• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Mletá paprika

Mletá paprika

Podobné ingredience

  • Červená paprika
  • červená paprika sterilizovaná
  • červená paprika sterilovaná
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Řízky na smetaně

Řízky na smetaně

Řízky lehce naklepeme, osolíme, opepříme a rychle opečeme po obou stranách na oleji. Potom přidáme sladkou papriku, tymián, lehce zaprášíme moukou,... více o Řízky na smetaně

Zelné čtverečky

Zelné čtverečky

Zelí drobně překrájíme a i s lákem smícháme s ostatními ingrediencemi. Vzniklé těsto rozvalujeme na pomoučeném válu, krájíme rádlem čtverečky asi 5x5... více o Zelné čtverečky

Bramborový šoulet - židovská kuchyně

Bramborový šoulet - židovská kuchyně

Brambory nastrouháme a mírně vymačkáme, osolíme, opepříme. Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opaprikujeme, opepříme, potřeme utřeným česnekem a na... více o Bramborový šoulet - židovská kuchyně

Pohankový šoulet - židovská kuchyně

Pohankový šoulet - židovská kuchyně

Maso nakrájíme, osolíme, opepříme a na nakrájené cibuli na oleji opražíme. Přidáme předem namočené fazole, zalejeme vodou a 2 hodinu pomalu vaříme.... více o Pohankový šoulet - židovská kuchyně

Masový šoulet - židovská kuchyně

Masový šoulet - židovská kuchyně

Maso nakrájíme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a moukou. Na oleji spolu s nakrájenou cibulí opražíme. Přidáme předem namočené fazole a... více o Masový šoulet - židovská kuchyně

Makaronová nádivka do drůbeže - židovská kuchyně

Makaronová nádivka do drůbeže -…

Na tuku opražíme nakrájenou cibuli, přidáme houby, nasekané nebo umleté drůbky a 10 minut pražíme. Odstavíme, přidáme uvařené makarony, vejce, sůl,... více o Makaronová nádivka do drůbeže - židovská kuchyně

Rybí filé v paprice

Rybí filé v paprice

Filé asi 5 minut povaříme v trošce osolené vody. Na trošce oleje opražíme nakrájenou cibuli a česnek, vmícháme okapané filé, strouhanku, mléko, pepř,... více o Rybí filé v paprice

45 minut
Prima salát

Prima salát

Chléb nakrájíme na malé kostky a se sezamem opečeme na másle. Nasypeme do mísy, přidáme na tenké nudličky nakrájené zelí a papriku, na tenoučká... více o Prima salát

Ražniči z cukety

Ražniči z cukety

Cuketu, špekáčky, rajčata a cibuli nakrájíme na kolečka, papriku na kousky 2x2 cm. Vše střídavě napichujeme na špejle nebo jehly a uložíme do pekáče.... více o Ražniči z cukety

Květáková polévka II.

Květáková polévka II.

Na růžičky rozebraný květák vaříme v osolené vodě asi 10 minut, potom přidáme na kostky nakrájené brambory, okořeníme, přidáme lžičku kmínu a vaříme,... více o Květáková polévka II.

Králík po Šumavsku

Králík po Šumavsku

Do hlubšího pekáče narovnáme králíka a poklademe ho špekem, rozkrájenou cibulí a česnekem. Posypeme paprikou, pepřem, solí, rozkrájíme plátky másla a... více o Králík po Šumavsku

30 minut
Falešný segedin

Falešný segedin

Dejte nadrobno pokrájenou cibuli zesklovatět, poté přidejte pokrájené maso z konzervy a prohřejte. Mezitím dejte vařit zelí, které po změknutí přidáte... více o Falešný segedin

Tvarohové noky v rajčatové omáčce

Tvarohové noky v rajčatové omáčce

Tvaroh smícháme s vejci, solamylem a krupicí, ochutíme muškátem, solí, pepřem. Dvěmi lžícemi vykrajujeme větší noky (ve velikosti lžíce), které vaříme... více o Tvarohové noky v rajčatové omáčce

30 minut
Sýrové vafle

Sýrové vafle

Máslo, vejce a sůl dobře vymícháme, přidáme mouku s práškem, vodu a sýr. Ochutíme paprikou a pečeme vafle ve vaflovači. Podáváme teplé posypané sýrem... více o Sýrové vafle

Brynzový dort

Brynzový dort

Nakrájenou šunku, máslo, mletou papriku (podle chuti), sůl a pepř rozmixujeme. Postupně přiléváme smetanu, až vznikne pěna, do které zamícháme na... více o Brynzový dort

Cikánské pečenky po slovensku

Cikánské pečenky po slovensku

Do misky nalejeme olej, přidáme prolisovaný (ne nakrájený) česnek, pepř, plnotučnou hořčici (ne jinou, změnila by chuť)! mezi prsty sůl, mletou... více o Cikánské pečenky po slovensku

VlCiho guláš

VlCiho guláš

Maso opláchneme a nakrájíme na kostky (cca 1,5x1,5 cm). Rovněž papriky nakrájíme na proužky. Na dno misky nalijeme trochu oleje, maso a papriky... více o VlCiho guláš

Guláš pašeráka Rudly

Guláš pašeráka Rudly

Zasmažíme si nakrájenou na jemno cibulku, přidáme maso na kostky. Až pustí šťávu zamícháme sladkou a pálivou papriku, pepř a zalejeme vodou (asi 1,5 l... více o Guláš pašeráka Rudly

Kachna plněná brambory

Kachna plněná brambory

Omytou a osušenou kačenu potřeme 12 hodin před pečením pastou z 3 stroužků česneku, solí, papriky a pepře. Brambory na jemno nastrouháme, dáme do... více o Kachna plněná brambory

Pikantní guláš

Pikantní guláš

Na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme po chvilce maso a řádně orestujeme. Přihodíme sladkou i pálivou papriku, rozdrcený česnek a... více o Pikantní guláš

90 minut
Kozárovica

Kozárovica

Houby povaříme v 1 l osolené vody. Houby scedíme a s kysané zelí umeleme. Zalijeme vodou, v které se houby vařily, přilejeme šťávu z kysaného zelí a... více o Kozárovica

Furmanská kola

Furmanská kola

Bůček rozkrojíme na plát, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a kmínem. Jednu cibuli a česnek nakrájíme na drobno a posypeme po plátu masa... více o Furmanská kola

Uzené s kysaným zelím

Uzené s kysaným zelím

Maso nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Nakrájenou cibuli opražíme na oleji, přidáme protlak, a chvilku podusíme. Potom přidáme zelí, zalejeme 100 ml... více o Uzené s kysaným zelím

Babiččino kysané zelí na pátek

Babiččino kysané zelí na pátek

Zelí uvaříme v 1 litru vody do měkka. Na oleji osmažíme cibuli, přidáme nakrájené kapie, opět trochu osmahneme a odstavíme. Hned do směsi zamícháme... více o Babiččino kysané zelí na pátek

Kotlety na hořčici

Kotlety na hořčici

Kotlety naříznout a naklepat. Potom osolit, opepřit a posypat mletou paprikou (druh zvolit podle chuti). Potom potřít jednu stranu hořčicí (pouze... více o Kotlety na hořčici

45 minut
Rajčatová polévka s cuketou

Rajčatová polévka s cuketou

Na tuku zpěníme nakrájenou cibulku dozlatova, přidáme mletou papriku, pokrájená rajčata, osolíme, opepříme a asi 10 minut podusíme. Zalijeme vývarem... více o Rajčatová polévka s cuketou

Babiččino zelí na pátek

Babiččino zelí na pátek

Nakrájíme si zelí a utřeme se solí, aby pustilo šťávu a zmenšilo objem. Na oleji osmahneme nakrájenou cibulku, odstavíme z plotny a vmícháme papriku.... více o Babiččino zelí na pátek

Kotlety po jesenicku

Kotlety po jesenicku

Kotlety naklepáme, osolíme a opepříme. Na každou stranu kotlety rozetřeme 1 stroužek namačkaného česneku a zakapeme sójovou omáčkou. Hladkou mouku a... více o Kotlety po jesenicku

Králík na ruby

Králík na ruby

Králíka omyjeme osušíme a naporcujeme, osolíme, opepříme, opaprikujeme, obalíme v rozšlehaném vejci a strouhance. Opečeme na pánvi po obou stranách.... více o Králík na ruby

Oběd z papiňáku

Oběd z papiňáku

Krkovičku nakrájíme na řízky, jemně naklepeme, osolíme, opepříme. Na dno papiňáku vložíme na tenké plátky nakrájenou slaninu a na kolečka nakrájenou 1... více o Oběd z papiňáku

Gemerské koule

Gemerské koule

Brambory nastrouháme na jemno (jako na bramboráky), přidáme na kostky nakrájené rohlíky, uzeninu, škvarky, vejce a ochutíme prolisovaným česnekem ... více o Gemerské koule

Pomazánka z nivy III.

Pomazánka z nivy III.

Nivu nastrouháme na hrubším struhadle, pak přidáme pomazánkové máslo, pepř, mletou papriku. Necháme vychladit v lednici a podáváme namazané na... více o Pomazánka z nivy III.

20 minut
Divoká párková směs

Divoká párková směs

Na rostlinném tuku zpěníme nakrájenou cibuli a česnek, přidéme na kousky nakrájené papriky, rajčata a feferonky, osolíme, opepříme a dusíme doměkka.... více o Divoká párková směs

Křídla v pikantní omáčce

Křídla v pikantní omáčce

Křídla rozkrájíme na díly (ty poslední na polévku) osolíme, dáme trošku papriky, trošku mléka a citronové šťávy a necháme asi 30 minut odstát. Pak... více o Křídla v pikantní omáčce

Pečená sýrem plněná paprika

Pečená sýrem plněná paprika

Papriky omyjeme, překrojíme na dvě půlky a vydlabeme vnitřek. Pak poskládáme do zapékací misky mírně vymazané olivovým olejem jako lodičky. Do každé... více o Pečená sýrem plněná paprika

30 minut
Mexická fazolová polévka

Mexická fazolová polévka

Anglickou slaninu nakrájíme a rozškvaříme na lžíci oleje, přidáme na kostičky nakrájený měkký salám, lehce osmahneme a zasypeme lžíci mouky, lžičkou... více o Mexická fazolová polévka

Pikantní polévka La-Tchang

Pikantní polévka La-Tchang

Maso nakrájíme na malé kostky a dáme do vařícího vývaru,přidáme houby a fazolové lusky,vaříme cca 20 min.Pak přidáme ostatní suroviny a vaříme až maso... více o Pikantní polévka La-Tchang

10 minut
Hermelínové housky pro věčně nedojedené dorostence

Hermelínové housky pro věčně…

Housky rozkrojíme, malinko pomažeme máslem. Spodní stranu poklademe tenkými plátky hermelínu, popaprikujeme, vložíme jakýkoliv salám v jakémkoliv... více o Hermelínové housky pro věčně nedojedené dorostence

Kuře po etiopsku

Kuře po etiopsku

Velké množství cibule usmažíme na oleji do sklovata, přidáme mletou papriku a chili (pokud pokrm nechcete ostrý, vynechejte pálivé koření, ale pravé... více o Kuře po etiopsku

Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Větší kloboučky pokrájíme na proužky, menší celé dáme povařit asi čtvrt hodiny (musí se vařit), pak je opláchneme studenou vodou, aby zůstaly čisté... více o Dršťková polévka z václavek

Placičky z bůčkové směsi

Placičky z bůčkové směsi

Bůček nakrájíme na tenké nudličky, přidáme cibuli nakrájenou na kostičky, sůl, papriky, kari, pepř, solamyl, vejce a vše dobře promícháme a necháme... více o Placičky z bůčkové směsi

Babiččina hrachová jachnija na pátek

Babiččina hrachová jachnija na pátek

Na oleji zasmažíme cibulku, přidáme hladkou mouku a až zrůžoví stáhneme z plotny a rychle zamícháme papriku. Zalijeme vodou a dáme znovu vařit (3... více o Babiččina hrachová jachnija na pátek

Babiččiny plněné papriky na pátek

Babiččiny plněné papriky na pátek

Osmažíme na oleji nakrájenou cibulku, přidáme rýži, osmahneme ji, až zesklovatí, přidáme nakrájená rajčata a koření. Zamícháme a přidáme 4 hrnky vody.... více o Babiččiny plněné papriky na pátek

Maďarská bramboračka

Maďarská bramboračka

Oloupané brambory nakrájíme na kostky a uvaříme v osolené vodě asi 10 minut. Mezitím si nakrájíme cibuli, česnek a papriky na malé kousky, a podusíme... více o Maďarská bramboračka

Kuře Moutarde

Kuře Moutarde

Kuře naporcujeme - nesolíme, dáme do pekáčku a pokapeme citrónovou šťávou. Smícháme med s hořčicí (dva stejné díly), přibližně 2x2 dcl a kuře touto... více o Kuře Moutarde

Balkánská sarma

Balkánská sarma

Na oleji osmahneme cibulku do zlatova, přidáme mleté maso a smažíme, než se vypaří šťáva. Pak přidáme rýži (necháme ji zesklovatět). Přimícháme koření... více o Balkánská sarma

Švábské maso

Švábské maso

Na drobno nakrájenou cibulku zpěníme na tuku, přidáme na kostičky nakrájené maso, orestujeme, přidáme nakrájené zelí, mletou papriku, pepř, kmín,... více o Švábské maso

Zapečené fazole s cibulí - Balkán

Zapečené fazole s cibulí - Balkán

Fazole den předem namočíme, necháme nabobtnat a v téže vodě je přivedeme k varu. Vodu scedíme a fazole zalejeme čerstvou horkou vodou. Uvaříme do... více o Zapečené fazole s cibulí - Balkán

Tvarůžková bašta

Tvarůžková bašta

Tvarůžky nakrájíme na malé kousky, přidáme papriku, kmín, vše zalijeme smetanou a dobře promícháme. Dáme do lednice na 1 - 2 dny, občas zamícháme.... více o Tvarůžková bašta

Kapr na česneku - Balkán

Kapr na česneku - Balkán

Vykuchaného a očištěného kapra (POZOR! Kůži ponechat! Pokud ponecháváte i hlavu, je dobré odstranit žábra!) omyjeme, kůži několikrát příčně (na obou... více o Kapr na česneku - Balkán

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

Poslední sledované recepty

17
Pravá pistáciová zmrzlina
Pravá pistáciová zmrzlina
16
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
14
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú s…
13
Sirup proti nachlazení
Sirup proti nachlazení
13
Dětské ovocné koktejly
Dětské ovocné koktejly

Zajímavé články

Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás ohromí na první sousto
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás…
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak, od klasiky až po netradiční kombinace
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak,…
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré důvody, proč si je jít hned natrhat, plus recepty
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré…
AHA.cz Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

Nedávno navštívené recepty:

Řecký gyros Ořechové pusinky Lemon Cheesecake
Zapečené brambory s listovým špenátem a balkánem Dušené kuřecí maso v omáčce Kyprý jablkový koláč
Brokolicová krémová polévka II. Vepřové řízky v pařízském těstíčku Kuře v sáčku
Čínská sladkokyselá omáčka Fish & chips Špagety s baby špenátem, rajčátky a mozzarellou

Další doporučené ingredience:

Mírně pálivá paprika Miso Mišutka Mladý zelený chřest Mléčná rýže
Mléko Mléko nízkotučné Mléko plnotučné Mléko polotučné Mletá káva
Mletá sladká paprika Mletá soda Mleté datle Mleté feferonky se solí Mleté lískové ořechy
Mleté mandle Mleté maso Mleté maso - hovězí Mleté maso - klokaní Mleté maso - krůtí
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Mletá paprika
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact