Rybu opečeme na pánviče na oleji nebo ugrilujeme na grilu. Čerstvou rybu před pečením lehce osolíme. U uzené akorát odstraníme kostru. Připravíme si... více o Ryba po vietnamsku
Kuře osolit, opepřit, trochu grilovacího koření, položit na pekáč vymazaný slunečnicovým olejem a polít pivem, přiktyté při 180-200 °C cca 30 minut... více o Kuře na pivu se špenátovými těstovinami
Maso nakrájíme na hrubší nudličky, smícháme se všemi ingrediencemi (kromě oleje) a necháme 2-3 dny v ledničce odležet. Pak smažíme na oleji jako... více o Švej-žu-žu po česku
Játra očistíme, nakrájíme na kousky a promícháme s cuketou. Přidáme vejce, hořčici, sůl, polévkové koření, sójovou omáčku, koření na čínu, kečup a... více o Játrová čína
Smíchat suroviny a naložit maso aspoň na 24 hodin. Smažíme jako řízky na pánvi. Naložené maso vydrží v lednici několik dní. Jako přílohu je vhodný... více o Naložené řízky
Z magi, worchestru a kari uděláme marinádu, do které naložíme kuřecí maso (nejlépe přes noc). Na troše oleje a cibulce maso udusíme, zvlášť na sádle... více o Babiččin mls
Do jogurtu přidáme rozmačkaný česnek, majoránku, sůl, olej a maggi a pěkně rozmícháme. Do stehýnek uděláme zářezy a uložíme do marinády. Necháme... více o Kuře v jogurtové marinádě II.
Nakrájet špalíček špeku a na oleji osmažit - přidat jednu klobásu (dobrá je pálivá), mírně podusit. Potom přidat jednu plechovku červených fazolí a... více o Ostré fazole
Kuře rozdělíme na 8 dílů a necháme marinovat, nejlépe přes noc v marinádě. Pečeme v troubě na střední výkon a podlijeme vodou. Podáváme s nesolenou... více o Marinované kuře Vietkong do trouby i na gril
Upozornění - jen pro labužníky a žádné dietáře. Dáme vařit kysané zelí s kmínem a solí. Ve vetším kastrolu rozpálíme sádlo, osmažíme cibulku a přidáme... více o Segedín
Omyté kopřivy dáme na chvíli podusit, přidáme vajíčka a koření. Listové těsto vyválíme a potřeme boloňskou omáčkou. Vychladlé kopřivy s vajíčkami... více o Velikonoční roláda
Do vroucí vody dáme kostku masoxu a ve vývaru uvaříme rýži. Na sádle osmažíme pokrájenou cibulku, přidáme mleté maso a smažíme za stálého promíchávání... více o Rizoto z mletého masa
Přísady na marinádu dobře promícháme, zalejeme řízky a naložené v míse a necháme v chladu 12 hodin. Potom řízky na oleji opékáme z obou stran.... více o Majonézové řízky
Všechny ingredience na marinádu smícháme dohromady. Maso zlehka naklepeme a na 24 hodin naložíme do marinády. Poté grilujeme.... více o Maso na medvěda
Kotlety osolíme, opepříme, zprudka opečeme z obou stran na rozpáleném oleji, mírně podlijeme, zakapeme pár kapkami worchestru a maggi dle chuti.... více o Bifteky na smetaně
Na velké pánvi s vysokým okrajem rozpálíme olej, do kterého vložíme na nudličky nakrájené, prosolené a ve škrobu obalené maso a trochu osmahneme. Po... více o Masová směs na pánvi
Maso, česnek, cibule, majoránka, pepř, sůl, vejce - zpracujeme jako klasickou sekanou, přidáme magi - malou lžičku, hořčice - polévková lžíce a... více o Velikonoční beran
Dobře rozkvedláme vejce a přimícháme ingredience. Obalíme krajíčky chleba po obou stranách a smažíme. Při smažení první strany můžeme na neosmaženou... více o Šmajové chleby
Nadrobno pokrájíme cibuli a zpěníme na oleji. Když zesklovatí, přidáme drůbeží játra (musíme je předem prohlédnout a vyříznout z nich žluč) a trochu... více o Drůbeží játra mojí mámy
Kuřecí prsíčka nakrájíme na kostičky. Na pánev nalijeme trochu oleje a přidáme nadrobno nasekanou malou cibulku. Chvilku podusíme a přidáme na kostky... více o Kuřecí prsíčka s těstovinami a kari
Ovesné vločky spaříme ve slané vodě, po vychladnutí zamicháme vejce, přidáme strouhaný sýr, sůl, maggi, majoránku, uzeninu a mouku. Celé to pomícháme... více o Ovesné karbenátky
Vše promícháme, maso nakrájíme na nudličky a necháme v lednici uležet 24 hodin. Pak pečeme na pánvi s olejem asi 20 minut. Podáváme s hranolkami.... více o Námořnické maso
Anglickou slaninu nakrajíme na kostičky a osmahneme na trošce tuku, zalijeme zakysanou smetanou, řidáme kukuřici nebo hrašek a nechame přejít varem.... více o Bílá omáčka na špagety
Na oleji osmahneme na plátky nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme na kostičky nakrájnou cuketu, posypeme paprikou a vmícháme rajčatový protlak, sójovou... více o Sterilované cukety po orientálsku
Do vařící se vody vložíme nakrájené brambory a zeleninovou směs, asi po 5 minutách přidáme hovězí maso, majoránku, kmín. Zalijeme smetanou, přidáme... více o Zedníčkova polévka
Hovězí maso: máslo rozehřejeme a osmažíme na něm plátky posoleného a opepřeného hovězího masa, tak, aby se maso zatáhlo. Přidáme rozmarýn a maso... více o Šťouchanice s hovězím masem
Všechnu zeleninu nakrájíme na kousky a na kolečka (celer necháme v celku), vložíme do hrnce, zalijeme vodou podle toho, jak hustou chceme polévku mít... více o Nejlepší zeleninová polévka
Cibulku nakrájíme na kostičky a na oleji osmažíme do zlatova, přidáme nakrájenou klobásu a 1/2 kávové lžičky pálivé papriky a 4-5 lžiček sladké... více o Zelňačka trochu jinak
V masoxu uvaříme nadrobno pokrájené brambory, trošku osolíme. Pak přidáme kysané zelí a nakrájenou klobásku, zamícháme a přidáme přibližně 4 bobkové... více o Rychlá zelňačka
MaggiI Bujox dáme rozpustit do vývaru. Brambory, papriky, rajčata, kapustu, salám, maso nakrájíme na kostičky, popřípadě na plátky. Zeleninu z... více o Polévka ze severu
Maso nakrájíme na velikost hranolků a na malé kostičky, dáme do větší mísy s drobně nakrájenými cibulemi a utřenými stroužky česneku. Přidáme hořčici,... více o Guláš speciál II.
Cibuli najemno nakrájíme, kuřecí prsíčka nakrájíme na kostičky, stejně tak i obě papriky. Česnek nakrájíme na jemné plátky nebo nasekáme na drobno.... více o Kuřecí prsíčka se smetanovo-sýrovou omáčkou
Na másle se rozpustí kvasnice a přidá se na kolečka nakrájená část pórku, pak se přidá hladká mouka a udělá se jíška. Zalije se vývarem, přidá se... více o Pórková polévka III.
Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky (budou se pak opékat na pánvi, tak abyste se neupekli zaživa, nařezejte si je přiměřeně pozn. J.Werich) a pak vše... více o Babiččiny rarášky
Zeleninu, uzeninu a brambory nakrájíme na kostky. Do 2 litrového hrnce dáme osmahnout párek s cibulí. Do půllitru s vodou vsypeme polévku a rozmícháme... více o Boršč speciál pro celou rodinu
Maso promícháme s mlékem, solamylem, solí, pepřem a dáme na noc odležet do lednice. Druhý den mokrýma rukama na mokrý igelit udělat dvě placky, které... více o Roláda z mletého masa
Maso nakrájíme na jemno, cibuli na menší kolečka, vše smícháme a necháme 24 hod v lednici odležet. Lžící děláme na pánvi placičky a smažíme na oleji... více o Čínské masové placičky alá Zita Kabátová
Asi 3/4 kg zadního hovězího masa nakrájíme na velikost hranolků na smažení, dáme do větší mísy s drobně nakrájenými cibulemi a utřenými stroužky... více o Guláš speciál
Pekáč polijeme olejem (více), dno posypeme nakrájenou cibulí na kterou poskládáme osolené a opepřené rozporcované kuře. Maso obložíme na čtvrtky... více o Arabské kuře
Řízky naklepeme, osolíme a naložíme do směsi připravené smícháním všech ingrediencí. Necháme 24 hodin v lednici. Smažíme na rozpáleném oleji. Příloha... více o Přírodní řízek
Vepřové maso nakrájíme na tenčí plátky a naklepeme. V misce promícháme přísady na marinádu, přidáme maso a promícháme. Dáme do lednice na 24 hodin... více o Vepřová pochoutka
Roštěnky naklepeme, odblaníme. Cibuli a feferonku nakrájíme najemno, přidáme ostatní ingredience a vše promícháme. Roštěnky ve směsi důkladně omočíme,... více o Marinované roštěnky
Naklepané řízky osolíme a naložíme do směsi, kterou připravíme smícháním všech uvedených ingrediencí. Maso necháme odležet do druhého dne. Usmažíme v... více o Pikantní přírodní řízek
Osmahnete lehce cibulku, aby zesklovatěla. Pak ji zalijete vodou, až se začne vařit, přidáte 1 maggi. V hrnku rozšleháte 1 vejce a "rozkvedláte" v... více o Česnečka
Z krajíce chleba okrájíme kůrky lehce opečeme jako topinku, pokapeme z obou stran maggi, potřeme hořčicí a posypeme cibullkou na to položíme volské... více o Chlebový beefsteak
Maso nakládáme alespoň na 24 hod. Potom pomalu opékáme na tuku.... více o Marináda na maso V.
Cibuli nakrájíme na tenké plátky a dozlatova osmažíme na másle. Zaprášíme moukou, zalijeme vývarem z MAGGI Karpatského bujónu, vínem, koňakem a... více o francouzská cibulačka III.
Roštěnky naklepeme, nařízneme případnou blánu. Cibuli a feferonku nakrájíme najemno a přidáme ostatní ingredience. Vložíme do misky nakládací směs a... více o Nakládané roštěnky
Uvařené brambory rozkrojíme a vydlabeme. To, co jsme vydlabali, smícháme se solí, pepřem nastrouhanou nivou, kysanou smetanou, spařenými rajčaty,... více o Plněné brambory IV.
Uvařené brambory rozkrojíme a vydlabeme. To, co jsme vydlabali z brambor, smícháme se solí, pepřem, 20% nastrouhaným sýrem, jogurtem, spařenými... více o Plněné brambory I.