• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Malinová marmeláda

Malinová marmeláda

Podobné ingredience

  • Borůvková marmeláda
  • Broskvová marmeláda
  • DIA marmeláda
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

10 minut
Čokoládové vločky naložené přes noc

Čokoládové vločky naložené přes noc

Vidličkou si na prkénku rozmačkejte zralé banány. V malé misce smíchejte ovesné vločky, kokosové mléko, raw kakao, vanilku, hrst nahrubo nasekaných... více o Čokoládové vločky naložené přes noc

55 minut
Marshmallows sendviče

Marshmallows sendviče

Troubu zapněte na 160 °C. Jeden bílek dejte bokem. Máslo vyšlehejte s oběma druhy cukru do pěny. Všlehejte oba žloutky a bílek. Do hmoty vmiste... více o Marshmallows sendviče

90 minut
Valentýnská srdíčka

Valentýnská srdíčka

1) Předehřejeme troubu na 160°C. Nakrájíme Heru na malé kousky. Do velké mísy přesejeme mouku, přidáme cukr, špetku soli, žloutek a kousky Hery. Těsto... více o Valentýnská srdíčka

Trvanlivý závin

Trvanlivý závin

Do mouky smíchané s polovinou prášku do pečiva přidáme rozemleté nebo drobně nasekané vepřové škvarky, směs zaděláme mlékem, ve kterém jsme rozšlehali... více o Trvanlivý závin

Kočičí oči II.

Kočičí oči II.

**Základní těsto: **třít žloutky, máslo a cukr a pak přidat mouku. Vyválet a vykrajovat malá kolečka, klást na plech a na každé kolečko dát trochu... více o Kočičí oči II.

Andělská očka

Andělská očka

Smícháme mouku, cukr, vanilkový cukr, nastrouhanou pomerančovou kůru a sůl. Nakonec přidáme žloutky a na vločky nakrájené máslo. Vše zpracujeme na... více o Andělská očka

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

Poslední sledované recepty

207
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
26
Pikantní pečený bůček
Pikantní pečený bůček
21
Domácí krtkův dort na plechu
Domácí krtkův dort na…
16
Citronové orzo se špenátem
Citronové orzo se…
14
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Bohdalová promluvila o konci: Strach z demence

Bohdalová promluvila o konci: Strach z demence

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Miliardář Chlad o investicích do žen: Prsa za miliony!

Miliardář Chlad o investicích do žen: Prsa za miliony!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Nedávno navštívené recepty:

Zelné závitky s mletým masem Brokolice s česnekem Indické čatní
Tvarohovo-ananasové řezy Těstoviny s nivou, pórkem a šunkou Kuskus zapečený pod grilem
Hruškové šátečky se skořicí Tom Kha Gai Zapečené brambory se smetanou a parmazánem
Jednoduchý kávovník ala medovník Med ze smrkových výhonků Špekové knedlíky s máslem

Další doporučené ingredience:

Mák mletý Makaróny Maková náplň Makovník (směs Vitna) Makrela
Makrely v tomatě s chilli paprikou Malaga Malé cibulky Malé škeble Malibu
Malinová šťáva Malinová tresť Malinový džem Malinový pudink Maliny
Malkao Malý celer Malý tuřín Mandarinková kůra Mandarinková šťáva
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Malinová marmeláda
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact