• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Nové koření

Nové koření

Podobné ingredience

  • Almette křenové
  • Bio atlantské koření
  • Brambory nové
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Krakonošův guláš

Krakonošův guláš

Na másle osmahneme pokrájené maso a poté ho vyjmeme. Na výpeku orestujeme nakrájenou cibuli a pórek, vmícháme mletou papriku, rajský protlak, utřený... více o Krakonošův guláš

Kuřeč ala tetřev

Kuřeč ala tetřev

Pracovní postup: Z vína, vody, octa a koření svaříme lák. Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme, naložíme do vychladlého láku a necháme do druhého dne.... více o Kuřeč ala tetřev

salát ze slanečků

salát ze slanečků

Smíchat vše dohromady,nechat 2-3 dny v lednici uležet a během té doby ryby hlídat.,aby je nikdo neužíral.... více o salát ze slanečků

Rajská omáčka tak trochu jinak

Rajská omáčka tak trochu jinak

Do horkého vývaru dáme bobkový list,3 kuličky nového koření,trochu soli a hnědý cukr.Povaříme asi 10 minut.Potom v 1 dcl vody rozmícháme 3lžíce ovesné... více o Rajská omáčka tak trochu jinak

Jarní zeleninová polévka se špekovými knedlíčky

Jarní zeleninová polévka se špekovými…

Na oleji osmahneme cibuli a kořenovou zeleninu, zalijeme vodou, ochutíme solí, pepřem, novým kořením a vaříme do poloměkka. Než je zelenina úplně... více o Jarní zeleninová polévka se špekovými knedlíčky

Vepřové plátky na hořčici

Vepřové plátky na hořčici

Na oleji orestujeme cibuli, slaninu, nastrouhaný celer a vložíme osolené, na plátky nakrájené maso a opečeme. Podlijeme, přidáme hořčici, koření a... více o Vepřové plátky na hořčici

Uzený jazyk s křenovou omáčkou

Uzený jazyk s křenovou omáčkou

Jazyky očistíme a uvaříme s cibulí a kořením doměkka. Na oleji zpěníme mouku a rozmícháme s bujónem na hladkou jíšku, dochutíme solí, pepřem,... více o Uzený jazyk s křenovou omáčkou

aspik - základní recept

aspik - základní recept

Aspik: Sůl rozpustíme ve vodě, přidáme koření, nakrájenou cibuli, cukr, ocet a vše povaříme. Roztok vychladíme asi na 60°C a rozpustíme v něm želatinu... více o aspik - základní recept

Kyselka

Kyselka

Čerstvé na kostky nakrájené houby dáme vařit do osolené vody. Sušené předem namočené houby dáme vařit do osolené vody. Přidáme kmín a oloupané, na... více o Kyselka

45 minut
Svíčková omáčka

Svíčková omáčka

Cibulku nakrájíš na kostičky, osmahneš, přidáš zeleninu rovněž nakrájenou, koření a sůl, můžeš i trochu cukru. Osmahneš a podliješ horkou vodou, dusíš... více o Svíčková omáčka

30 minut
Cikánské rybí filé

Cikánské rybí filé

Cibuli, česnek jemně nakrájet, zpěnit na oleji. Přidat nakrájené okurky, lečo, koření a nakonec osolené filé, podlít vodou, dusit.... více o Cikánské rybí filé

150 minut
Svíčková na smetaně III.

Svíčková na smetaně III.

Pokrájíme kořenovou zeleninu, vložíme ji na rozpuštěný tuk, osmažíme a přidáme najemno nakrájenou cibuli. Omyté a osušené maso protáhneme proužky... více o Svíčková na smetaně III.

Medvědí tlapky - ořechy

Medvědí tlapky - ořechy

Odvážíme si kvalitní hladkou mouku, přidáme cukr a máslo nakrájené na kousky. Oříšky lze namlet nebo nastrouhat (podle zvyklostí). Dále přidáme dva... více o Medvědí tlapky - ořechy

60 minut
Vánoční rybí polévka

Vánoční rybí polévka

Do 1l vody vložíme rybí odřezky a koření,osolíme a uvaříme doměkka. Scedíme a rybí maso obereme. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme ji na másle a... více o Vánoční rybí polévka

Vepřové plátky na zelenině II.

Vepřové plátky na zelenině II.

Maso nakrájíme na plátky, opečeme na slanině s cibulkou a mírně podlijeme vodou. Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev s petrželí, koření, podle chuti... více o Vepřové plátky na zelenině II.

BAŽANTÍ PRSÍČKA S JEŘABINAMI

BAŽANTÍ PRSÍČKA S JEŘABINAMI

Očištěná bažantí prsíčka prošpikujeme dvěma třetinami nakrájené slaniny. Její zbytek nakrájíme na kostičky, přidáme k rozpuštěnému máslu, počkáme, až... více o BAŽANTÍ PRSÍČKA S JEŘABINAMI

BAŽANT PO ČESKU

BAŽANT PO ČESKU

Očištěného vykuchaného bažanta opálíme nad plamenem, omyjeme, protkneme polovinou slaniny a osolíme. Na sádle a másle osmáhneme zbylou slaninu s... více o BAŽANT PO ČESKU

Pravý ukrajinský boršč

Pravý ukrajinský boršč

Vkládáme zeleninu postupně podle jejich tvrdosti. V hrnci by mělo být tak 3/4 vývaru, aby se vešly všechny zbývající věci. Do studené vody vložíme na... více o Pravý ukrajinský boršč

75 minut
Chilli omáčka

Chilli omáčka

Všechnu zeleninu na hrubo nakrájíme, podusíme do měkka na části oleje, přidáme koření, ocet, cukr, zbylý olej a vaříme do zhoustnutí zhruba hodinu.... více o Chilli omáčka

90 minut
Kuřecí řízky s pórkem

Kuřecí řízky s pórkem

Řízky jemně naklepeme a na pánvi vytřené olejem opečeme. Osolíme, podlijeme vodou, přidáme koření a dusíme do měkka. Potom nové koření a bobkový list... více o Kuřecí řízky s pórkem

Božské koule

Božské koule

Maso podle chuti osolíme, opepříme, přidáme vejce, strouhanku, dětskou krupici, 1 posekanou cibuli a vše promícháme. Ze směsi utvoříme koule velikosti... více o Božské koule

20 minut
Utopenci V.

Utopenci V.

Špekáčky oloupeme a nakrájíme na kolečka. Cibuli oloupeme a nakrájíme na nudličky. Vše naskládáme do 3 l láhve (cibule, špekáčky, cibule...) a... více o Utopenci V.

Krocan (krůta) s játrovou nádivkou

Krocan (krůta) s játrovou nádivkou

Opláchnutého krocana osušte, osolte na povrchu i uvnitř a nechejte chvíli odležet. Žemle pokrájené na plátky pokapte smetanou a nechejte prosáknout.... více o Krocan (krůta) s játrovou nádivkou

30 minut
Sledi marinovaní

Sledi marinovaní

Vodu převaříme s octem, olejem a nakrájenou cibulí, přidáme sůl, pepř a nové koření, bobkový list, tymián a worchestrovou omáčku. Horkým odvarem... více o Sledi marinovaní

Rizoto s vepřovým masem ve vlastní šťávě

Rizoto s vepřovým masem ve vlastní…

1. cibulku osmažit do zlatova 2. na to dát konzervu 1x vepřové ve vlastní šťávě nebo mleté maso nebo točený salám nechat opéct 3. na to dát vypranou... více o Rizoto s vepřovým masem ve vlastní šťávě

Kabanosová polévka

Kabanosová polévka

Fazole propláchneme a zalijeme studenou vodou. Osolíme a necháme přes noc nabobtnat. Potom přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu, cibuli, rajče,... více o Kabanosová polévka

Italská Pastašuta (Pastasciuta)

Italská Pastašuta (Pastasciuta)

Maso na strojku umeleme a podusíme na cibulce zpěněné na oleji. Postupně přidáváme po trošce uvedené koření, zaprášíme moukou a podlijeme vodou.... více o Italská Pastašuta (Pastasciuta)

Česnekové vepřové

Česnekové vepřové

Maso uvaříme s 10-ti stroužky česneku, bobkovým listem a novým kořením. Ze zbytku (česnek + koření + 6 lžic vývaru) uděláme kašičku. Ještě teplé maso... více o Česnekové vepřové

Naložený Hermelín I.

Naložený Hermelín I.

Papriku, cibuli a koření lehce podusíme na oleji bez česneku. Směs necháme vychladnout. Hermelín, středně uleželý, rozkrojíme na plocho, jedenu... více o Naložený Hermelín I.

60 minut
Kořeněná bábovka

Kořeněná bábovka

Máslo, cukr a vejce utřeme do pěny (nejlépe v robotu). Do našlehané hmoty přidáme kakao, rum, oříšky, koření a mouku s práškem do pečiva střídavě s... více o Kořeněná bábovka

Domácí utopenci

Domácí utopenci

Všechny přísady na nálev 5 minut povaříme. Do vychladlého nálevu vmícháme kečup. Uzeninu a cibuli nakrájíme na kolečka, klademe střídavě do zavařovací... více o Domácí utopenci

Houbové kyselo II.

Houbové kyselo II.

- Šlehačku vylijeme do misky, přidáme lžíci kefíru a necháme v teple 2 dny zkysnout. - Do hrne dáme vodu, houby, pepř, nové koření, bobkový list a... více o Houbové kyselo II.

120 minut
Rybí pepřenky

Rybí pepřenky

Ryby vyfiletujeme, filety vypereme, hodně prosolíme (lépe je obalit je v soli) a uložíme do kameninové mísy. Necháme hodinu uležet při pokojové... více o Rybí pepřenky

Kuře Sandokan

Kuře Sandokan

Kuře rozporcujeme, osolíme. Šlehačku, zakysanou smetanu, prolisovaný česnek a nové koření promícháme a do hmoty dáme kuře na 24 hodín. Na vymaštěný... více o Kuře Sandokan

Polévka z kuřecích křídel

Polévka z kuřecích křídel

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku a necháme zchladnout. Kuřecí křídla vložíme do studené osolené vody a uvaříme doměkka. Pak křídla vyjmeme a... více o Polévka z kuřecích křídel

Omáčka z brambor a vajec

Omáčka z brambor a vajec

V troše vody povaříme koření. Na tuku zpěníme drobně rozsekanou cibulku, osmahneme houby, přidáme na čtvrtky pokrájené brambory, přecedíme na ně vývar... více o Omáčka z brambor a vajec

Kuře na divoko III.

Kuře na divoko III.

Očištěné kuře osolíme, do břišní dutiny vložíme 1 rozkrojenou cibuli, stroužek česneku a plátek slaniny. V pekáčku rozehřejeme tuk, osmahneme na něm... více o Kuře na divoko III.

Boršč

Boršč

Hovězí maso nakrájíme na malé kostky a vložíme do dvou litrů studené vody. Vaříme do poloměka, pak přidáme na kostičky nakrájené vepřové maso.... více o Boršč

Domácí saké

Domácí saké

Ve třech litrech vody rozpustíme cukr a povaříme, druhý den do této sladké vody přidáme rýži, droždí, rozinky, nové koření, hřebíčky, nadrobno... více o Domácí saké

Uzený vývar se špenátovým svítkem

Uzený vývar se špenátovým svítkem

V litru vody uvaříme maso, zeleninu v celku a špetku koření doměkka. Přecedíme a do vývaru vkládáme nakrájenou zeleninu a upečený svítek. Svítek:... více o Uzený vývar se špenátovým svítkem

20 minut
Celerový salát s pórkem a nivou

Celerový salát s pórkem a nivou

Vodu (200 ml) svaříme s kořením a po chvíli vylouhování zalijeme touto vodou celer nastrouhaný na nudličky, necháme přejít varem a vychladíme. Nejlépe... více o Celerový salát s pórkem a nivou

Drůbková polévka se smetanou

Drůbková polévka se smetanou

Omyté drůbky vložíme do studené vody, přidáme sůl, koření a zeleninu, opranou cibuli a zvolna vaříme asi 2 hodiny. Z másla a mouky připravíme světlou... více o Drůbková polévka se smetanou

Utopenci III.

Utopenci III.

- nálev svařit, nechat vychladnout - 2 l nálevu do 5 l láhve - kabanos nakrájet na kolečka - potřít hořčicí - posypat paprikou, pepřem - proložit... více o Utopenci III.

Koprová kulajda

Koprová kulajda

Houby zalijeme vodou a necháme několik hodin máčet. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, kterou za stálého prošlehávání zalijeme vlažnou vodou.... více o Koprová kulajda

Skořicové hvězdičky III.

Skořicové hvězdičky III.

Mandle umeleme co nejjemněji a smícháme s moukou. Žloutky, cukr, citrónovou kůru a šťávu, skořici a koření smícháme dohromady a vypracujeme v tužší... více o Skořicové hvězdičky III.

Slepice s petrželovou omáčkou

Slepice s petrželovou omáčkou

Očištěnou slepici dáme vařit s kořením, kořenovou zeleninou, cibulí a solí doměkka. Zvlášť připravíme omáčku z máslové jíšky, kterou zalijeme částí... více o Slepice s petrželovou omáčkou

Warzonka

Warzonka

V kastrole rozehřejeme med, přidáme koření a citron, zalijeme sklenicí vřelé vody a povaříme. Přecedíme přes pláténko a zahřejeme téměř k bodu varu.... více o Warzonka

Zapečená treska s kysaným zelím

Zapečená treska s kysaným zelím

Filé omyjeme, osušíme, podélně nakrájíme na tenké proužky, zakapeme citronovou šťávou a osolíme. Na rozehřátém oleji zesklovatíme kostičky cibule,... více o Zapečená treska s kysaným zelím

Domácí tlačenka

Domácí tlačenka

Pro přípravu tlačenky uvaříme maso tak, aby zůstalo poněkud tužší, játra uvaříme doměkka, kůže a nožičky hodně doměkka. Maso vykostíme a necháme... více o Domácí tlačenka

Rajská

Rajská

Na tuku osmažíme očištěnou na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu a nahrubo nakrájenou cibuli. Když je zeleninový základ stejnoměrně dozlatova... více o Rajská

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Další stránka

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

Poslední sledované recepty

110
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
63
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
54
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
53
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
41
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

3x moučník na víkend: Rychlá retro bábovka, roláda s jahodami a kokosový cheesecake
3x moučník na víkend: Rychlá retro bábovka,…
Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé princezny, piráty, víly i fotbalisty
Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé…
7 skvělých způsobů, jak využít mátu: do nanuků, k masu i na pizzu
7 skvělých způsobů, jak využít mátu: do nanuků, k…
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen na chroupání. Vyrobíte z nich pomazánku, pesto nebo mléko
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen…
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho připravit, aby byl dokonalý?
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho…
AHA.cz Exmanželé k nepoznání: Krokodýl Dundee a jeho žena 24 let poté

Exmanželé k nepoznání: Krokodýl Dundee a jeho žena 24 let poté

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Nesmrtelné pruhované tričko! Jak s ním dosáhnout stylu pravých Pařížanek?

Nesmrtelné pruhované tričko! Jak s ním dosáhnout stylu pravých Pařížanek?

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz Režisér Jiří Adamec (77): Vyvedl novou přítelkyni, ale lásku vyznal manželce!

Režisér Jiří Adamec (77): Vyvedl novou přítelkyni, ale lásku vyznal manželce!

SportRevue.cz 25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Sedm smrtelných hříchů podle znamení zvěrokruhu: K jakým neřestem máte sklony právě vy?

Sedm smrtelných hříchů podle znamení zvěrokruhu: K jakým neřestem máte sklony právě vy?

Nedávno navštívené recepty:

Hrachová polévka Slavnostní bramborová kaše Babiččin lehký moučník
Rychlé těstoviny s cuketou Zapečená růžičková kapusta podle hraběte Kinského Košíčky s ořechovou náplní
Pudinkovo-tvarohový pohár Pálivé hovězí nudličky Kuřecí maso s hlívou ústřičnou
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze sterilovaných jablek Ananasové řezy "Piña Colada" Čočková polévka

Další doporučené ingredience:

Netučný tvaroh Nit Niťovky Nízkotučná smetana Nízkotučný bio jogurt
Nízkotučný jogurt Nízkotučný měkký sýr Nízkotučný tvaroh Noky Nori
Nové koření mleté Nudle Nudle široké špenátové Nudlové drobení Nugát
Nugátové bonbony Nugeta Nuoc mam Nutela Nutella
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Nové koření
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact