• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Nové koření mleté

Nové koření mleté

Podobné ingredience

  • Almette křenové
  • Bio atlantské koření
  • Brambory nové
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

50 minut
Kapustový pudink

Kapustový pudink

Kapustu zbavte tuhých vrchních listů, operte, osušte, rozčtvrťte a 15 minut povařte ve vroucí osolené vodě. Hrušky omyjte, zbavte jádřinců a... více o Kapustový pudink

45 minut
Dýňové cupcakes

Dýňové cupcakes

Dýni očistěte, oloupejte, nakrájejte na kostičky a uvařte doměkka. Poté rozmixujte na dýňové pyré. Máslo vyšlehejte spolu s cukrem. Postupně přidejte... více o Dýňové cupcakes

125 minut
Prejt

Prejt

Opláchnutou a očištěnou vepřovou hlavu a bok uvařte v mírně osolené vodě doměkka, asi 1 hodinu. Po půl hodině dejte vařit výřez. Vařené maso nechte... více o Prejt

125 minut
Domácí jitrnice

Domácí jitrnice

Připravte si 2 velké hrnce. Vepřový bok a lalok uvařte doměkka, zvlášť uvařte doměkka i plíce, asi 1 hodinu. Žemle nakrájejte na drobné kostičky,... více o Domácí jitrnice

250 minut
Kroupová jelita

Kroupová jelita

Dobře vyprané kroupy uvařte den předem doměkka, asi 30 minut. Propláchněte a nechte okapat. Druhý den je přelijte procezenou krví, dobře promíchejte a... více o Kroupová jelita

30 minut
Kuřecí špízy se skořicí a pistáciemi

Kuřecí špízy se skořicí a pistáciemi

Kuřecí maso nakrájejte na větší kousky a přesuňte ho do misky. V malé misce si smíchejte česnek, sůl, pepř, šťávu z citronu, skořici, nové koření a... více o Kuřecí špízy se skořicí a pistáciemi

60 minut
Langoše s domácím kečupem, sýrem a česnekem

Langoše s domácím kečupem, sýrem a…

Asi 100 ml mléka ohřejte tak, aby bylo teplé, nikoli horké. Přelijte ho do misky a rozdrobte do něj droždí. Přidejte lžíci mouky a cukr, promíchejte a... více o Langoše s domácím kečupem, sýrem a česnekem

45 minut
Perníkové hvězdičky

Perníkové hvězdičky

Nasypte sodu do vody a počkejte, dokud se nerozpustí. Poté ji vmíchejte do melasy a dejte směs stranou. Utřete máslo s cukrem a do mouky přisypejte... více o Perníkové hvězdičky

40 minut
Rajská polévka (nejen) s fazolemi

Rajská polévka (nejen) s fazolemi

Drobně pokrájenou cibuli osmažíme dosklovata na oleji nebo másle a přidáme k ní na drobno pokrájený česnekový bok. Pokud nemáme česnekový bok, můžeme... více o Rajská polévka (nejen) s fazolemi

30 minut
Kulajda se zakysanou smetanou

Kulajda se zakysanou smetanou

Na rozpuštěném másle osmažíme scezené, spařené, pokrájené houby, které dochutíme novým kořením (lepší je mleté, nemusíme pak lovit kuličky z polévky),... více o Kulajda se zakysanou smetanou

50 minut
Vepřová panenka s cibulí a jablky

Vepřová panenka s cibulí a jablky

Smíchejte sůl, pepř, cukr, hořčičné semínko, bobkový list, nové koření, koriandr a sušený česnek. Pokud nemáte sušený, použijte třený čerstvý česnek.... více o Vepřová panenka s cibulí a jablky

30 minut
Vánoční pracny

Vánoční pracny

Máslo utřete se žloutkem, smíchejte s ostatními ingrediencemi, s výjimkou másla na formičky, a vypracujte hladké těsto. Zabalte jej do fólie a nechte... více o Vánoční pracny

75 minut
Vánočka s medovinou

Vánočka s medovinou

Smíchejte obě mouky a udělejte důlek. Do něj nalijte asi 80 ml mléka, rozdrobte droždí a vidličkou umíchejte kašičku. Zaprašte a nechte 30 minut... více o Vánočka s medovinou

Domácí vepřovka (vepřová konzerva)

Domácí vepřovka (vepřová konzerva)

Domácí vepřovku připravuji především tehdy, když je maso výrazně levnější než obvykle, například jako teď, kdy vepřová plec v Albertu vyjde na 59,90... více o Domácí vepřovka (vepřová konzerva)

Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce

Bezpřílohové pečené plněné papriky v…

Omyté papriky odstopkujeme a zbavíme semínek. Pak je naplníme směsí, kterou umícháme z vychladlé rýže, kterou jsme dle návodu na obalu uvařily ve... více o Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce

Hlíva (bedly, václavky) na smetaně - rychle a chutně

Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…

Hlívu očistíme, pokrájíme na nudličky a v osolené vodě krátce povaříme, scedíme a necháme okapat. Na kousku rozpuštěného másla osmažíme pokrájenou... více o Hlíva (bedly, václavky) na smetaně - rychle a chutně

20 minut
Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Tresčí játra rozmačkáme vidličkou v hlubokém talíři s kouskem změklého másla (můžeme použít i přírodní pomazánkové) a trochou hořčice, dle chuti... více o Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

35 minut
"Kouřové" marinované vepřové

"Kouřové" marinované vepřové

Smíchejte kávu, med, kakao (holandské), koření, česnek, limetkovou šťávu a sójovku. Vepřové kotlety opepřete, vložte do mísy a zalijte marinádou.... více o "Kouřové" marinované vepřové

Vepřová kýta naložená

Vepřová kýta naložená

Kýtu nasolíme a vložíme do hluboké nádoby s 0,3 l octa a 0,3 l vody. Vložíme nakrájenou cibuli, pár bobkových listů, trošku tymiánu, kousek zázvoru,... více o Vepřová kýta naložená

40 minut
Guláš z hub

Guláš z hub

Rozpustíme sádlo, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a necháme ji zesklovatět. Pak přidejte hříbky, kmín a sůl a nechte 10-15 minut restovat. Můžete... více o Guláš z hub

60 minut
Cottage Pie

Cottage Pie

Brambory oškrábeme, dáme do hrnce (přidáme sůl a kmín) a vaříme, dokud nezměknou. Až budou brambory hotové, uděláme z nich kaši, do které dáme mléko a... více o Cottage Pie

Maqlubi - obrácený hrnec s lilkem a kuřecím masem

Maqlubi - obrácený hrnec s lilkem a…

Rýži dobře propláchneme, necháme okapat, přidáme kardamon, nové koření, šafrán - promícháme a na trošce olivového oleje (na pánvi) opečeme. Neoloupaný... více o Maqlubi - obrácený hrnec s lilkem a kuřecím masem

Pivní krkovička z pečícího sáčku

Pivní krkovička z pečícího sáčku

Plátky masa ze stran nakrojíme, jemně naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem, ochutíme kořením a vložíme do pečícího sáčku na... více o Pivní krkovička z pečícího sáčku

120 minut
Piskořovská čabajka

Piskořovská čabajka

Koření na klobásy je nutné zakoupit ve specializované prodejně (např. Masoprofit). Dále maso umeleme nahrubo (prům. otvorů cca 1 cm). Do masa nasypeme... více o Piskořovská čabajka

Pikantní omáčka z brusinek

Pikantní omáčka z brusinek

Nakládané brusinky smíchejte s kůrou a šťávou z pomeranče a kořením. Směs přiveďte pomalu do varu. Snižte teplotu a asi 2 minuty zvolna povařte.... více o Pikantní omáčka z brusinek

Maso z alobalu s kořenovou zeleninou

Maso z alobalu s kořenovou zeleninou

Plátek masa naklepeme, osolíme, opepříme a položíme do středu pomaštěného plátu alobalu. Zeleninu očistíme a pokrájíme na středně silné hranolky.... více o Maso z alobalu s kořenovou zeleninou

240 minut
Perník na chaloupky

Perník na chaloupky

Med, vejce, cukr ušleháme do pěny. Na vál si připravíme mouku s kořením a jedlou sodou a meruňkovou marmeládou. Přidáme ušlehanou hmotu a vše dobře... více o Perník na chaloupky

60 minut
Plněné lilky Imam bajaldi

Plněné lilky Imam bajaldi

Lilky opláchněte, osušte a do každého udělejte podélný klínovitý zářez široký asi 8 cm. Vyříznutou část vyndejte, výřez zasypte tenkou vrstvičkou soli... více o Plněné lilky Imam bajaldi

60 minut
Brambory jako hlavní chod

Brambory jako hlavní chod

Brambory oloupeme a nakrájíme na čtvrtinky, které následně nakrájíme na asi 2-4mm tenké plátky. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek na plátky, pórek... více o Brambory jako hlavní chod

Játrové špízy (kořeněná játra) - smažená nebo na gril

Játrové špízy (kořeněná játra) -…

Játra očistíme. Vepřová játra pokrájíme na slabé plátky, drůbeží necháme vcelku. Játra posypeme kořením, zakápneme olejem a dáme do misky odležet do... více o Játrové špízy (kořeněná játra) - smažená nebo na gril

Kořeněné ořechy - pochoutka k vínu

Kořeněné ořechy - pochoutka k vínu

Bílky našleháme s vodou a obalíme v nich ořechy. Na sítu je necháme okapat a obalíme je v promíchaném koření s cukrem a solí. Rozprostřeme na plech s... více o Kořeněné ořechy - pochoutka k vínu

Perník s cuketou z pudinku

Perník s cuketou z pudinku

Všechny ingredience smícháme na řidší těsto. Dle potřeby lze přidat mléko. Vylijeme na vymazaný a strouhankou vysypaný hluboký plech. Pečeme asi 45... více o Perník s cuketou z pudinku

Adventní sušenky Spekulatius

Adventní sušenky Spekulatius

Do velké mísy dáme mouku, smícháme s kypřícím práškem. Máslo nakrájíme na vločky a přidáme spolu s ostatními ingrediencemi, hnětením vyrobíme... více o Adventní sušenky Spekulatius

Tatranské pracny - bezlepkové

Tatranské pracny - bezlepkové

Sušenky a tuk najemno nastrouháme a zpracujeme s ostatními přísadami na vláčné těsto. To pak vkládáme do vymazaných formiček na pracny a pečeme na 180... více o Tatranské pracny - bezlepkové

50 minut
Tatranské pracny

Tatranské pracny

Tatranky a tuk najemno nastrouháme a zpracujeme s ostatními přísadami na vláčné těsto. Formičky na pracny vymažeme rozehřátou Omegou, naplníme těstem... více o Tatranské pracny

Jemné perníčky

Jemné perníčky

Nadrobno usekáme citronát, ušleháme do pěny vejce, cukr, vanilkový cukr a sůl. Přimícháme mouku s práškem do pečiva, mleté mandle, koření a citronát a... více o Jemné perníčky

Játrová nádivka na pekáč

Játrová nádivka na pekáč

Rohlíky nakrájím na kolečka a rozmočím v menším množství mléka. Játra buď nakrájím na malé kostičky, nebo umelu. Cibuli nakrájím nadrobno a osmažím do... více o Játrová nádivka na pekáč

45 minut
Sekané karbanátky

Sekané karbanátky

Zpracujeme maso a vejce ve vodě nebo v mléce, přidáme housku, sůl a vše ostatní(kromě strouhanky a oleje) a vytvoříme hmotu. Z hmoty mokrýma rukama... více o Sekané karbanátky

Světlá tlačenka

Světlá tlačenka

Veškeré maso dáme vařit do mírně osolené vody, přidáme celou cibuli. Po uvaření nakrájíme maso na kostky, podle druhu na různé velikosti. Kůže... více o Světlá tlačenka

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

90
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
55
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
48
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
44
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
41
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Nedávno navštívené recepty:

Vepřová pečeně na rozmarýnu Tvarohová bublanina Linecký koláč s jablky a drobenkou
Bábovka s vaječným koňakem Řecký salát a la ENKI Rybízová pěna
Norský dresing na zeleninové saláty Kynutá cmunda Jednoduché lečo z trouby
Králičí hřbet v hořčičné omáčce Cheesecake s třešněmi a drobenkou Quinoa s houbami ala houbový kuba

Další doporučené ingredience:

Nit Niťovky Nízkotučná smetana Nízkotučný bio jogurt Nízkotučný jogurt
Nízkotučný měkký sýr Nízkotučný tvaroh Noky Nori Nové koření
Nudle Nudle široké špenátové Nudlové drobení Nugát Nugátové bonbony
Nugeta Nuoc mam Nutela Nutella Nůž
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Nové koření mleté
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact