• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Nové koření

Nové koření

Podobné ingredience

  • Almette křenové
  • Bio atlantské koření
  • Brambory nové
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Maso přes noc

Maso přes noc

Večer maso omyjeme, osolíme. Do poměrně dobře těsnícího kastrolu dáme nadrobno nastrouhanou zeleninu a jemně posekanou cibuli, přidáme koření... více o Maso přes noc

Rajská sváteční polévka

Rajská sváteční polévka

Připravíme si máslovou jíšku, do které přidáme rajský protlak, krátce osmahneme, zředíme vodou a rozšleháme. Pak dáme koření, cukr, bujón, provaříme a... více o Rajská sváteční polévka

Kuře v alobalu na tymiánu a cibuli

Kuře v alobalu na tymiánu a cibuli

Prsa naklepeme a nakořeníme. Čtvereček alobalu vytvarujeme do mističky a zalijeme asi 2-3 lžícemi oleje. Poklademe na kolečka pokrájenou cibulí a na... více o Kuře v alobalu na tymiánu a cibuli

Dušené kuře v zelenině II.

Dušené kuře v zelenině II.

Na tuku osmažíme dozlatova cibuli a zeleninu, vše nakrájené na kolečka, celer na kostičky. Přidáme osolené a opepřené porce kuřete, posypeme... více o Dušené kuře v zelenině II.

Dušené kuře v zelenině

Dušené kuře v zelenině

Papriky, cibule, česnek a rajčata nakrájíme na větší kousky, přidáme žampióny na plátky, vše promícháme přidáme nové koření, pepř a bobkový list,... více o Dušené kuře v zelenině

Houbové pečenáče II.

Houbové pečenáče II.

Čisté houby nakrájíme na silnější plátky a dáme na 1 minutu do horké vody. Obalíme ve strouhance, ve vajíčkách a opět ve strouhance a opečeme do... více o Houbové pečenáče II.

60 minut
Zelňačka tety Vandy

Zelňačka tety Vandy

Na olej nebo máslo dáme pokrájenou cibuli. Oloupeme brambory, pokrájíme na kostičky a přidáme k cibuli. Necháme chviku dusit. Mezitím propereme zelí a... více o Zelňačka tety Vandy

Nákládané karboše

Nákládané karboše

Z mletého masa a přísad se připraví klasická sekaná. Z ní se dělají malé karbanátky. Ty se pak smaží na oleji. Po usmažení se dají okapat, aby nebyly... více o Nákládané karboše

Kuřecí polévka s drožďovými knedlíčky

Kuřecí polévka s drožďovými knedlíčky

Připravíme si vývar z kuřecí kostry nebo špalíčku do kterého dáme sůl a nové koření. Očištěnou zeleninu nakrájíme na kostičky a uvaříme. Na pánvičce s... více o Kuřecí polévka s drožďovými knedlíčky

Houbové Uncle Bens

Houbové Uncle Bens

Houby nakrájíme a svaříme 3 minuty ve slané vodě. Zchladíme a dáme do mísy. Přidáme nakrájené papriky, cibuli a vše uvedené v ingrediencích,... více o Houbové Uncle Bens

60 minut
Zelňačka mojí maminky

Zelňačka mojí maminky

Na oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibulku, přisypeme papriku, dolejeme vodou. Přidáme překrájené kysané zelí, nové koření, bobkový list a pepř... více o Zelňačka mojí maminky

Rajská trochu jinak

Rajská trochu jinak

Do hlubokého pekáče či kastrolu nalijeme olivový olej (čím méně tím lépe) a vložíme do trouby vyhřáté cca na 200 °C. Přidáme cibuli nakrájenou na... více o Rajská trochu jinak

Utopenci VIII.

Utopenci VIII.

Krátce povaříme ocet, sůl a koření , podle chuti můžeme do vroucího nálevu přihodit pár feferonek. Do vyšší sklenice urovnáme uzeniny, proložené s... více o Utopenci VIII.

Vynikající zapečené vepřové kotlety

Vynikající zapečené vepřové kotlety

Pekáč nebo zapékací misku vymažeme máslem. Postupně vrstvíme na kolečka nakrájené brambory, každou vrstvu okořeníme (sůl, majoránka, oregáno, tymián,... více o Vynikající zapečené vepřové kotlety

Sterilovaná zeleninová směs s houbami

Sterilovaná zeleninová směs s houbami

Nálev: všechny suroviny svaříme a necháme 3 hodiny louhovat přikryté a pak přecedíme. Zelí nakrájíme a spaříme 1 minutu ve vroucí vodě, do které jsme... více o Sterilovaná zeleninová směs s houbami

Halali

Halali

Zeleninu nakrájíme na kousky, trochu podlijeme vodou, přidáme koření, ocet, sůl a cukr a vaříme doměkka. Poté necháme směs vychladnout a rozmixujeme.... více o Halali

30 minut
Houbové pečenáče III.

Houbové pečenáče III.

Větší klobouky hub rozčtvrtíme a obalíme v trojobalu, fritujeme cca. 5 min. Vychladlé naskládáme do sklenice-vrstva hub, vrstva cibule. Přidáme koření... více o Houbové pečenáče III.

Nakládaná ryba  - pečenáče

Nakládaná ryba - pečenáče

Marináda: do vody dáme vařit ocet, sůl, koření, bobkový list a na plátky pokrájenou cibulku a pivo. <BR>Rybu očistíme, omyjeme, osušíme a pokrájíme na... více o Nakládaná ryba - pečenáče

Utopenci se zelím

Utopenci se zelím

Špekáčky podélně nařízneme,opepříme, přidáme chilli dle chuti a vložíme cibuli. Do 4 litrové lahve prokládáme vrstvu zelí vrstvu cibule a špekáčky.... více o Utopenci se zelím

Cukety ve sladkokyselém nálevu

Cukety ve sladkokyselém nálevu

Omyté, mladé cukety nakrájíme na kostky nebo na špalíčky a narovnáme do čistých lahví. Do každé láhve přidáme snítku kopru, jedno kolečko mrkve, jeden... více o Cukety ve sladkokyselém nálevu

Utopenci VII.

Utopenci VII.

Oloupeme buřty, podélně nařízneme, rozevřeme a nasypeme do nich černý pepř, můžeme nacpat i kolečko cibule. Do sklenice skládáme buřty do kolečka a... více o Utopenci VII.

Domácí utopenci II.

Domácí utopenci II.

Svaříme vodu s octem, vsypeme celý obsah Deky, povaříme asi 4 minuty a necháme chladnout. Špekáčky oloupeme, rozkrojíme, ale nedokrojíme a do sklenice... více o Domácí utopenci II.

Zapečené vepřové kotlety

Zapečené vepřové kotlety

Pekáč vymažeme máslem, navrstvíme na kolečka nakrájené brambory, každou vrstvu okořeníme (sůl, majoránka, oregáno, tymián, mletý kmín) a polijeme... více o Zapečené vepřové kotlety

Fazulačka

Fazulačka

Přebrané a oprané fazole nasypeme do tlakového hrnce, zalejeme vodou a necháme několik hodin (nejlépe přes noc) máčet. Potom do hrnce přidáme několik... více o Fazulačka

Polévka z naší zahrádky

Polévka z naší zahrádky

Brambory a kedlubnu nakrájíme na kostičky. Petržel a půlku mrkve na tenká kolečka, druhou půlku mrkve nastrouháme. V hrnci rozpálíme máslo nebo olej a... více o Polévka z naší zahrádky

Rybí filé v kyselém nálevu

Rybí filé v kyselém nálevu

Filé nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme, opaprikujeme a obalíme jen ve vejcích a strouhance. Osmažíme a necháme vychladnout. Cibuli... více o Rybí filé v kyselém nálevu

Houbové pečenáče

Houbové pečenáče

Houby nakrájíme na silnější plátky, obalíme v trojobalu, na tuku usmažíme, naskládáme do 1 l sklenic a zalijeme teplým nálevem. Necháme stát 24 hodin.... více o Houbové pečenáče

Rajčatová ovesná polévka na italský způsob

Rajčatová ovesná polévka na italský…

Na másle osmahneme nadrobno krájenou cibuli, zasypeme hladkou mouku, zamícháme, aby se neudělaly hrudky a zalijeme studenou vodou. Přidáme koření (kdo... více o Rajčatová ovesná polévka na italský způsob

45 minut
Cuketový salát s cibulí

Cuketový salát s cibulí

Mladé cukety a cibuli nastrouháme na tenká kolečka, papriky na proužky, dáme do sklenice, proložíme přísadami, zalijeme horkým nálevem, uzavřeme a... více o Cuketový salát s cibulí

60 minut
Polévka z kapra

Polévka z kapra

Do studené vody dáme hlavu z kapra, kousek mrkve a petržele rozkrájené podélně na čtvrtky, pepř, nové koření, masox, kousek cibule, přivedeme k varu a... více o Polévka z kapra

30 minut
Hodolanská omáčka II.

Hodolanská omáčka II.

Dáme vařit na kostky nakrájené brambory v malém množství osolené vody, přidáme koření. Před změknutím přidáme okurky nakrájené na drobno a nakrájený... více o Hodolanská omáčka II.

Treska na zelenině

Treska na zelenině

Porce tresky osolíme, obalíme v mouce a na oleji osmažíme dorůžova. Vyjmeme a na vzniklé šťávě podusíme nadrobno nakrájenou zeleninu, přidáme... více o Treska na zelenině

Panenský štrůdl

Panenský štrůdl

Vepřovou panenku naplníme anglickou slaninou, cibulí a vložíme také několik stroužků česneku. Osolíme, opepříme, řádně okořeníme Argentinou a vložíme... více o Panenský štrůdl

60 minut
Perské kuře II.

Perské kuře II.

Kuře rozdělíme na 10 dílů a osolíme. Na pánvi rozpáleného oleje kousky kuřete osmahneme. Nakrájíme cibuli na drobno a vyjmeme kuře z pánve, vložíme... více o Perské kuře II.

Guláš ze srnčího masa

Guláš ze srnčího masa

Na roztavené slanině osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli a zeleninu. Pak přidáme nakrájený česnek a na kostky nakrájené maso. Osolené a opepřené... více o Guláš ze srnčího masa

Čočkový prejt

Čočkový prejt

Propláchnutou namočenou čočku uvaříme jen do poloměkka v neosolené vodě s novým kořením. Pak k ní přisypeme přebrané a dvakrát spařené jáhly.... více o Čočkový prejt

Boršč bez masa

Boršč bez masa

Pokrájené zelí a brambory vaříme 15 minut ve vývaru. Červenou řepu dusíme na sádle s octem cukrem a protlakem. Zvlášť zpěníme na másle nakrájenou... více o Boršč bez masa

Vepřová játra na smetaně

Vepřová játra na smetaně

Odblaněná a očištěná játra nakrájíme na kostky, cibuli nakrájenou na drobno společně s očištěnou zeleninou nakrájenou na jemném struhadle a se... více o Vepřová játra na smetaně

Ovarové koleno s jablkovým křenem

Ovarové koleno s jablkovým křenem

Omytá kolena dáme vařit (nejlépe do papiňáku) s vodou spolu s oloupanou cibulí, česnekem, kořením a solí. Křen smícháme se strouhaným jablkem, octem a... více o Ovarové koleno s jablkovým křenem

45 minut
Omáčka z rajčat a zeleniny

Omáčka z rajčat a zeleniny

Nastrouhanou zeleninu a na hrubo nakrájenou cibuli osmažíme dozlatova na tuku. Přidáme hladkou mouku, osmažíme a přimícháme protlak nebo rajčata.... více o Omáčka z rajčat a zeleniny

60 minut
Falešná svíčková omáčka

Falešná svíčková omáčka

Mrkev, petržel a celer nastrouháme na hrubém struhadle, cibuli nakrájíme na kostičky. Zeleninu podusíme na másle, přidáme cibuli, osmahneme dorůžova,... více o Falešná svíčková omáčka

Nakládané ryby na kyselo

Nakládané ryby na kyselo

Dokonale očištěné ryby naporcujeme (kapří ocasy 1 porci ještě rozkrojíme podélně na dvě půlky, jiné ryby bez hlavy rozpůlíme podélně podle páteře a... více o Nakládané ryby na kyselo

Zelňačka červená

Zelňačka červená

brambry uvaříme zvlášť Dáme vařit zelí s kořením až je měkké přidáme klobásky nakrájené, 1 kostku masoxu, uděláme na tuku cibulku do sklovata a... více o Zelňačka červená

Medvědí tlapky III.

Medvědí tlapky III.

Vše smícháme, necháme hodinu uležet, dáváme do formiček, pečeme, horké obalujeme v cukru.... více o Medvědí tlapky III.

Důvod k rozvodu

Důvod k rozvodu

Bůček osolíme a v tlakovém hrnci ho spolu s několika kuličkami nového koření,pepře a 4 pokrájenými stroužky česneku uvaříme doměkka. Pak ho necháme... více o Důvod k rozvodu

20 minut
Matjesy z cukety

Matjesy z cukety

Cuketu oloupeme, zbavíme jader, nastrouháme na jemné plátky (struhadlo), nakrájíme nadrobno cibuli, přidáme koření, olej, ocet, smícháme a necháme... více o Matjesy z cukety

Kuře na divoko II.

Kuře na divoko II.

Očištěné kuře rozdělíme na porce, osolíme, opepříme a vložíme do pekáčku. Přidáme nadrobno nakrájenou slaninu a cibuli, okořeníme veškerým kořením,... více o Kuře na divoko II.

120 minut
Pepřové ragú

Pepřové ragú

Na tuku zpěníme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a zprudka opečeme. Pak zalijeme vodou, přidáme sůl, pepř, koření a citron a dusíme pod... více o Pepřové ragú

45 minut
Pstruh s mandlemi III.

Pstruh s mandlemi III.

Hřebíček spolu s novým kořením utlučeme ve hmoždíři nebo umeleme, přidáme kari, pepř a vše smícháme s moukou. Ryby omyjeme, osušíme a obalíme v mouce... více o Pstruh s mandlemi III.

nakladany hermelin VII.

nakladany hermelin VII.

· Re: Hermelín 27.2.2002 18:45:00, Vlasta Vencová -------------------------------------------------------------------------------- Nakládaný Hermelín ... více o nakladany hermelin VII.

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Další stránka

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

Poslední sledované recepty

48
Luxusní špenát
Luxusní špenát
41
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
33
Jemný tvarohový krémovník
Jemný tvarohový krémovník
24
Česnečka se šunkou a sýrem
Česnečka se šunkou a…
22
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Z Radka Bangy je táta! Holčička dostala krásné jméno

Z Radka Bangy je táta! Holčička dostala krásné jméno

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Nedávno navštívené recepty:

Jablka v županu Bramborové těsto-recept po babičce Kotlety s hořčičnou omáčkou
Knedlíčky do polévky vynikající Sejkory Ovocná mísa
Kmínový pšenično-žitný chléb Piškotová mňamka Rychlá tortilla
Olomoucký "tatarák" - pomazánka (Ne)alkoholické Mojito / Koktejly Univerzální jednoduché těsto na ovocné knedlíky

Další doporučené ingredience:

Netučný tvaroh Nit Niťovky Nízkotučná smetana Nízkotučný bio jogurt
Nízkotučný jogurt Nízkotučný měkký sýr Nízkotučný tvaroh Noky Nori
Nové koření mleté Nudle Nudle široké špenátové Nudlové drobení Nugát
Nugátové bonbony Nugeta Nuoc mam Nutela Nutella
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Nové koření
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact