Začneme tím, že si hezky vyšleháme smetanu.
Tu pak přidáme do misky, kde jsme si smíchali tvaroh, zakysanou smetanu, a oba cukry. Šlehačku vmíchávejte...
více o Tiramisu pro děti dle Ládi Hrušky
Připravíme si 4 šálky nebo kelímky na jednotlivé porce (cca 200 ml).
2 lžičky instantní Melty smícháme s 50 ml vody (stačí vlažné). Vyšleháme šlehačku...
více o Dětské tiramisu
Meltu necháme vychladnout na pokojovou teplotu. Kvásek odměřujeme zamíchaný, aby v něm nebyly bubliny. Do domácí pekárny dáme nejprve Meltu, pak...
více o Celožitný tmavý chléb
Do domácí pekárny vložíme suroviny v obvyklém pořadí, nasucho opražená semínka přidáme po zapípání. Na začátku 3. kynutí potřeme povrch solným...
více o Chlebík Fantazie
Vejce, cukr a máslo se tře do pěny (babička to dělala ručně půl hodiny, ale my už používáme šlehač), pak se přidá kakao, ořechy, rum, citr, šťáva i...
více o Černá buchta II.
Do pekárny dáme ingredience v klasickém pořadí: tekutiny, mouka, droždí.
Pečeme na základním programu 3 hod. 50 min. střední kůrka.
Je opravdu výborný...
více o Chléb na neděli