nejprve si svaříme cca 20 minut nálev na naložení masa z vody a koření. Po uvaření nálev osolíme a necháme vychladnout. Poté do něj maso celé ponoříme... více o Kančí guláš - staročeský

30 minut
Jihočeská kulajda od maminky

Jihočeská kulajda od maminky

Začneme tím, že si oloupeme a nakrájíme brambory na kostky. Omyté vložíme do hrnce, který do poloviny naplníme vodou. Dáme na plotnu na nejvyšší... více o Jihočeská kulajda od maminky

Máčáky hradeckého ukrutníka

Máčáky hradeckého ukrutníka

Svaříme si asi 17% solný lák. Jeden litr vody svaříme se 170 gramy soli, v našem případě dvojnásobné množství. Do solného roztoku přidáme pepř, nové... více o Máčáky hradeckého ukrutníka

100 minut
Domácí polévka "masožravka"

Domácí polévka "masožravka"

Tuto vynikající polévku bude milovat váš manžel (a pokud jste muž, pak si můžete tuto dobrůtku uvařit a podávat kamarádům na oběd u piva - Kamarádi... více o Domácí polévka "masožravka"

Nakládaný česnek - sterilovaný

Nakládaný česnek - sterilovaný

Množství surovin záleží na každém z nás a zrovna tak i to, jestli se rozhodneme udělat nakládaný česnek sladkokyselý nebo slaný. Já steriluji vždy v... více o Nakládaný česnek - sterilovaný

150 minut
Hovězí ptáčky s rýží

Hovězí ptáčky s rýží

Rýži dejte vařit podle návodu na obalu. Plátky masa naklepejte, osolte, opepřete a z jedné strany namažte plnotučnou hořčicí. Vložte 1/4 buřtu, 1/4... více o Hovězí ptáčky s rýží

60 minut
Jarní polévka s fazolemi

Jarní polévka s fazolemi

Velké purpurové fazole namočíme den předem. Druhý den slijeme a v čisté vodě uvaříme doměkka, vařím v papiňáku cca 30 minut. Na másle orestujeme... více o Jarní polévka s fazolemi

120 minut
Hovězí líčka na smetaně a houskový knedlík

Hovězí líčka na smetaně a houskový…

Na oleji osmahneme cibuli a česnek, cibuli středně. Přidáme líčka a smažíme, než se maso zatáhne, přidáme mrkev, petržel a celer nakrájené na větší... více o Hovězí líčka na smetaně a houskový knedlík

90 minut
Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka

Svíčková na smetaně podle Richarda…

Základem skvělé svíčkové omáčky je čerstvá zelenina, kterou použijeme ve značném množství, protože nám svíčkovou omáčku zároveň zahustí, chuť zůstane... více o Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka

Kuře pečené na halali

Kuře pečené na halali

Zeleninu ze sklenice nalijeme do cedníku a necháme dobře okapat a klidně ji i trochu vymačkáme a necháme si pouze trochu nálevu stranou na případné... více o Kuře pečené na halali

2 minut
Hohenwartské fazole s uzeným

Hohenwartské fazole s uzeným

Den předem namočené fazole uvaříme v papiňáku (asi 45 minut) v neosolené vodě s trojkořením, které máme v kovovém sítku. I s vývarem dáme do jiného... více o Hohenwartské fazole s uzeným

Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou

Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…

Papriky naplníme šlehanou sekanou (nepečený polotovar čerstvý nebo rozmražený) a dáme péct do předehřáté trouby na 180 dozlatova, občas otočíme.... více o Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou

45 minut
Baby svíčková

Baby svíčková

Vše nakrajet a dát do hrnce - nejvic mrkve a nejmíň celeru - množství dle potřeby. Pak přidat maso pokrájené na kostičky, koření a sůl. Je možné na... více o Baby svíčková

90 minut
Citronáda s rozmarýnem

Citronáda s rozmarýnem

V hrnci přivedeme k varu 500 ml vody, rozmarýn a nahrubo nadrcené nové koření (ideálně v sítku na koření). Až se začne voda vařit, sundáme z plotny a... více o Citronáda s rozmarýnem

60 minut
Mrkvový dort s hřebíčkem

Mrkvový dort s hřebíčkem

Kkorpus: - nastrouháme mrkev - smícháme se všemi ingrediencemi na korpus - vylijeme do kulaté (průměr 28 cm) vysypané formy a pečeme v předehřáté... více o Mrkvový dort s hřebíčkem

120 minut
Polévka z bílých fazolí s uzeným masem

Polévka z bílých fazolí s uzeným masem

Uzené kosti zalijeme 2 litry studené vody, přidáme 3 bobkové listy, 5 kuliček nového koření, 10 kuliček černého pepře, lžičku soli a necháme vařit, až... více o Polévka z bílých fazolí s uzeným masem

120 minut
Kančí se šípkovou omáčkou

Kančí se šípkovou omáčkou

Den předem si vytvoříme octové máslo. Na pánvi rozpustíme 150 g másla, pak přidáme 7 polévkovych lžic octa, nové koření, celý černý pepř a bobkový... více o Kančí se šípkovou omáčkou

Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce

Bezpřílohové pečené plněné papriky v…

Omyté papriky odstopkujeme a zbavíme semínek. Pak je naplníme směsí, kterou umícháme z vychladlé rýže, kterou jsme dle návodu na obalu uvařily ve... více o Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce

Rajská dle Ládi Hrušky

Rajská dle Ládi Hrušky

Nejprve si v hrnci na másle zpěníme nakrájenou cibulku. Až zesklovatí, přidáme šest lžiček cukru, pět kuliček nového koření, čtyři bobkové listy a... více o Rajská dle Ládi Hrušky

165 minut
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší

Dušená hovězí líčka na víně s…

Hovězí líčka očistěte, osolte a opepřete. V hrnci rozehřejte olej a opečte na něm líčka ze všech stran dohněda. Pak je vyjměte a dejte stranou. Do... více o Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší

120 minut
Kuřecí polévka s kroupami

Kuřecí polévka s kroupami

Skelet rozeberte na menší kusy. Přidejte koření a cibuli i se slupkou, zalijte asi 2 litry studené vody a na malém plameni nechte lehce probublávat ... více o Kuřecí polévka s kroupami

Utopenci dle Ládi Hrušky

Utopenci dle Ládi Hrušky

Každý buřt zvlášť, si rozkrojíme. Ne úplně, tak do tří čtvrtin. Dovnitř buřtu vetřeme hořčici a vložíme do něj pár kuliček pepře, bobkový list, okurku... více o Utopenci dle Ládi Hrušky

Nakládaný hermelín dle Ládi Hrušky

Nakládaný hermelín dle Ládi Hrušky

Jako první, si rozkrájíme kapii na opravdu malé kousky. Přidáme k ní sedm stroužků česneku a deset ostrých chilipapriček. Kápneme k tomu pár kapek... více o Nakládaný hermelín dle Ládi Hrušky

Opilá "Jamajka" marináda

Opilá "Jamajka" marináda

Z uvedených ingrediencí umícháme marinádu, která nám bude stačit na 1,20 - 1,50 kilogramů masa. Použít můžeme plátky krkovice, kotlety, libový bůček,... více o Opilá "Jamajka" marináda

30 minut
Utopenci ze slezské klobásy

Utopenci ze slezské klobásy

Do hrnce dáme vodu a ocet, cukr, přihodíme kuličky pepře a nového koření a dáme vařit. Mezitím si oloupáme cibuli a nakrájíme na kolečka. Pokud nám to... více o Utopenci ze slezské klobásy

Jednoduchá rajská polévka s paprikou

Jednoduchá rajská polévka s paprikou

Na másle krátce osmažíme drobně pokrájenou papriku s cibulí (nemusí být). Pak zaprášíme moukou, kterou necháme zpěnit, přidáme protlak a koření, vše... více o Jednoduchá rajská polévka s paprikou

120 minut
Bylinkovo-celerová líčka

Bylinkovo-celerová líčka

Cibule pokrájíme a osmažíme na tuku dosklovata. Přidáme na větší kostky pokrájená líčka a osmažíme je dozlatova, pak je osolíme a opeříme, přidáme... více o Bylinkovo-celerová líčka

120 minut
Líčka na zelenině

Líčka na zelenině

Na rozpáleném tuku osmažíme dosklovata cibuli, přidáme na větší kostky pokrájená líčka a smažíme dozlatova. Pak přisypeme na kostičky pokrájenou... více o Líčka na zelenině

Halali-smetanová omáčka po našem

Halali-smetanová omáčka po našem

Na rozpáleném oleji osmažíme pokrájenou cibuli dosklovata. Maso pokrájíme na plátky nebo kostky, opepříme a jen velmi málo osolíme. Maso přidáme k... více o Halali-smetanová omáčka po našem

30 minut
Půlnoční zelňačka

Půlnoční zelňačka

1. Ve větším hrnci nechte na sádle zezlátnout na drobno nasekanou cibuli. 2. Přidejte drcený kmín, přisypte mletou papriku a zaprašte hladkou moukou.... více o Půlnoční zelňačka

Nakládané fazolové lusky

Nakládané fazolové lusky

1. Z fazolek odkrojíme stopky a špičky, odstraníme nitě, dobře omyjeme a postupně vkládáme do vařící osolené a okyselené vody. 2. Vaříme do změknutí 5... více o Nakládané fazolové lusky

  • Předchozí stránka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 16
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

101
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
90
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
60
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy
57
Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky s vejcem
50
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Rodinné tajemství Veroniky Arichtevy: Táta (†71) dělal slavné bijáky s Menzelem

Rodinné tajemství Veroniky Arichtevy: Táta (†71) dělal slavné bijáky s Menzelem

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Nedávno navštívené recepty:

Africká lilková pomazánka Kakaový koláč s tvarohem Krabí těstovinový salát
Rychlá kuřecí roláda z řízků Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína Piškot s meruňkami a želatinou
Pravé řecké Pasticcio Jablečný piškot (korpus) Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí - rychle a chutně
Švestkové šátečky s povidly Kuře na bazalce Vanilkový krém z mikrovlnky

Další doporučené ingredience:

Netučný tvaroh Nit Niťovky Nízkotučná smetana Nízkotučný bio jogurt
Nízkotučný jogurt Nízkotučný měkký sýr Nízkotučný tvaroh Noky Nori
Nové koření mleté Nudle Nudle široké špenátové Nudlové drobení Nugát
Nugátové bonbony Nugeta Nuoc mam Nutela Nutella
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Nové koření
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact