Maso osolíme, vetřeme do něj česnek a posypeme kořením. Na rozehřátém sádle maso opečeme a podlijeme horkou vodou. Pečeme v troubě, občas maso...
více o Staročeská vepřová kýta
Kýtu nakrájíme na plátky a naklepeme. Vejce rozšleháme přidáme sůl, koření, solamyl, utřený česnek, zamícháme a vložíme maso. Necháme 24 hodin uležet...
více o Marinovzne rizky
Kýtu nakrájíme na plátky a naklepeme.
Vejce rozšleháme přidáme sůl, koření, solamyl, utřený česnek, zamícháme a vložíme maso.
Necháme 24 hodin uležet...
více o Fantastické řízky
V misce pečlivě rozmícháme tavroh s rozměklým máslem. Postupně za stálého míchání přidáváme pivo. Cibuli a feferonky nakrájíme najemno, přidáme do...
více o Pivní pomazánka s feferonkami
Brambory omyjeme pod proudem vody a očistíme kartáčkem. Ve středu každé vykrojíme menší klínek.
Troubu rozpálíme na 180 °C. Rajčata a mozzarellu...
více o Zapékané plněné brambory
Omyté maso osolíme, opepříme a posypeme kmínem. Očistíme pórek s mrkví. Nakrájíme je na kolečka nebo na kostičky. Oloupeme cibuli a nasekáme ji....
více o Vepřová roláda se zeleninovou náplní