Brambory už máme uvařené a vychlazené, pokud ne, počkáme až se uvaří a následovně vychladí.
Zatím si můžeme připravit směs dle uvedených ingrediencí,...
více o Kostky na tabu
Kuřecí díly osolíme (můžeme o trochu více než běžně) a ochutíme buď tymiánem nebo medvědím česnekem. Naskládáme je do pekáčku nebo zapékací mísy, do...
více o Bylinkové kuře (králík) pečené na hlívě
Maso pokrájíme na tenčí plátky, které naklepeme, po stranách nakrojíme, jemně osolíme a opepříme. Z mléka (piva), papriky, medvědího česneku (nebo...
více o Česnekové řízky v těstíčku
Na másle zpěníme najemno pokrájenou cibuli součastně se žampióny nakrájenými na plátky (cibule do sklovata a žampióny do měkka). Poté zaprášíme moukou...
více o Omáčka s medvědím česnekem
Medvědí česnek dejte do mixéru, přilijte olivový olej, sůl a rozmixujte dohladka na pesto. Přendejte do skleničky a dejte vychladit do ledničky....
více o Bramborové nočky s medvědím česnekem