• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Malinová marmeláda

Malinová marmeláda

Podobné ingredience

  • Borůvková marmeláda
  • Broskvová marmeláda
  • DIA marmeláda
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

10 minut
Čokoládové vločky naložené přes noc

Čokoládové vločky naložené přes noc

Vidličkou si na prkénku rozmačkejte zralé banány. V malé misce smíchejte ovesné vločky, kokosové mléko, raw kakao, vanilku, hrst nahrubo nasekaných... více o Čokoládové vločky naložené přes noc

55 minut
Marshmallows sendviče

Marshmallows sendviče

Troubu zapněte na 160 °C. Jeden bílek dejte bokem. Máslo vyšlehejte s oběma druhy cukru do pěny. Všlehejte oba žloutky a bílek. Do hmoty vmiste... více o Marshmallows sendviče

90 minut
Valentýnská srdíčka

Valentýnská srdíčka

1) Předehřejeme troubu na 160°C. Nakrájíme Heru na malé kousky. Do velké mísy přesejeme mouku, přidáme cukr, špetku soli, žloutek a kousky Hery. Těsto... více o Valentýnská srdíčka

Trvanlivý závin

Trvanlivý závin

Do mouky smíchané s polovinou prášku do pečiva přidáme rozemleté nebo drobně nasekané vepřové škvarky, směs zaděláme mlékem, ve kterém jsme rozšlehali... více o Trvanlivý závin

Kočičí oči II.

Kočičí oči II.

**Základní těsto: **třít žloutky, máslo a cukr a pak přidat mouku. Vyválet a vykrajovat malá kolečka, klást na plech a na každé kolečko dát trochu... více o Kočičí oči II.

Andělská očka

Andělská očka

Smícháme mouku, cukr, vanilkový cukr, nastrouhanou pomerančovou kůru a sůl. Nakonec přidáme žloutky a na vločky nakrájené máslo. Vše zpracujeme na... více o Andělská očka

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

Poslední sledované recepty

98
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
91
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka
77
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
61
Bramborovo-dýňový buřtguláš
Bramborovo-dýňový…
24
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
AHA.cz Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Blesk pro ženy Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, jaké postavě lichotí a které uškodí!

Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, jaké postavě lichotí a které uškodí!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Slováček jel z nemocnice za Gelemovou: Rázná reakce Dády!

Slováček jel z nemocnice za Gelemovou: Rázná reakce Dády!

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Nedávno navštívené recepty:

Dušený hrášek na smetaně Čínské nudle s masem a žampióny Rajská omáčka podle maminky
Africké kari Pudinkový koláč III. Maďarská variace
Česneková polévka IV. Hrníčkový mazanec Domácí zapékané müsli
Palačinkový Dort s ovocem Jemné tvarohové palačinky Jednoduchý koláč s rebarborou a drobenkou

Další doporučené ingredience:

Mák mletý Makaróny Maková náplň Makovník (směs Vitna) Makrela
Makrely v tomatě s chilli paprikou Malaga Malé cibulky Malé škeble Malibu
Malinová šťáva Malinová tresť Malinový džem Malinový pudink Maliny
Malkao Malý celer Malý tuřín Mandarinková kůra Mandarinková šťáva
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Malinová marmeláda
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact