Marináda: v misce si dobře promícháme olej se sladkou i pálivou paprikou, koriandrem, pepřem, solí (cca rovná lžička), utřeným česnekem a hořčičným...
více o Kuřecí maso na gril i do trouby
Na boloňské ragú existuje hromada receptů, tento mě naučil kolega, který pochází přímo z Boloně. Výhodou receptu je poměrně rychlá příprava.
Nejprve...
více o Boloňské ragú s tagliatele
Namočíme fazolky a necháme přes noc ve vodě.
Rajčátka, papriky,cibulku,česnek a slaninu nakrájíme na drobno.
Můžeme v tlakovém /cca 35minut/ nebo v...
více o Fazolky od holky
Klobásu, brambory a cibulku si nakrájejte. Cibulku osmahněte na olivovém oleji nebo na másle. Ihned potom, co cibulka začne zlátnout, k ní přidejte...
více o Zelňačka na jedničku
POSTUP PŘÍPRAVY
Fazole propláchneme, zalijeme vodou a necháme do druhého dne nabobtnat. Druhý den vaříme zvolna (v té samé vodě) asi 1-2 hodiny....
více o Fazolačka s debrecínkovými párky
Maso nakrájíme na jemné nudličky, smícháme s rozšlehaným vejcem, vínem, škrobovou moučkou, cukrem, paprikou a zázvorem. Prudce opečeme ze všech stran...
více o Pekingské maso II.
Avokádo rozkrojíme na poloviny, odstraníme jádro, oloupeme a nakrájíme na kousky. V míse kousky rozmačkáme vidličkou na hrubou kaši. Vmícháme nasekané...
více o Mexické "Guacamole"